Söylediğiniz yalanlar?

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.315
6.281
448
Kızlar daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum baktım bulamadım. Eğer açılmışsa kusura bakmayın.
Sorum şu ; sevgililerinize/eşlerinize hiç yalan söylediniz mi/söylüyor musunuz? Bunlar nelerdi, aklınızda kalanları yazar mısınız? :)

evet söyledım :) inkar etmıyorum..

Söylemedim diyen yalan söyler zaten. Herkesin ufak tefek olmuştur illa ki. Ama neler olduğunu yazarsak daha iyi olur canım :)

İlk ben yazayım madem. Biz sürekli mesajlaştığımız için bazen bunalıyorum. Mesaj atmayı unuttuğum oluyor. Ama neden bana mesaj atmadın diye sorduğunda seni unuttum dersem kırılır diye düşünüyorum. Attım ama mesaj gitmemiş yaaa diyiveriyorum.

Arkadaşlarla dışarı çıktığımda saat geç oldu eve dön diye çok bıdı bıdı yapar benimki. Uzatmasın diye tamam dönüyorum dediğim, ama 1 saat sonra gittiğim oldu mesela.

Ya da ruh halim o gün onunla buluşmak istemiyorsa bahane uydururum. İkizler burcuyum tutarsızım desem anlamaz, buluşmak istemiyorum dersem kırılır, o yüzden pembe yalanlar oluyor böyle.

Bende erkek arkadasima bazen pembe yalanlar soyluyorum. Aslinda yalanda degil bunlar olabildigince durust olmaya calisiyorum ama bazen o sacma sapan seylere takildigi icin.Takilip buyutecegini bildigim seyleri hic soylememeyi tercih ediyorum.

Bende erkek arkadasima bazen pembe yalanlar soyluyorum. Aslinda yalanda degil bunlar olabildigince durust olmaya calisiyorum ama bazen o sacma sapan seylere takildigi icin.Takilip buyutecegini bildigim seyleri hic soylememeyi tercih ediyorum.

kesinlikle sookiee arkadaşıma katılıyorum...

kızlarrrrrrrrr bu takılma huyu aynı bendede vaarrr :)) yoksa benimkide bana yalan söylüyor mudur :44: hiççç sanmıyorum çünkü hiç beceremez. süpriz yapcağında yalan söylemek zorunda kaldığında bile anlayıveriyorum

bazen kafa dinlemek istediğimde uyuyorum diye yalan söylüyorum ya da sürpriz yapacağım zamanlar söylerim. Onun dışında pek yok sanırsam

Anlıyorsan problem yoktur oda demeye cesaret edemez anlıyacagını düşünerek:) benimki tamamen kızacagı uzatacagı seyleri hiç demiyorum. demediğimi duyunca neden demedin de demeyeceği şeyler bunlar o yüzden demiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…