Söylediklerine inansan mı, inanmasam mı? Bır türlü karar veremedım?

:roflol::roflol:
sanki gariban adama borc veriyo yazik:2:nekadar rahat söyliyebiliyor:mymeka:

söylediğinde doğruluk payı olduğunu hiiiiçç sanmıyorum açıkcası da.., kaldı ki arkadaşına aradı diyelim bu görüş kendisine ters gelse arkadaşını uyarır böyle bi işe de girişmezdi yani çok masumca söylemiş ya (!) arkadaşa arıyorum diye dediği gibi masum olsa böyle bi davranış sergilerdi bence.. Demekki kendisi de böyle bi durumda bayan arayacak potansiyele sahip ve bunu size açıkça söylüyor..kendi yalan uydurcam derken iyice batmış, kötü yalan...:umursamaz: alsanaalsanasmile

yazılanlara katılıyorum bide işin ehli olursun ki sana danışırlar ben çok buluyorum ki arkadaş bana da bul dedi der gibi sempatiksalakcinni
canım ya tabiki Allah korusun ama ister kendine ister arkadaşına hele 1de eşi hamile 1ine ne zorluklarla hamile kalmaya uğraşıyoruz tüp bebekle uğraşanların acısı biyana bide ozorluklarla yada kolay yolla olsa bile o sinirle adamlar zevk peşinde bide nasıl 1siteymiş ki o karısı hamile adamlara siparişle kadın bulunuyo ay yine başa deneyime dönücem :1closedeyes:

Yalan söyledigi cok bariz.
Dogru söylese bile, adam gibi adam evli olan arkadasina (arkadasi rica etmis olsa dahi) kari kiz ayarlar mi?
Ama arkadasinin muhakkak eli ayagi vardir demi, yapak istedigi pisligi kendide yapabilir.
Bunun icin esine neden ricada bulunsun?
Esinin dogru söyledigini zannetmiyorum.

hayır bu sitede değişik yalanlar gördüm de arkadaş için diyeni ilk defa rastlıyorum ben olsam bende inanmam hemde eşi hamileymiş o arkadaşı niye aramıyor ki.artık hiç bir şeye şaşırmaz oldum

Arkadasim icin diyenini ben cok duydum, ilk kez degil canim.
Ve bu aptalca yalani, aldatmak isteyen veya aldatan COGU erkek kullaniyor.
Arkadasim icindi diyenden korkarim ben.
Gercekten arkadasi icin bile olmus olsa yine korkarim o insandan.
Serefsizligine ortak oldugu icin.
Ve birgün o serefsizligi kendiside yapabilecegi icin.

ah ahki ah.
bir insan bir şeye inanmak iste rse , elbette inanacaktır. herşey ortadayken hele...

hem de ne...bu kk neler gordu..

sana tavsiyem kardes...kalkip bosamayacaksan hafiyeligini de yapma.. zira yakalayinca kocan vazgecmeyecek, sana caktirmamanin yollarini bulacak, senin istihbarat tekniklerine gore kendi yalanlarini gelistirecek. anam yabancilarin bir deyimi vardi neydi..ignorance is bliss: cehalet erdemdir gibi bisiy. tabi kinayeli olarak. kisacasi eger yaptigi yanina kalicaksa hic kafani bulandirma.

arkadaşına partner aramak ona mı düşmüş...ya böyle basit yalanlara uyuz oluyorum

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ya ıste dıyorum ya bugun arkadasına arayan yarın ben hamıle oldugum dada aynı seyı yapmaz mı ya
nasıl guvenecegım bundan sonra ona

ya arkadaşım sen sadece yarın aynı şeyi sana yaparsa diye mi takıyorsun kafana...bence takman gereken ona neymiş de elaleme karı ayarlamaya çalışıyor kahyası mıymış bence senin düşünmen gerekn o.Gerçi tekrar söylüyorum kuyruklu yalan söylediği elin namuslu adamını bari lekelemesin pis yalanlarıyla.adama git sor bakalım var mıymış aslı astarı...baktın kıvırıyor eşi,ne anlatırım de arkadaşın birisi yazmış burda o zaman öter hihoyyyt

sadece ilk sayfayı okudum ona göre yorum yapacağım.
eşinizin söylediklerini okuyunca aklıma gelen ilk cümle özrü kabahatinden beter cümlesi oldu. ne demek ya karısı hamile de ondan. eee ne oluyormuş hamile olunca?
sizin sorunuzun cevabına gelince ben böyle birşeye inanmazdım

hayır bir de ''arkadaşımın eşi hamilede ona kız arıyorum '' yalanın basitliğine bakar mısınız
yani doğal bişi karıcım arkadasımın eşi hamile ya oda oyalanacak birilerini arıyor der gibi
lmaz:

Hamıle kalındıktan sonra yasanan ve okudugum bu kadar vakadan sonra,
hamıle kalmamaya,
tasıyıcı anne bulmaya karar verdım!

Biz kadınlar erkeklere inandıkça doğruları görmezden geldikçe daha çok kere aldatılırız...
Birde yok gururluyum yok şöyleyim böyleyim diye ahkam kesmesini de iyi bilirler... :hulya:
Biz burda ne yalanlar gördük canım
Erkekler böyledir sıkışınca hemen yalan atarlar hele bazıları bu yalanları bulmak için bi kaç gün düşünür falan filan...
Ama erkek aklı işte bi yerde açık veriyo bayanssulusmile

Son düzenleme:
Hamıle kalındıktan sonra yasanan ve okudugum bu kadar vakadan sonra,
hamıle kalmamaya,
tasıyıcı anne bulmaya karar verdım!

Ben hamileyim alakası yok bence hamilelikle adamın kanında olmasın.Bugün hamile olursun aldatır.Yarın hasta olursun,çalışırsın aldatır.Hamile olsam bile ben ne kilo aldım ne de bakımsız kaldım ilgimi de kesmedim gene aldatırsa beni ( allah yazmasın) hiçte hamileliğimle bi alakası olmaz.Ya kadın hamile olunca bi anda canavara mı dönüşüyo noluyo ben anlamıyorum bu erkekleri gözü dışarda olmasın bi

Sızın kılo almamak gıbı bır sansınız olmus.
Bu vucut hatlarınızın abartılı bır sekılde degısmedıgı manasına gelır.
Fakat bır cok hamıle bu sansa sahıp degıl ne yazık kı!
Ve ben sımdıden bunu dert edınmeye basladım.
Hamıle kaldıgımde esımın benı begenmeyecegı,
hassas olacagım ıcın benden bıkacagını dusunmeden edemıyorum.
Bebegım olsun ıstıyorum, stres yapmamaya gayret edıyorum,
ama mumkun degıl, her gun stres yasıyorum.
Esım bana dokunurken dahı, bır anda aklıma gelıyor,
'hamıle kaldıgımda bana boyle dokunmayacak' dıye gecırıyorum ıcımden.

Evet, hamıle kalan her bayan aldatılacak dıye bır kural yok.
Fakat erkekler bunu bır mazeret gıbı gorebılyor ne yazık kı!
Ve bence bır cok bayanın aldatıldıgından haberı de yok!

Bu demektir ki sizin eşinize güveniniz yok

Bir adamın karısı hamileyken vücut ölçüleri değişti diye başka kadınlara gitmesi tamamen karaktersiz olması demektir....

Normal bir erkeğin yapacağı bir davranış asla değildir...

Esım bana dokunurken dahı, bır anda aklıma gelıyor,
'hamıle kaldıgımda bana boyle dokunmayacak' dıye gecırıyorum ıcımden.

ay canım ya sen böyle düşünüp konuşursan erkekler napsın
ozaman daha güzel dokuncak 1kişiye değil iki kişiye karnını sevip öpücek aman erkekler
aldatmak için sebep arasın siz de bakımsızım çirkinim uydurun ben evlendim işsiz kaldım ve 20 kilo aldım aldatacakmı oyarım klava:
yapacak adam sen neyaparsan yap yapar içinde olmasın ozaman onlarda bakımsız kilolu ve kelleşti bizle ilğilenmedi hadi aldatalım mı yani

Kımseye tam anlamı ıle guvenmem!
Kendıme dahı!
Bu cumlem esımın bır hatası oldugu manasına gelmesın.
Fakat bırıne koru korune guvenmek, bana gore degıl.

sevgılı tacem,
ben etrafımda yasanan olaylardan cok etkılenen bırıyım.
Dolayısı ıle bu sekılde dusunuyorum.
Sadece bu mevzu ıcın degıl.
Bır ıkı haber okusam
( evıne hırsız gırmıs, yolda bırı kadını kacırmıs, esı karısını oldurmus)
Hemen aynı olayları yasayacagım endısesıne kapılırım.
Bu nedenle hem bır tane arkadasım olmadıgı ıcın uzuluyorum,
hem de bu sekılde kendımı guvende hıssettıgım ıcın rahatlıyorum.
Benım sorunum esımden kaynaklanmıyor yanı.
Sorunum benım olaylardan cok fazla etkılenıyor olmam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…