Söylediklerine inansan mı, inanmasam mı? Bır türlü karar veremedım?

yalanının mantıksız oldugunu anlamıs demekki
yalnız neden erkek gibi evet ben yaptım demezlerde
hep oyunlar çevrilir günahsız arkadaşlar alet edilir anlamam :umursamaz:
eminim o adamın hiç bişiden haberi yoktur
sen sakin ol canım bu olayı unutmus takmıyormus gibi davran ama alttan takipte ol mutlaka araştır

aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık...
aynen bu durumda kalmış bence eşiniz söylediği yalanın sacma ahlaksızca ve terbiyesizce oldugunu farkedince.

belki eşinin dediği doğru olabilir.. gizli bişi yapcak olsa sana yakalancak fırsatı vermezdi ve daha dikkatli olurdu.. ama yapmaması lazımdı arkadaşı için böle bişi..erkekler bizim gibi ince düşünmez yok kadın hamileymiş yazık falan die düşünmez kii..

yuhhh diyorum başka bişey demiyorum özrü kabahatinden de beter...

arkadaşına ulan ne biçim adamsın evli barklısın karın hamile beni bulaştırma diyemiyoda , oo kardeşim ne demek diyipte kendi eliylemi buluyooakannehir. resmen bu olmuş yaa:mymeka:

walla kendisi için yapmadığına inansamda(!) yaptığı çirkinlik yüzünden genede konuşmam

Özrü kabahatinden büyük diye buna denir işte.
Sen hamile kalma arkadaşım.
Baksana eşi hamile adama bayan arkadaş aranıyor. klava:

ama aslında bence su an yapman gereken ondan özür dile.. ondan sonra da gözlerini 4 ac :)
cünkü su anda ıspaet edemiyorsun ondan sonrada suçlu sen olursun...

ama aslında bence su an yapman gereken ondan özür dile.. ondan sonra da gözlerini 4 ac :)
cünkü su anda ıspaet edemiyorsun ondan sonrada suçlu sen olursun...

evet kesinlikle katılıorum.elinde ispat etcek bişi olmayınca suçlu olursun..bundan sonra her hareketine dikkat et..

al karsına ciddi ciddi konuş.
baktın ki hala inanmıyorsun dedıklerıne zamana bırak hıc konusma kendılıgınden gelır zaten. bırseylerden suphelenırsen o zaman buyutebılırsın olayı.

Bide inansam mı,inanmasam mı diye ikileme düşmüşsünüz ya pes! sizin aklınızdan da şüphe ettim şimdi.
Adam resmen kendine kadın aramaya çıkmış.
Çok normal bişeymiş gibi birde arkadaşın eşi hamile demiş ya ayy onu o an boğardım.adi herif.
Biraz gözünüzü açın ya herşey ortada olduğu halde inanmak istediğiniz şeye inanıyorsunuz.

yok artık daha neler .yorumların hepsini okumadım ama arkadaşlar kesinlikle haklılar .allahım büyük konuşturmasın ama o bilgi sayarı onun kafasına geçirirdim ben arkadaşına kızacağı yerde ona birde ön ayak oluyo ha pes valla.

mavicim konunu takip edip okuyodum sonra kilitledin ne oldu canım hala merak ediyorum can diye biri yokmuymuş yani yanlış anlama lafım ortaya allah kimseyi büyük konuşturtmasın allah kimsenin yuvasını bozmasın rabbim.

allahım ne kötü bu erkek milleti yaa ne demek arkadaşa arıyorum. yok artık daha neler ..ciddi ciddi konuşun gerçeklerden sizde kaçmayın derim ben.adam resmen aranıyor. eşinize daha kötü sözler söylemek geliyor içimden ama bana düşmez...

Yalan söylemeyi bile becerememiş eşiniz..
Ha diyelim ki doğru söylüyor, bu zihniyette bir arkadaşı bile olması mide bulandırır.
Nasıl bir tavır takınacağınız netleşecektir kısa süre içinde, netleşmeden de kesinlikle hamile kalmayın..

esinizin attigi yalan bile ic giciklayici sekilde karisi hamileymiste onun icin bakmismis , ayy yaziiik,
ya zaten bunlarin bilgisayarina virüs giriyor, ya mail adresi birdenbire kendiliginden geliyor ya haberlei olmuyor yada arkadaslari suclu oluyor ... birde mantik hamile olanlarin eslerinin böyle birsey yapmalari dogal sanki.. varsaydikki esiniz dogru söylüyor kisilik sahibi olan birisi arkadasi icin bile bunu yapmaz
siz inanmamaya devam edin birakip gidin demem ama birkac güne kadar konusmaya baslarsiniz bu olayi takip edin , bilgisayariniza bakin baska msn adresi falan varmi .. umarim hersey istediginiz gibi sonuclanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…