Söylediklerine inansan mı, inanmasam mı? Bır türlü karar veremedım?

doğru adam haklı canımmm.
zavallım bir iyilik yapmak istemiş şunun şurasında kankisine.
erkekler canavar değiller ,hanımefendi. ve ahlaksız.
ne demek bizim gibi düşünmez. bu toplumun belli ahlak normları vardır. bir adam evli ve eşi hamile olan arkadaşına kadın buluyorsa bu adam benim gözümde şerefsizin tekidir ve bütün erkekleride böyle şerefsiz yapamazsınız. genellemelerden kaçının.
kadın bulacak. hamile ,canıyla uğraşan bebeğinin doğmasını bekleyen o zavallı kadının kocasına.
vede erkekler bunu düşünmez diyeceğiz bizde.oh ne ala ne ala..

ama aslında bence su an yapman gereken ondan özür dile.. ondan sonra da gözlerini 4 ac :)
cünkü su anda ıspaet edemiyorsun ondan sonrada suçlu sen olursun...

ha birde özür dileyecek. akannehir.
yalvarsa üstüne dahada iyi olmaz mı. birde

Son düzenleyen: Moderatör:
aldatmaya kalkışması mı daha kötü? eşi hamile diye arkadaşına karı kız bulmaya kalkıp ....lik yapması mı? yani yazamadım burda şimdi kelimeyi de anladınız siz. ben kararsız kaldım valla. ben olsam kendine arıyo olmasını tercih ederdim. boşarım gider, benimle mutlu deilmiş demekki der 2 gün aglar 3. gün hayatıma devam ederim bi erkek yüzünden üzmem kendimi. ama eğer arkadası icinse gercekten, ay ben böyle şerefsiz bi adamla mı evliyim derdim ve sanırım yine boşanırdım. bi daha mı gelicem dünyaya? böyle insanlar icin harcayamam kendimi

dieylim ki eşin doğru söylüyor ya sonra
eşinin mantalitesi hamile kadının aldatılması normaldir
yani böyle düşüncesi olan bi adam.... bilemiyorum

Hahahahayttt açıklamaya gel :roflol: , hiç güleceğim yoktu.
Eşin yarın öbürgün işi ilerletip bi site kuruyomuş , evli ve eşi hamile erkekler için bayan arkadaş bulma amaçlı profil hazırlanır diye..
Birde bakmışsın dünyanın sayılı zenginleri arasındasınız..

adam aldatmaya kalkmış becerememiş eline yüzüne bulaştırmış bakmışki çıkamıcak işin içinden tacı arkadaşına atmış oda sorsan cvp veremeyecek karısı hamile çünkü bu maç uzatmalara gider yada sen hakem olup kırmızı kart çek iki kişiyede ikiside suçlu

Erkeklere bende güvenemiyorum ama eşiniz sizi aldatacaksa öyle bir meğili varsa başka bir zamanda aldatır.Diyelim hamileyken 20 kilo aldınız.E ona bakarsanız yaşladıkçada çirkinleşcez ozaman da aldatabilir.O sizi seviyorsa siz olduğunuz için seviyordur.Bu yüzden hamilelikten çekinmemek gerekli bence.Aldatacak olana bahane çok.Dilerimki hamile olduğunuzda eşiniz onun yavrusunu taşıdığınız için size daha da aşık olsun

bahaneye bakın "eşi hamileydi"...naapsın adamcağız mazereti var hemde kocaman...

herkes yazmış ben de yazıp uzatmayayım dedim ama dayanamadım...

eşinize inansanız da inanmasanızda çözülmesi, peşi bırakılmaması gereken bir durum...

ben böyle bir durumla karşılaşsam "eşim beni aldatmamış arkadaşına iyilik (!) yapmış" diyemem...yaptığı iş başlıbaşına ahlaksızca hele bahanesi....

peşini bırakma...eşini affedip affetmemek sana kalmış ama ortada gerçekten kötü bir durum var...doğru da söylese yalan da söylese...

arkadaşım ben senin ahlaksızlığına alet olmam diyememişmi sor bakalım...

Kımseye tam anlamı ıle guvenmem!
Kendıme dahı!
Bu cumlem esımın bır hatası oldugu manasına gelmesın.
Fakat bırıne koru korune guvenmek, bana gore degıl.

Sonsuz güvenden bahsetmiyorum zaten.
Ama bir kadın ben hamile olunca eşim başka kadınlara bakabilir diye düşünüyor ve çocuk yapmaktan çekiniyorsa,yani bu ihtimalin olabilme hali onun için daha fazlaysa bence o evlilikte kesinlikle sorun vardır.
O zaman kocam belki başka kadınlara bakabilir diye eşinizi sokağa bile çıkarmayın...
Bunun gibi bişey söylediğiniz zemuszemus

Ben ıkıncı paragrafta neden boyle dusundugumu ızah ettım.
Tamamı ıle cevremde gordugum-duydugum olaylardan etkılenmemden kaynaklanıyor.
Zıra, esımden yana suphem yok.
Fakat hıc bır zaman mumkunatı yok manasına da gelmıyor bu.
Ben her vakıt her olumsuzlugu dusunen bırıyım.
Gunun bırınde ıhtımal cercevesınde olan vakalarla karsılasırsam,
tepkımın ne sekılde olması gerektıgını bugunden dusunurum.
He, o gun gelır kontrolumu kaybederım ayrı mesele.
Fakat zaten mevzu bu degıl.
Esıme guvenıyor muyum? Evet!
Sevıyor muyum? Evet!
Sevılıyor muyum? Evet!
Oyleyse sorun ne dıyeceksınız?
Bende yıne benım takıntılarım dıyecegım.
Sız her gece su endıse ıle uyuyor musunuz?
'Ya yarın sabah annemın olum haberını alırsam?'
Ya da,
her telefonununuz caldıgında,
'kesın evdekılere bır sey oldu' dıye panıkle acar mısınız telefonu,
karsınızdakı kısı dahı nefes alıs-verısınızden anlar mı anormal halde oldugunuzu.
Esım ıcın bahsettıgım durumda bunun gıbı bır sey.
Sadece her an kotu bır olay basıma gelecekmıs gıbı yasıyorum.
Bu duydugum, okudugum habere gore anlık degısıyor.
Benımkı bır tur psıkolojık sorun belkı, ustesınden gelmeye gayret edıyorum.
Eskıye nazaran daha ıyıyım.
Ben bır sure, evlendıgım ınsanın bır gece benı oldurecegını dusunerek evlenmek dahı ıstemedım.
O vakıt bu tur haberler okumustum.
Etkılenıyorum, elımde degıl.
Fakat kımseye hayatı zından etmıyorum, kendımden baska.
Bılmıyorum, anlatabıldım mı?

duyduklarinizdan bu kadar etkileniyorsaniz kk cok tehlikeli sizin icin... burdaki hikayeler muge anli'da yok mubarek... hayatta hersey bizim icin ama bu demek degil ki kotu seyler kapimizda.. kendini telkin et canim. boyle zordur yasamakbilmiyorumkismile

Evet, gercekten zor.
Bu tur olaylar duymadıgım surece guvenle yasıyorum.
Muge Anlı'yı bır muddet ızledım ve hala etkısınden kurtulamadıgım mevzular var.
Ama cok sukur kı ben oyle bır anne olmayacagımı bılıyorum.

KK.da okudugum bazı olaylardan elbette etkılenıyorum.
Mesela bu hamılelık meselesı.
Oncesınde hıc boyle bır endısem yoktu.
Aksıne hamıle kalınca, esımın buyuyen karnımı nasıl sevecegını,
benı nasıl nazlandıracagını, uzulmemem ıcın neler yapacagını hayal ederdım.
Ama kımse bu guzellıklerden bahsetmıyor,
hamılelık korkulası bır surec gıbı yansıtılıyor,
halıyle bende endıse duyuyorum, ya benım de basıam aynısı gelırse dıye ):

çok çok özür dilerim ama konu başlağını görünce birden bir gülme geldi bana konuyu okuyunca daha bir gülesim geldi ...yok artık yaaa bu kadarda olmaz..bu erkekler işin iyice cılkını çıkarmış hahaahhaahahahahahahahhaah...sende kız arkadaşın için birilerini ara derim ....evde kalmış kız arkadaşım için bakıyorum.de bakalım ne yapacak

acaba eşiniz arkadaşına buldumu aradığı kişiyi sempatiksalakcinni

bir dahaki yakalandığındada acaba eşi doğum yapmış o yüzden birlikte olamıyolar ondanmı arıyorum dicek akannehir

İnanma ihtimaliniz bile olmamalı.
Eşiniz ne kadar iyi dostmuş, evli arkadaşına eşi hamile diye kız mı arıyormuş.
Ne iyi ve karakterli bir eşiniz varmış.
Ben hiç bir kız arkadaşıma, erkek arkadaş aramam, hele de evli ise.
Demek ki eşiniz bu konularda doğal karşılıyor herşeyi,
evli insanlar netten kız arkadaş arayabilir,
bir de bunu arkadaşlarına yaptırırlar, komik.
Bana göre kesinlikle eşiniz yapmış ne yapmışsa.
Bu erkeklerin gerçekten kafası çalışmıyor bana göre,
yalan söylemeyi bile beceremiyorlar.
Demek ki evli ve hamile eşlerin kocalarına herşeyi yapmak hak.
Bunu da bir güzel bahane diye söylüyor.
Biraz daha mantıklı bir şey söyleseydi bari.

gerçek hayatta çoğunlukla böyle olur zaten (herzaman demiyorum çoğunlukla) ...6 ay arayla 2 düşük yaşadım ( bir tanesi geçen hafta) ve hamilelik dönemlerim eşim sayesinde rüya gibi geçti...zor dönemlerimi de yine onun sayesinde kolaylıkla atlatıyorum...

güvenmeliyiz birbirimize, güvenemeyeceğimiz insanla evlenmemeliyiz...
doğrudur insanın başına herşey gelebilir...insanoğlu çiğ süt emmiş herşey beklenir...başıma gelirse ne yapayım beni haketmemiş der çeker giderim....

ama böyle yaşanmaz arkadaşlar "aman yarın bugün ben de aynı şeyi yaşarsam" endişesiyle...hayat bu forumdan yada Müge Anlı vs gibi insanların sorunlarını kendine rant edinmiş sözde sorun çözücü üçkağıtçıların programlarından ibaret değil...hayat daha güzel...herkes sorun yazıyor -ki yüzde kaçı gerçektir tartışılır- diğerleri de dünyayı sorundan ibaret algılıyor....mutluyum herşey çok güzel lay lay lom diyene kim prim verir bizim toplumumuzda...bizler acıların insanlarıyız filmlerimizin birçoğu kötü sonla biter...ağlamayı seviyoruz...acındırırız ilgi çekeriz popüler oluruz...

nasıl bir konuydu hatırlamıyorum ama yeni evlenecek bi kızcağız çok da önemli olmayan bir şeyi dert etmiş bi başkası da ona moral verip destek olacağına "aman nasıl olsa iki gün sonra seni aldatır bak bi forumdaki konulara" yazmış...bu ne şimdi???

paronayak mı olduk yoksa etrafımız herşeyi internet zanneden ordan öğrendiği 3-5 cümle ve kelimeyi ezberinden okuyan abiye kuzular la mı doldu...sakın ha yanlış anlaşılmasın sözüm buradaki kimseye değil...sadece uzundur canımı sıkan dile getirmek istediğim bişeyi yazmama vesile oldu....

başta kendinize güvenin arkadaşlar....çoğumuz iş güç sahibi, olmasa bile ne yaptığını bilen (en azından ben öyle umuyorum) akıllı insanlarız...böyle olayların sizi etkilemesine izin vermeyin...
evliliklerinize, sevginize güvenin hayatı öyle yaşayın...ha yarın bugün başınıza bi iş geldi karşınızdaki insanın sizi hakedecek kadar cibilliyeti olmadığını düşünüp eyvallah deyin...kimseye kendinizi ezdirmeyin..

tekrar söylüyorum etkilenip de kendinizi boşyere üzmeyin, herkesin hayatı yaşadığı başkadır....

Son düzenleme:
Allahım daha neler duyucaz ya .. vala okudukca erkeklerden de evllılıktente nefret etmeye basladım bu ne yaa daha evlılıgın baharında adam netten karı kız pesıne dusmus ! acıklamaya bak hamıleymıste karısı allahım allahım ya .. utanmıyor bunu soylemeye karısına.. ne gunlere kaldık ya ne ahlaksız aç gozlu doyumsuz oldu bu erkek mılletı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…