bencede bende aynı şeyı dusunuyorum sende gerçek olmasa bıle sırf onunun tepkılerını olçmek ıçın sende gır bı arakdslık sıtesıne onun yanında gır ama ne yapıyosun derse sende dersın arkadsım için erkek arakds bakıyorum dersın bakalım nasılmış eger şiddet göstermezse yap derım ama eşin şiddet uygulayan bırıyse hem suçlu hemde güçlü olmasınçok çok özür dilerim ama konu başlağını görünce birden bir gülme geldi bana konuyu okuyunca daha bir gülesim geldi ...yok artık yaaa bu kadarda olmaz..bu erkekler işin iyice cılkını çıkarmış hahaahhaahahahahahahahhaah...sende kız arkadaşın için birilerini ara derim ....evde kalmış kız arkadaşım için bakıyorum.de bakalım ne yapacak
arkadaşlar evliliği bitirmek o kadar kolay mı? ben 1 yıllık evliğim. çıkarken erkekleri en ufak hatalarında silerdim ama evlilik farklı.kısasa kısas ta olmaz evlilikler bu yüzden sürmüyor. o aldattı bende aldatırım.bu güveni bitirir.
Bu olayda bence erkek bişey söylemek istiyor bunu duymuyor musunuz?.evliliğinizde bir problem var.ve eşiniz başka arayışlara girmiş.ya severek evlenmedniz ya da evlilikte bişeyler bitmiş. yada eşinizinin kafası karışık.benim önerim.1-2 gün basit cümleler dışında konuşmayın.ama çevrenize belli etmeyin yani biri geldiğinde normale dönün .örneğin çay yapın önüne koyun ve kısa cümleler kurun.yani eşiniz şunu anlasın karım kızgın değil KIRGIN.bu erkekleri bitirir.1-2 gün sonra sakinleştiğinizde .alın karşınıza ve kızgınlığınızı değil kırgınlığınızı anlatın.kendininizi nasıl kötü hissettiğinizi.onu suçlayarak değil .bir sorun olup olmadığını sorun.eğer size karşı hislerinde bir azalma varsa hayatından çıkabileceğinizi söyleyin.onu sevdiğinizi ama böyle bir hisle yaşamak istemediğinizi anlatın.inanın bana ayağınıza kapanıp sizi kaybetmek istemeyeceğini söyleyecek:) inannın denedim.eğer söylediğim gibi olursada konuşun ve birdaha o konuyu açmayın.
umarım herşey iyi gider arkadaşım .erkekler gariptir kafaları çabuk karışır.eş olarak görevin bunu baraber çözmek değil mi?
:)))haha her erkeğin isteyeceği eş profili....
eşim kız arkadaş arayacak, yakaladığımda "arkadaşımın eşi hamile ona bakıyorum" gibi abuk ve bence kabul edilemez bir cevap verecek....ben de ona bir kaç gün surat yapacağım....herkesin evliliği ve evliliğe bakış açısı farklıdır tabi....
insanlar hata yapar.internet bu hataları yapmak için çok rahat bir yer.kocalarından güzel laflar duymayan,ilgi görmeyen kadınlar oyun sitelerinde edebiyat şiir vb. sitelerde erkeklerle masum olduğunu iddia ederek sohbetler yapıyorlar.evli kadınların evli erkklerden daha aldatmaya meyilli olduğunu biliyorsunuzdur. sadece biz kadınların genl olarak erkekler kadar çevresi yok ve korkularımız ve ayıplarımız var. inanın erkekler kadar bize müsade edilse boynuzlanmayan erkek kalmaz:) ki bu sayı şuan bile fazlasıyla arttı.
ama bunlar çok çirkin ortada bir evlilik var.birbirimize güven duymalıyız.ve bir olay olduğunda abuk bile olsa verilen cevabı dinlemeliyiz.bu kocanızı başkasıyla yatakta yakalamaya benzemiyor.elbette aldatma kesinleştiğinde ilşkiler eskisi gibi olmaz bitirmek en doğrusu ama bu gibi durumlarda evliliklere şans vermek en doğrusu.bunu ben söylemiyorum uzmanlar söylüyor.
insanlar hata yapar.internet bu hataları yapmak için çok rahat bir yer.kocalarından güzel laflar duymayan,ilgi görmeyen kadınlar oyun sitelerinde edebiyat şiir vb. sitelerde erkeklerle masum olduğunu iddia ederek sohbetler yapıyorlar.evli kadınların evli erkklerden daha aldatmaya meyilli olduğunu biliyorsunuzdur. sadece biz kadınların genl olarak erkekler kadar çevresi yok ve korkularımız ve ayıplarımız var. inanın erkekler kadar bize müsade edilse boynuzlanmayan erkek kalmaz:) ki bu sayı şuan bile fazlasıyla arttı.
ama bunlar çok çirkin ortada bir evlilik var.birbirimize güven duymalıyız.ve bir olay olduğunda abuk bile olsa verilen cevabı dinlemeliyiz.bu kocanızı başkasıyla yatakta yakalamaya benzemiyor.elbette aldatma kesinleştiğinde ilşkiler eskisi gibi olmaz bitirmek en doğrusu ama bu gibi durumlarda evliliklere şans vermek en doğrusu.bunu ben söylemiyorum uzmanlar söylüyor.
Senin eşin yakında elin şeyiyle gerdeğede girer... !
arkadaslar esımı bılgısayarda bayan arkadas ararken yakaladım
cevabı kendım ıcın degıl ısyerındekı arkadasa arıyorum esı hamıleymıs onun
ıcın cocuk cok rıca etmıs de efendım bende yedım yaaaa
offf ben degılım dıyor dıyelım kı o degıl ben hamıle oldugumda da aynı seyı ya yaparsa
offf offf dun aksamdan berı konusmuyorum o da konusmuyor ne yapmam lazım ınanmak ıstıyorum ama ???*
Yuh artık daha neler!!!!
İnanmak istersen inanırsın ama azcık akıllı olan buna inanmaz. Ha sorun kimdeydi de bu adam başkalarına yöneldi orasını da kimse bilemez. Evinizin içinde yaşanan şeyler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?