Söylediklerine inansan mı, inanmasam mı? Bır türlü karar veremedım?

bencede bende aynı şeyı dusunuyorum sende gerçek olmasa bıle sırf onunun tepkılerını olçmek ıçın sende gır bı arakdslık sıtesıne onun yanında gır ama ne yapıyosun derse sende dersın arkadsım için erkek arakds bakıyorum dersın bakalım nasılmış eger şiddet göstermezse yap derım ama eşin şiddet uygulayan bırıyse hem suçlu hemde güçlü olmasın

arkadaşlar evliliği bitirmek o kadar kolay mı? ben 1 yıllık evliğim. çıkarken erkekleri en ufak hatalarında silerdim ama evlilik farklı.kısasa kısas ta olmaz evlilikler bu yüzden sürmüyor. o aldattı bende aldatırım.bu güveni bitirir.
Bu olayda bence erkek bişey söylemek istiyor bunu duymuyor musunuz?.evliliğinizde bir problem var.ve eşiniz başka arayışlara girmiş.ya severek evlenmedniz ya da evlilikte bişeyler bitmiş. yada eşinizinin kafası karışık.benim önerim.1-2 gün basit cümleler dışında konuşmayın.ama çevrenize belli etmeyin yani biri geldiğinde normale dönün .örneğin çay yapın önüne koyun ve kısa cümleler kurun.yani eşiniz şunu anlasın karım kızgın değil KIRGIN.bu erkekleri bitirir.1-2 gün sonra sakinleştiğinizde .alın karşınıza ve kızgınlığınızı değil kırgınlığınızı anlatın.kendininizi nasıl kötü hissettiğinizi.onu suçlayarak değil .bir sorun olup olmadığını sorun.eğer size karşı hislerinde bir azalma varsa hayatından çıkabileceğinizi söyleyin.onu sevdiğinizi ama böyle bir hisle yaşamak istemediğinizi anlatın.inanın bana ayağınıza kapanıp sizi kaybetmek istemeyeceğini söyleyecek:) inannın denedim.eğer söylediğim gibi olursada konuşun ve birdaha o konuyu açmayın.
umarım herşey iyi gider arkadaşım .erkekler gariptir kafaları çabuk karışır.eş olarak görevin bunu baraber çözmek değil mi?

:)))haha her erkeğin isteyeceği eş profili....

eşim kız arkadaş arayacak, yakaladığımda "arkadaşımın eşi hamile ona bakıyorum" gibi abuk ve bence kabul edilemez bir cevap verecek....ben de ona bir kaç gün surat yapacağım....herkesin evliliği ve evliliğe bakış açısı farklıdır tabi....

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

insanlar hata yapar.internet bu hataları yapmak için çok rahat bir yer.kocalarından güzel laflar duymayan,ilgi görmeyen kadınlar oyun sitelerinde edebiyat şiir vb. sitelerde erkeklerle masum olduğunu iddia ederek sohbetler yapıyorlar.evli kadınların evli erkklerden daha aldatmaya meyilli olduğunu biliyorsunuzdur. sadece biz kadınların genl olarak erkekler kadar çevresi yok ve korkularımız ve ayıplarımız var. inanın erkekler kadar bize müsade edilse boynuzlanmayan erkek kalmaz:) ki bu sayı şuan bile fazlasıyla arttı.
ama bunlar çok çirkin ortada bir evlilik var.birbirimize güven duymalıyız.ve bir olay olduğunda abuk bile olsa verilen cevabı dinlemeliyiz.bu kocanızı başkasıyla yatakta yakalamaya benzemiyor.elbette aldatma kesinleştiğinde ilşkiler eskisi gibi olmaz bitirmek en doğrusu ama bu gibi durumlarda evliliklere şans vermek en doğrusu.bunu ben söylemiyorum uzmanlar söylüyor.

biz kadınlar diye genelleyemezsiniz...

kendine, aklına güvenmeyen...kadını hala erkekten aşağıda ve farklı gören...erkeğe herşeyi hak kadına yasak belleyen...erkek yapar tabi ona ayıp değil, kadını da bıraksan neler yapar diyebilen sığ zihniyetlerin dar çevresi var...

kadın hala erkeğin ahlaksızlığını kendine yükleyip " kocama iyi bir eş olamadım bu yüzden gözü dışardadır" gibi akılcı ve mantıklı bir dayanağı olmayan yorumlar yaparsa o erkeğe herşey haktır....herşeyi yapar canı istediği gibi yaşar....kadında "ben ne yapıyorum diye vahlanmaya devam eder"

herşey karşılıklıdır ben yapmazsam o asla yapamaz yaparsa da affetmem...

bana birisi lütfen "aldatma yatakta olur" mantığını açıklasın....bir kadın böyle birşeyi nasıl söyler ve kabul eder....

çevreye gelince herkes kendi hayatını bilir ve konuşur o yüzden tekrar söylüyorum "biz kadınlar" diye genellemeyiniz....elinin altında internet olan herkesin çevresi dünyanın nüfusu kadardır .....bu kadar sığ ve dar düşünmeyin artık...ahlak ve sadakat zihinde ve yürekte biter...ha eşimi başka kadınla yatakta yakalamışım ha internette kendine kız arkadaş aramış hiçbir farkı yok....

bir kadın kendine bunu yakıştırabiliyorsa söyleyecek daha ne var....

Son düzenleme:
Senin eşin yakında elin şeyiyle gerdeğede girer... Böyle şey olur mu? Her karısı hamile olan kadın arayışına girer mi? he girdi diyelim eşine ne bundan? eşinin zevkine çok mu? güveniyomuş iş arkadaşı!

Siz daha halen "inansam mı" diye bize mi soruyorsunuz? akannehir

Siz inanmak istiyorsunuz ve buradan kendinizi teselli etmek için destek bekliyorsunuz...

konu sahibi arkadaş ne zamandır yok eşi buldumu acaba arkadaşına bir arkadaş
.allah bilir bulduğu kişiyide gösterir nasıl güzelmi diye.

biz kadınlar da yaparız öylemi.
siz ve sizin gibi düşünen kadınlar yapar demekki,ama ben ve benim gibi düşünenler ,sevdiğine sadıktır. istatistik çıkarmış gibisiniz:)
herkese sordunuz mu. bütün dünyadaki kadınlara tek tek:))
ayıp herkesin ayıbı. ahlak herkesin ahlakı. hem erkeğin hemde kadının. kadınlar ahlaklıda erkekler değilmi.
geçiniz, Allahaşkına.güven duymak .
neye güven. karısına yakanınca erkek arkadaşıma p.... lik yapıyorum demeye getiren, hamile karısına metres ya da kadın buluyorum demeye getiren ,erkeğe mi güven.
hadi gerçekten bunu yapıyordu. diğer şahıs eşinin zevkine pek güveniyordu ki ondan istedi.
yersek tabii:)
bu yaptığı, hangi ahlaka sığar. benim kocam karnında çocuğunu taşıyan karısı varken bir adama kadın ayarlayacak ha.
bu yapılan bana göre aldatma kadar ahlaksız bir harekettir. acımasız,ahlaksız,iğrenç ötesi. ben adamı şöyle bir kapıya doğru yolcu ederdim.geri dönmemek üzere.
abuk bile olsa dinleyelim ha. yani aptalı oynayalım ,safı oynayalım.
başka:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yuh artık daha neler!!!!

İnanmak istersen inanırsın ama azcık akıllı olan buna inanmaz. Ha sorun kimdeydi de bu adam başkalarına yöneldi orasını da kimse bilemez. Evinizin içinde yaşanan şeyler bunlar.

kesinlikle yalan soyluyor bu ortada...
yani dogru soyluyor mu diye soruyorsunuz ya size pes diyorum...
kadinlarimiz yalanlara inanmaya bu kadar megilli yani, inanmak istiyorsunuz cunku...

:1shok: Bu inanılacak birşey mi şimdi? Hangisi daha iğrenç bilemedim; attığı yalan mı yoksa eşi hamile, evli bir adama kız araması bahanesi mi?

zaten sen buna inandıysan kocanın da arkadaşına p... lik yapmasını onaylamışsın demektir, ayrıca da bi gün senin kocana da birinin aynı görevi yapabileceği ihtimalini kabul etmişsin demektir. Gerçi bu ultra yalandan sonra anlıyoruz ki eşinin buna ihtiyacı bile yok, kendi bu yaratıcılıkla oldukça başarılı...

sevgili okypete:)
yaşın küçük ya da dünyayı henüz tanımıyorsun.umarım söylediğin kadar safsındır.ama şu inanmadığın istatistikler şunu söyler; yapmam diyenler ilk yapanlardır.
ben bir sosyoloğum istatistik benim işim.
çok isterdim senin söylediğin gibi kadın ve erkeklerin birbirine sadık olduğu bir dünyada yaşıyoruz sadık kalmayanlarda çok az demeyi.ama gerçekler acı.bu olaydaki hamile arkadaşına kadın aramam yalanına inanmadığım için bu konuya değinmedim bile.ben bu erkeğin eşini "sanal" olaark aldatma eğilimi olduğunu düşündüğüm için bu şekilde konuşuyorum.

bu erkeklerin zeka eşiği gittikçe düşüyor ya..

arkadaşına arıyormuş.:roflol:

valla ben kız halimle daha geçerli yalanlar bulurdum

yapmayın ya hemen hemcinsimizi suçlamayalım..hiç bir sebep eşini aldatmayı gerektirmez..siz bile böyle yazarsanız ...allah belasını versin işte evdekinin kıymetini bilmeden dışarıya yönelmiş ş*refs*z.bi de yalan yanlış palavralar atıyor..arkadaş da hala kondurmak istemediği için öyle bi başlık ile açmış gerçekten erkekleri anlamak güç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…