Soylemeden olur mu sizce?

Yahu siz gecende eli kiz eline degmemis dindar mutaasip 31 yasindaki kismeti icin olurmu diye soran kendiside mutaasip aileye sahip uye degilmisiniz nick iniz farkliydi
Simdi kuzeniniz cinsiyet degistirdi evlenecek soylemeden olurmu
Bir hafta sonrada farkli nickle cinsiyet degistiren kuzenle mutaasip dindari tanistirdim cok begendiler birbirlerini evleniyorlar cok kotuyum diye mi acacaksiniz konuyu
Herkesi her turlu kabul ederim konuda kuzeninizin durumu degil benim icin sizin konularinizin bu kadar uc olmasi
Ne diyelim hayirlisi

Benim yasantima biraz ters.
Ama out of the box dusunuyorum ben bu konularda ve baskasi yerne koyup cevap veriyorum.
Ben olsam soylemezdimde soyletmezdimde kimseye. Sevdgin erkek seni boyle kabul etmis. Aileler bilince ne diycekler saniyosun? Onaylamazlar o kesin.
14 senedir avrupadayim, ben burda dogmadim avrupa kafasi yok bende pek.
Ama burda dogmus buyumus arkdaslarim bile ogrenseler erkek tarfi olrak, onaylamazlar. Eger aileler cok uzaksa birbirinden ve cok ortak tanidklar yoksa bu yalani gizleyebiliceklerine inaniyorlarsa, soylemeyin hic. Soylerseniz ayrilik demek.

Ne iğrenç ya Allah'ın yarattığına isyan edip onu değiştirmek Allah akıl fikir versin

Ya kızlar bi de ciddî ciddî yorumlar yazmışsınız böylesi bir duruma yapmayın Allah'ınızı severseniz.. .Cinsiyet değiştirmiş karşı taraf da hoşlanmış iggrennccc...
Daha gecen gün arkadaşlar whatsapp gruptan göndermişler yurt dışında adam seneler once karısını boşayip cinsiyet değiştiren kayinbiraderi ile evlenmiş artık kayinbiraderi mı desem baldızı mı..konuyu açan ne diye açtı bunu acaba

Evlenince yurt dışında veya başka bir şehirde yaşamak istiyorlar demişsiniz. Ailesinin kabul etme ihtimali çok zor duruyor. İki yetişkin insan sonuçta nasıl isterlerse öyle yaparlar.
Adamın ailesi farklı şehirdeyse iki düğün yapacağız diyip akrabaları karşılaştırmadan bir çözüm üretilebilir ayrı düğünler şeklinde. Ailesine de yapısal sorunlardan dolayı çocuk doğuramayacak olduğu söylenir. Yalan değil.
Evlat edinmek çok kolay bir iş değil, iyice araştırmaları gerekiyor Türkiye'den almak istiyorlarsa. Vatandaşlık olmadan Avrupa'da da olacağını sanmıyorum ama üçüncü dünya ülkelerinde prosedür kolay diye biliyorum. Umarım mutlu olurlar, çocuk evlat edinebilirlerse de en güzel şekilde yetiştirirler.

Ayni olayi yasayanlar var tum sayfalari oku istersen. Su an magazin haberlerine bile baksan bir ornegi var isim veremiyorum
Banane onu yaşayanlardan doğal bir durummus gibi anlatiyon o dediklerinin yatacak yeri mi var saniyon Allah en doğru şekilde yaratmış çok şükür herkesi onlar isyan edenler..

Katılıyorum.
Ancak ileride bir şekilde öğrenirlerse?
Evlenmiş olurlar şok yaşarlar bu bilgiyi yaymamaya özen gösterir oğlan tarafı kapanır gider diye düşünüyorum. Çocuk olabiliyor mu ondan emin değilim bilgim yok

Evlenmiş olurlar şok yaşarlar bu bilgiyi yaymamaya özen gösterir oğlan tarafı kapanır gider diye düşünüyorum. Çocuk olabiliyor mu ondan emin değilim bilgim yok
Çocuk olmaz. Çocuk için rahim ve yumurtalık gerekli.

Peki ya aile adama baskı yapar ve onu çekip alırlarsa?
Ya öyle çekip gidecek olan adam hiç durmasın,çeksin gitsin zaten.

Evet karar verilmiştir; söylenmesin aileye

Oda onların sorunu Megim aralarındaki güvene bağlı.
Hani sorunları örtüp yıllar sonra başına kakan tipler olur ya onun gibi yani.
Zaten evliliği düşünen her ihtimali hesaplarlar diyerekten yorumumu bitiriyorum :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…