- 15 Kasım 2016
- 85
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi Pitircikpitirr
-
Kuzenim erkekti kadin oldu :)Ya son bi soru sormam gerek kafam karıştı.
Kuzenin erkek mi kadın mı? cinsiyet değiştiren kim? ne? kim?
Devreler yandı
adem elmasini görüp yine anlarlar ki
erkeklerin bogazinda b7r sislik olur erkeklere has adem elmasi yazin gogleye cikar onu alamazlar operasyonla falanadem elması ne ola ki?
Ne iğrenç ya Allah'ın yarattığına isyan edip onu değiştirmek Allah akıl fikir versinKuzenim iki sene once cinsiyet degistirip kadin oldu. Fizigi ve yuzu kadindan farkli degil. Su anda bir sevgilisi var onun durumunu biliyor ve bir senedir cikiyolar. Ciddi dusunuyolar fakat cocugun ailesine acilamiyorlar. Sizce kuzenimin gecmiste erkek oldugunu onun ailesi bilmeli mi? Soylerlerse ailesinin kabul etmeyeceginden korkuyorlar.
Yok yok ciddî ciddî cevap verip de soylemesinler diyenlere daha çok güldüm benKonu sahibi dalga geciyorsun sen insanlarla.net.
Yaaa Allahım neler duyucaz yaa vallahi kıyamet yaklaştı
Katılıyorum.Koynuna alacak bağrına basacak olan kuzeninin sevgilisi, o kabul ediyorsa suyu bulandırmasınlar.
Ayni olayi yasayanlar var tum sayfalari oku istersen. Su an magazin haberlerine bile baksan bir ornegi var isim veremiyorumYok yok ciddî ciddî cevap verip de soylemesinler diyenlere daha çok güldüm ben
Banane onu yaşayanlardan doğal bir durummus gibi anlatiyon o dediklerinin yatacak yeri mi var saniyon Allah en doğru şekilde yaratmış çok şükür herkesi onlar isyan edenler..Ayni olayi yasayanlar var tum sayfalari oku istersen. Su an magazin haberlerine bile baksan bir ornegi var isim veremiyorum
Evlenmiş olurlar şok yaşarlar bu bilgiyi yaymamaya özen gösterir oğlan tarafı kapanır gider diye düşünüyorum. Çocuk olabiliyor mu ondan emin değilim bilgim yokKatılıyorum.
Ancak ileride bir şekilde öğrenirlerse?
Çocuk olmaz. Çocuk için rahim ve yumurtalık gerekli.Evlenmiş olurlar şok yaşarlar bu bilgiyi yaymamaya özen gösterir oğlan tarafı kapanır gider diye düşünüyorum. Çocuk olabiliyor mu ondan emin değilim bilgim yok
Oda onların sorunu Megim aralarındaki güvene bağlı.Çocuk olmaz. Çocuk için rahim ve yumurtalık gerekli.
Peki ya aile adama baskı yapar ve onu çekip alırlarsa?
Ya öyle çekip gidecek olan adam hiç durmasın,çeksin gitsin zaten.
Evet karar verilmiştir; söylenmesin aileye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?