Soylemeli miyim ?

Herkese öncelikle hayırlı geceler ve kandiliniz mübarek olsun. Kızlar benim kaynim sözlü bayramdan sonra nişanı olacak severek sözlendiler görücü usulü de değil fakat biz bugün dışarı cikmistik esimle bir de ne görelim kaynim parkta bir kızla oturuyor ve eli kızın omuzunda gayet samimi görünüyordular. Eşim yanına gidip konusmak istemedi daha sonra onunla konuşacağını söyledi. Fakat birşey daha var kaynim sözlüsünü çok kısıtlıyor her konuda pencereye bile çıkartmaz kızı o derece kıskanç zavallı kız markete bile gidemiyor giyimine karisir makyajina karisir ve kizda seviyorum deyip herşeyi kabulleniyor. Kizin yerine ben sinirden patliyorum kaynim öyle yapınca. Ve bunca şeye rağmen kızın herşeye katlanmasına rağmen kaynımın böyle bisey yaptığını sindiremiyorum kıza söylemek istiyorum ama eşim sen karışma diyor herşey hallolur kötü olan biz oluruz dedi. Ama çok sinirliyim bunca şeye rağmen yaptığı yanına mi kalacak.
Eşiniz haklı

Bu tür şeyleri söyleyecekseniz, insanların size cephe alma, günah keçisi ilan etme ihtimallerini de göze alıp söylemelisiniz.
Yazmış arkadaşlar, sonunda sen suçlu olursun diye.
Mesela bu benim için caydırıcı bir sebep değil. Söylerim. Karşıma çıkan ahlaksızlığa sırtımı çevirmem. Dehşet öfkeleniyorum çünkü böyle durumlara. Ha sonra isterlerse kötü bilebilir, yüzüme bakmayabilirler.

eşiniz müdahale etsin, normalde söylerim ve söylenmesi taraftarıyım ama kötü olursunuz, evliliğinizi de etkiler. sonra kaynınız sözlüsünü ikna eder onlar iyi olurlar, yine siz kötü olursunuz. ben söyledim gerisini onlar bilir diye sırtınızı da dönüp gidemezsiniz, ailesiniz yüzyüze bakıcaksınız.
kaynınız sizin de bildiğinizi bilsin, tavırlı olun, abisi konuşurken sizin de gördüğünüzü söylesin, belki biraz utanır, sıkılır.
karışmayın kendileri durumu toparlasın, inanmazlar konu kapatılırsa sinir olursunuz.

Son düzenleme:
Ben fotografini ceker bi sekilde kimligimi belli etmeden kiza gonderirdim sanirim. Yazik kiza. Bi sekilde ogrenmeli yani ben olsam benden saklansin istemezdim boyle bi durumu.

Karışma evlenmeyi düşünen hanım kızımız kendisi düşünsün. Kızın anası babası kısacası ailesi yokmu. Onlar görsün söylesin. Sen iyi niyetlisin anlıyorum ama adını kıskandı diye çıkarırlar. Q

Muhtemelen kız buna da he diyecektir zaten bence karışmayın. Daha şimdiden kendi hayatını komple kaynınızın eline vermiş ne demek camdan baktırmamak falan. Öncelikle bu başlı başına bi sorun zaten. Aldatilmasa bile böyle bi evliliğe tamam diyen her şeyi kabullenir

Back
X