Söylemeli miyim

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
herkese merhaba kk üyeleri. sınıfınızdan bir erkek düşünün.hoşlanıyorsunuz çocuktan. belli de etmişsiniz. ama çocuk bir ara çok soğuk yapıyordu,konuşmuyordu bile. ama şimdilerde normal-sıcak arası davranıyor. yani bir ara soğuktu şimdilerde normal diyeyim.
birlikte olsak çok güzel olurdu diye bir his var içimde. ve gördüğüm kadarıyla çok kafa dengi birine de benziyor. eninde sonunda duygularımı söylemek istiyorum ama gerek çevremde gerekse internette forumda bunu yapanların olumlu sonuçlandığını görmedim. seven erkek gelip söylüyor nihayetinde.bu bir gerçek. buraya kadar evet söylememeliyim diye düşünüyorum ama ya kabul ederse ya birbirmizi tanıma noktasında bir şans verirse? diye düşünmekten kendimi alıkoyamadığım için söyleme fikri de cazip geliyor (şimdi olmasa da günün birinde) ihtimal yüzde 10 olsa bile.
sizlerin bu söyleyip söylememe konusundaki fikri ne?Reddedilirsem aynı sınıfta olduğum için rezil olma ile ilgili düşünceniz nedir?

herkese merhaba kk üyeleri. sınıfınızdan bir erkek düşünün.hoşlanıyorsunuz çocuktan. belli de etmişsiniz. ama çocuk bir ara çok soğuk yapıyordu,konuşmuyordu bile. ama şimdilerde normal-sıcak arası davranıyor. yani bir ara soğuktu şimdilerde normal diyeyim.
birlikte olsak çok güzel olurdu diye bir his var içimde. ve gördüğüm kadarıyla çok kafa dengi birine de benziyor. eninde sonunda duygularımı söylemek istiyorum ama gerek çevremde gerekse internette forumda bunu yapanların olumlu sonuçlandığını görmedim. seven erkek gelip söylüyor nihayetinde.bu bir gerçek. buraya kadar evet söylememeliyim diye düşünüyorum ama ya kabul ederse ya birbirmizi tanıma noktasında bir şans verirse? diye düşünmekten kendimi alıkoyamadığım için söyleme fikri de cazip geliyor (şimdi olmasa da günün birinde) ihtimal yüzde 10 olsa bile.
sizlerin bu söyleyip söylememe konusundaki fikri ne?Reddedilirsem aynı sınıfta olduğum için rezil olma ile ilgili düşünceniz nedir?
Sizden hoşlanmayan adama açılmanız pek bişey değiştirmez. Reddedilmeyi kaldırabilecekseniz açılın.

bence direkt gidip hoşlanıyorum demek eskide kaldı çıkma teklifi gibi :D
arkadaşça yaklaşmaya çalışın, sohbet edin bir şeyler sorun, kahveye davet edin.
aranızda uyum veya çekim olursa illa devamı gelecektir, o da adım atacaktır.
öbür türlü kasıntı olur sanki ya da olmaz gibime geldi

Bugun sıcak yarın soğuk öteki gün ise ne sıcak ne soğuk davranacagi belli olmayan bir çocuk..
Bence pek umrunda degilsin ama sen bilirsin..
Yaşlarda biraz küçük anladigim kadarıyla. Ona oyun gibi de geliyor olabilir böyle işler.
Arkadaşlarıyla konuşup gulusmelik malzeme yapma ihtimali de var.
Ben soğuk yapanı takmaz,başkaları için harcardim enerjimi.

Biz nişanlımla ünide aynı sınıftaydık. Ben ilk sene beğeniyordum yani karakterini bilmiyordum tabi tip olarak beğeniyordum. İkinci sene arkadaşça konuşmaya başladık. Birlikte sınavlara çalışıyorduk. Bana bakışlarından anlamıştım ilgi duyduğunu, beni merak ediyor, konuşmak istiyordu vs. İlk adımı o atmasa ben atamazdım muhtemelen ama davranışlarımla belli ederim çünkü duygularımı dışımda yaşama gibi bir huyum vardır :D
Bence iletişimini sürdür zaten onun ilgisi arttıkça sana açılacaktır.

Bir sıcak bir soğuksa biraz daha beklemeniz gerektiğini düşünüyorum. Eğer açıldığınızda kabul ederse bile ilişkinin çok da iyi gideceğini düşünmüyorum.

Arkadaşça yaklaşın onun ne hissettiğini, istediğini anlamaya çalışın ona göre bir adım atın

Bir soğuk bir sıcak davranıyorsa biraz daha gözlem yap eğer iyi yönde ilerliyorsa arkadaş olun önce kahve için sinemaya gidin birlikte vakit geçirin bakalım ikinizde keyif alıyorsanız ve aranızda çekim olursa zaten her şey gelişir

Emin olun begenseydi sizi adım atar hiç olmadı biraz olsun belli ederdi.Bu ısrar niye?

Çok komik bi benzetme olacak gibi ama yanlış zamanda verilen tuvalet eğitimi gibi :KK70:
Belirtileri görmeden oldurmaya çalışırsanız ancak etrafın kirini temizlersin. Olacağı varsa da olmaz.
Bırakın zamana sadece yaklaşın iletişim yollarını arttırın.
Hem siz de onu tanımış olursunuz. Adı olmadan tanımak bence daha iyi. Belki siz de yakınlaşınca beğenmeyeceksiniz.

Nasıl belli ettiniz hoşlandığınızı?
İnstadan ara ara komik post attım. Onu hep etkinliklere davet ettim (4-5 kere filan). Etkinliklerde onla konuşmaya çalıştım ona yönelik sorular sordum kaç kardeşsiniz vs vs.Not attım ve not attığım için şaka yollu bana bi şey ısmarlamasını istedim. Yani genel olarak iletişimde kalmaya çalıştım. Ve onu görünce 1-2 kere konuşurken fark ettim yüzüm kızarıyordu,vücut dilimle de ele verdiğimi düşünüyorum.
bu kadar iletişime geçme çabama rağmen normal arkadaşız (bazen çok sıcak davranıyordu bir keresinde de tamamen ghostluyordu) bu şekilde yani.

İnstadan ara ara komik post attım. Onu hep etkinliklere davet ettim (4-5 kere filan). Etkinliklerde onla konuşmaya çalıştım ona yönelik sorular sordum kaç kardeşsiniz vs vs.Not attım ve not attığım için şaka yollu bana bi şey ısmarlamasını istedim. Yani genel olarak iletişimde kalmaya çalıştım. Ve onu görünce 1-2 kere konuşurken fark ettim yüzüm kızarıyordu,vücut dilimle de ele verdiğimi düşünüyorum.
bu kadar iletişime geçme çabama rağmen normal arkadaşız (bazen çok sıcak davranıyordu bir keresinde de tamamen ghostluyordu) bu şekilde yani.

Bence yapmanız gerekenleri yapmışsınız, çocuk kesin anlamıştır ilginizi. Hatta bu sebeple soğuk yapmaya başlamıştır size, yani sizden hoşlanmıyor ve hoşlanmayacak da. Üzgünüm.

Sizi seven biriyle olmalısınız.

Back
X