nişanlının bununla hiç alakası yok onu bikere kenara koy.saçmalama.o manyağın yüzünden erkeklerden soğudum diyebilirsin ama nişanlın o erkekler kısmına dahil olmamalı.
arkadaşına da şimdilik bişey söyleme bence.bi bakarsın kocasını savunur sende öööle kalakalırsın.tacize uğradığına mı yanarsın iftiracı olduğuna mı?arkadaşını çok sık arama.o ararsa konuş ama eve gelin oturalım vs derse hep önceden başka yere söz verdik felan salla yani.ama sakın o manyakla karşı karşıya gelme.bir de bu durumu nişanlına anlatmalısın.bir daha o eve gitmeyeceğini de söyle.uzak duralım de.olayı tüm gerçekliğiyle anlatma da çünkü öyle ellemek felan nişanlının ağırına gider olay çıkar.bakışları imalı konuşmaları rahatsız ediyor de.ben anlarım felan de.zaten erkekler kıskançtır.o manyağı semtine bile sokmaz.
üzülme üzülmeye değmez.ağlama da...sevdiğinle kendi hayatına bak..
bu tip bir olay bizim de başımıza gelmişti hem de çok b...ktan bi durumdu.o yüzden dediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim...
arkadaşını durumdan bahsetme bence çünkü sana inanmıyabilir seni suçlayabilir ama nişanlına bahset bence ve o arkadaşınla bir şekilde görüşmeyi kes yoksa evine davet ettiğinde gitmek zorunda kalıcaksın siz evlenince onlarda sizin evinize gelicek bence kesinlikle irtibatını kes onlarla arkadaşının suçu yok belki ama hem onun hem senin iyiliğin için böyle olması gerekiyor
ortak çalışıyoruz ne demek.ortak dükkanınınz mı var nedir?
ortak actıgımz bir eczane var ünivden arkadasımdı yaklasık 8 yıldır beraberz ev arkadaşımdı üniv okurken yedıgımz içtiğimiz ayrı gitmedi gercekten mesafe koyacagım içinde cok üzülüyorum kardeş gibi olduk ama benım mutlulugum daha önemli ne yapayım
bu kadar yakın bir arkadaşlıkta nasıl fesafe konulur çok zor gerçekten..sen mesafe koysanda arkadaşın bunu sorgulayacaktır zamanla ve eninde sonunda bu olayı öğrenmesede aranızdaki mesafe arkadaşlığınızı bozabilir canım..aynı yerde çalıştığınıza göre eşinin oraya sık sık gelmeside büyük bir ihtimal inşallah bu olay bir daha tekrarlanmaz..tekrarlanırsa zaten işin kokusu eninde sonunda çıkar bence..allah yardımcın olsun..
benide düşüdüren o zaten kardeşim gibi çok sevıyorum onu eşiyle mecbur görüşüyoruz hergün oda ilaç firmasında bize ilaç tedarik ediyo mecbur hergun ugrayıp liste alıyo eksık varsa onalrı getırıyo zaten bunlarda o şekilde tanısıp evlendıler 6 ay içinde söz nişan düğün bir oldu mutlularda..anlayamadıgım daha öncede sık görüşürdük o zman yapmadıda neden son gelısımde yaptı bu hafta zaten zor gectı işyerinde benım yüzünü görecek gözüm yok birde özellikle ben ordayken yapıyo dıkkat ettım ah canım karıcım iiki tanımısım senı sen benım meleğimsin vs vs bir yandan bana bakıyo ters ters baktım utanmadan nasıl iltifat ediyosun diye ama pişkin anladı anlamamazlıga vurdu
canım cok zor bı durum nısanlına soylesen belkı cok kotu kavga cıkacak hadı bosanmayı gectım de nısanlına da soguk davranma bence sonra olay duyulur felan ya da soylemeye nıyetlenırsın nısanlın bu sefer sen nıye bana soguk davranıyodun dıye supheye dusebılır,ay tıksınc
bu kadar yakın bir arkadaşlıkta nasıl fesafe konulur çok zor gerçekten..sen mesafe koysanda arkadaşın bunu sorgulayacaktır zamanla ve eninde sonunda bu olayı öğrenmesede aranızdaki mesafe arkadaşlığınızı bozabilir canım..aynı yerde çalıştığınıza göre eşinin oraya sık sık gelmeside büyük bir ihtimal inşallah bu olay bir daha tekrarlanmaz..tekrarlanırsa zaten işin kokusu eninde sonunda çıkar bence..allah yardımcın olsun..
benide düşüdüren o zaten kardeşim gibi çok sevıyorum onu eşiyle mecbur görüşüyoruz hergün oda ilaç firmasında bize ilaç tedarik ediyo mecbur hergun ugrayıp liste alıyo eksık varsa onalrı getırıyo zaten bunlarda o şekilde tanısıp evlendıler 6 ay içinde söz nişan düğün bir oldu mutlularda..anlayamadıgım daha öncede sık görüşürdük o zman yapmadıda neden son gelısımde yaptı bu hafta zaten zor gectı işyerinde benım yüzünü görecek gözüm yok birde özellikle ben ordayken yapıyo dıkkat ettım ah canım karıcım iiki tanımısım senı sen benım meleğimsin vs vs bir yandan bana bakıyo ters ters baktım utanmadan nasıl iltifat ediyosun diye ama pişkin anladı anlamamazlıga vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?