kardeşim dediğim 3 insan var açıkcası bana demeseler daha çok üzülürüm...
dilerim bi vesile olsunda arkadasım durumun farkına varsın ama o ben olmıyım ama söylememekle ona bende ihanet ediyorum gibi hissediyorum
aynen katılıyorum.eğer imkanın varsa ortaklığını bitirmeyi düşün derim.zira yarın bi gün o hayvan istediği olmadığı için sana iftira da atabilir.benimle ilişkisi vardı diye. hay allahım nerden bulurlar bu hayvanlar kendi halinde kızları anlamam...
İşte bu his...
Benimde olay her aklıma geldiğinde şunu düşünüyorum;
Allah göstermesin,bunu yapan benim nişanlım ya da eşim olsaydı,ben öğrenmek istemez miydim...
Şimdi konuya cevap yazmış herkese sormak istiyordum bunu;
Eşinin kız kardeşine bile sarkanları duyuyoruz.Şimdi Allah göstermesin bizlerin eşleri bunu yapsa,arkadaşımıza,kardeşimize,kuzenimize vs...
Bundan habersiz,böyle bir adamla evli kalmak istermiydik???
Evet söylemesi illa ki zor ama,birde olaya bu tarafından bakınca...
canım sen yinede çok dikkatli ol.umarım bir daha böyle birşeye kalkışmaz ama.eczanede yalnız kalma gibi bir durumunuzda olabilir.arkadaşın bir yere kadar çıkar felan olabilir yanii.öyle bir anda sözlede tacizde bulunabilir.ayy en korktuğum şey valla şimdi kendi işyerinde diken üstünde olacaksın..
Bütün bunlar olurken nişanlınız hangi dünyadaydı çok merak ettim.
Nişanlısı tacize uğrarken o yemek mi yiyordu?
İnsan birşeylerin ters gittiğini gözlerine bakarak anlar sevdiğinin..
Sizinle ilgilenmiyordu demek mi masada..
Hadi bunu geçtim,siz mutfağa gittiğinizde o sapık adamda peşinizden gelmiş..
Peki nişanlınız hala mı rüyalar alemindeydi?
O evden çıkar çıkmaz nişanlınızla paylaşmalıydınız..
O evden uzaklaştığınız anda..Neler olduğunu bilmesi gerekirdi nişanlınızın.
Sanmam ki gidip adamı gırtlaklasın.
Baştan yemin falan verdirmeliydiniz..Sana birşey söyleyeceğim ama birşey yapmayacaksın gibi..
Arkadaşınızada durumu bildirmelisiniz.Vicdanınız nasıl rahat edecek söylemeden?
Sapık bir kocayla herşeyden habersiz aynı evin içinde yaşamaya devam edecek!
evde yaklasık 8-10 misafir var masada herkes muhabbet halınde cocuklarda ar curcuna yerı gıbı herkes birbiriyle konusuyo zaten oda bunu fırsat bıldı ya nişanlım gayette ilgili ama dediğim gibi ev kalabalık ve muhabbet ortamı var
ben cay için mutfaga gectıgımde oda kendı cayını almak için mutfaga geldı bunda kımse art niyet düsünmez ki ben rahatsız oldum peşimden gelmesınden ama eşi yada nişanlım yada diğerleri bu benım arkadasımı/nişanlımı tacız etmek için mutfaga gitti diye düşünmesi mantıklımı sence
evet çok haklısın ama bunu konu sahibi o gece yapmalıyd.ya olay sırasındakalkıp anında bunu söylemeliydi buda nişanlısının orada delirmesine sebep olurdu muhakkak.yada evden çıktığı anda bunu nişanlısına anlatmalıydı.şu saatten sonra kime neyi anlatacakki çok zor bir durum bakalım ona inanacaklarmı haklıyken haksız durumada düşebilir.şimdi bu kız söylemek için tekrar tacize uğramayımı bekliycek..ne tarafa baksan içinden çıkılmıyo bence..
Bazı şeyler mantık dışıda gelişebiliyor.
Sonuçta orda bir sürü insan var ve nişanlınız sizi unutmamalıydı.
İlla kötü birşey olacak diye değil ama ilgisi üstünüzde olmalıydı.
Kalabalığın içinde yalnız kalmışsınız resmen.
Ummadığın taş baş yarar demişler.
Ayrıca bu devirde babana bile güvenmeyeceksin de derler tabi sözüm meclisten dışarı.
Bu lafı dünya dertleri için söylerler..Tabiri caizse kimseye güvenmeyeceksin..
evet çok haklısın ama bunu konu sahibi o gece yapmalıyd.ya olay sırasındakalkıp anında bunu söylemeliydi buda nişanlısının orada delirmesine sebep olurdu muhakkak.yada evden çıktığı anda bunu nişanlısına anlatmalıydı.şu saatten sonra kime neyi anlatacakki çok zor bir durum bakalım ona inanacaklarmı haklıyken haksız durumada düşebilir.şimdi bu kız söylemek için tekrar tacize uğramayımı bekliycek..ne tarafa baksan içinden çıkılmıyo bence..
Ohooooo,birde benim yaşadıklarımı duysanız...
Evet içinden çıkılmaz bir durum malesef.Böyle kalitesiz insanlar,böyle,afedersiniz ama kafası donunun içinde gezenler çoğalmaya başladı artık nedense.Ve nedense sessiz kalmak zorunda olanlar hep mağdurlar.
Offf,çok sinirlendim gece gece.Keşke yaşanmamış olsaydı da,şu konu açılmamış olsaydı...
bence anlatmayın, elinizde isparınız yok. size inanmazlar ve ş.......siz adamda yalanlarla üste çıkar birde sizi suçlu durumuna düşürür hiç gerek yok. keşke masada size değinde ayagınız vs. her neyse işte birinin eli yada bacagı değdi deyip irkilmiş gibi tepki verseydiniz. 2. 3. yapmaya cesaret edemezdi yada masanın altına bakıp kimin ayagı deyidi ya bir irkildim diye patavatsız ve biliçsiz yapmış gibi davransaydınız. mutfaktada aynı şekilde kalcanıza değdiğinde çıgırsaydınız. içerden koşup geldiklerinde birden değince korktum deseydiniz. 1-2 olunca karısıda kesin şüphelenir ve rahatsız olurdu ama olan olmuş artık. görüşmeyin...
hiçbir erkek normal karsılamayacagı gibi benım kıde karsılamaz...nişanlım bilse düşünmek bile istemıyorum ama çok kötü şeyler olurdu öyle bir iki yumrukla kalmazdı o iş kızlar biliyorum o an söyleyemedim söyleyemezdim de ben bu insanla ortak iş yapıyorum kaldıkı evde bızden baska insanlarda var rdı ve ben kendımde o cesaretı göremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?