Söylemem gerek ama nasıl?

bak nasıl söylesem ne yapsam diye kıvranıyordun bi yerde Allah yardımcın olmuş olay bianda su yüzüne çıkmış.. hoşş dostun sana inanmak yerine kocasına inanmayı tercih etmiş ama onu da anlamak lazım nasıl bi şok yaşadığını bilemeyiz... sen yine de sabret elbet birgün onun gerçek yüzünü görecektir ve sana hak verecektir yargılama onu psikolojisini anlamaya çalış sonuçta söylediğinde seni suçlayacağını tahmin etmiştin öyle de oldu boşwer sıkma canını. nişanlına gelince şükür zaptedebilmişsin yoksa kan çıkardı valla. ne ş....zler var yaa dışkapının dış mandalı yüzünden insanın huzurunun kaçması ne kadar kötü !! tekrardan geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kurtulursun bu beladan...

Olan olmuş inceldiği yerden kopmuş.Arkadaşında acınacak halde yazık o adama inanıyor.İlk aldatılmasında seni arayacak emin ol haklıymışsın diye sonra gene barışacaklar ve arkadaşta kalsanız o seni öbür boyu kıskanacak...Bu dostluk bitmiş yazık...ortak dükkanınız var o nasıl hallolcak sözleşme varmıydı dükkan kimin üstüne onun üstüneyse yandın

sözleşme ortak 2 mizin adına ben ve arkadasım inan bende bilmiyorum ne olacak nasıl olacak dostum bana inanamadı inşallah vesile olurda anlarsa benden özür dilerse benden iş cıkmaz affetsem bile eskisi gibi zaten olamayız artık bi çok sey bende bugun kayboldu gitti

Son düzenleme:
cok sinirliyim coookk :47::47::47:

ama siz icinizi ferah tutun... nisanlinizda icini ferah tutsun

o ş.........zin yanina kalmaz bu... :47:

o an belki bende senin gibi susardim ama yapman gerekn sey masada onu hissettigin anda
korkmus gibi bir caglik atip ay ne oluyor diyecektin oda haliyle yanlislikla oldugunu söyleyecekti
birden degince korktm diyecektin..o adam bence senin sessiz kalmandan cesaret almis..
nasil olsa kimseye birsey demiyor havasinda aptal sey

taciz o kadar kötü bir şey ki hiç başınıza geldimi bilmiyorum insan o an tepkisiz kalıyor toplu taşıma araçlarında bir kaç kez başıma geldi normalde hep olay çıkarırım diyordum ama insan o an resmen kitleniyor ya heleki öyle bir ortamda tanıdığı kişi yapınca anında tepki vermek çok zor olurdu :( bence uzak dur o arkadaşından ve eşinden kendi yuvana bak

Keske mutfakta bitane boyle Osmanli tokadi atsaydin sonrada salona gecip nisanlina gidelim deseydin... ve birdahada o eve gitme... midem bulandi resmen, nekadar ayip yaa....

bir şey söyliimmi?
huylu huyundan vaz geçmez kardeş...
sana yapmasada gün gelir başka birine yapar.
ve o yaptığı başka biride rezilliği umursamaz herşey ortalığa saçılır
bu tabiri caizse "coşkun" efendininde maskesi düşer.
ama arkadaşın ve nişanlın bunu senden öğrenmesin.
türk milleti "dişi kuyruk sallamıştır." der maalesef.
sende başka problemlerini bahane ederek onların evine gitmeyi kes.
zamanla ne maskeler düşüyor inan buda fazla uzun sürmez.
su akar yolunu bulur... :50:

kızlar bugun arkadaşım pazar günü için bişiyler yapalım dedi yok dedim bizim başka işlerimiz var sizinle birlikte olamayız dedim ısrar ettı inatla hayır dedım sonra neyin var bu hafta cok garip davranıyosun falan dedi yok bişyim normal yaşıyorum işte dedim hala ısrar ediyo neyin var neyin var diye üsteledi boğazıma kadar geldı söylesemmi söylemesemmi diye neyse tuttum yine kendimi....

sonra o it herif geldı siparişleri getirdi yine karısına canım cicim ayakları arkadasım arka tarafa gectı ilaçları depoya koyuyo bende o an yaşlı bir hastam vardı onun ilaçlarını anlatıyorum neyse hastamı gönderdım bugun cok güzel olmuşsun ne kadar yanlıs bir evlilik yaptıgımı senı tanıyınca anladım vs vs kur yapıyo ne diyosun sen be dedım sesımı yukselltım dükkan inledı eşime canım cicim derken yanlıs evliliğin aklına gelmıyodu dimi dedim yüzüne tükürdüm falan neyse tabi arkadasım yanımıza geldı ilk feryatta ne oluyo falan dayanamadım kocan bana asılıyo sabredecek gücüm kalmadı gecen hafta sizdeykende taciz etti beni senin için sustum ama yeter artık susmıcam ve nişanlıma bildiricem bu durumu dedim arkadasım şoklarda ...kızlar haklısınz ben suclu oldum evliliğini kıskanmısım o yüzden iftira etmişim neyse birde onunla tartıstık...dedim ki sana tek bişiy söylicem 8 yılın hatrına ağzımı bozmak istemıyorum umarım kocannın bir gün gercek yüzünü ögrenirsin ama o zman dost olarak ben yanında olmıcam sen benı 8 yılda bu kadarmı tanıdın yazıklar olsun sana dedim tabi bu arada millet bize bakıyo o ş....z hala karıcım yalan söylüyo falan diyip duruyo yine bişiy demedim tam o anda nişanlım aradı tabi sesımden bir gariplik oldugu belli ne oldu falan derken 5 dakıkaya dukkana geldı adamı patakladı bir güzel dükkanın camlarını asagı indirdi küfürler hakaretler....sonu karakolluk tabi iifade falan verdik şimdi mahkemelik olacaz muhtemelen.....nişanlım daha tepkili baska yoldan halletme cabası içinde ama yeminler ettırerek vazgecırdım onların yuznden ben mutlulugumu bozamam

dün ne yazdım bugun neler yaşadım ne kadar hızlı oldu ama inanın içim rahat garip ama hiç bişiy hisetmıyorum bir yöndende seviniyorum dostum dediğim insan beni 1 yıldır tanısıgı ş....z adama tercih etti hayırlısı böyleymiş ama yinede onun hakkındada kötü söylemiyorum inşallah anlar kocasının ne b..k oldugunu anlar ....

offf cok daraldım ya nerden nereye geldim geldik bunları hakedecek ne yaptım nerde hata yaptım ama bundan sonra evli arkadaslaımla ev görüşmeleri yapmamayı dusunuyorum en azındna bir süre görüşsemde eşler olmadan olur artık ......
:53::53::53: aboo ben bunu yeni okudum.
ve dediğimin arkasındayım o ruh hastası huyundan vaz geçmez yine tekrarlar başka birine tacizi.
ve emin ol arkadaşında görür maskenin arkasındakini...
ama olan ona olacak. çünkü ağlayacak en sağlam omuzlarından birini kaybetti.
sen içini rahat tut.
yine diyorum.
SU AKARRR YOLUNU BULURRR....... :53: :53:

Öğrendikleri iyi olmuş arkadaşın da cidden beklediğimiz tepkiyi vermiş o iğrenç adam ona layıkmış onu anladım yazdıklarından salaklığına doymasın boynuzları yesin yesin dursun bundan sonra böyle kadınlara acımıyorum. Ay çok sinirlendim şu an.:22:

gerçekten çok sinir bozucu bir olay ama maalesefkadınların başına sıkça gelen bişey erkekler kendilerini dünyanın hakimi sandıkları için kadınlar sineyeçekip korkup sustukları için bu olaylar hiç bitmez

tam diyecektim ki sakın bişey söyleme kadın da kocasını savunup seni kötü kadın yerine koyar diye ama sonra devamını okudum.
böyle kadınlara müstehak diyeceğim olmayacak ama yukarıda allah var, eden bulur. ilahi adalete inanmak lazım.
o masada ben olsam masayı dağıtırdım tepelerine demek istiyorum ama büyük konuşamıyor insan işte, arkadaşın üzülmesin diye sessiz kalmışsın o seni daha çok üzmüş. keşke orada rezalet çıkarsaydın canım, ama şu noktada önemli olan nişanlını sakin tut, daha büyük hatalar yapmasın.

Sen inciteden nasılçözerim diye düşünürken ,olana bak.dün yaşanabilecek şeyleri konuşmuştuk hep beraber.Arkadaşın içn bu şekilde olması iyi olmamış.o an verdiği tepkiyi çok görme ..o an yaşayabileceği en büyük şoku yaşıyor.ve savunmaya geçmiş..eğer arkadaşınla konuşma fırsatın olursa burayı göster.neler konuştuğumuzu...
tekrar geçmiş olsun.

kızlar bugun arkadaşım pazar günü için bişiyler yapalım dedi yok dedim bizim başka işlerimiz var sizinle birlikte olamayız dedim ısrar ettı inatla hayır dedım sonra neyin var bu hafta cok garip davranıyosun falan dedi yok bişyim normal yaşıyorum işte dedim hala ısrar ediyo neyin var neyin var diye üsteledi boğazıma kadar geldı söylesemmi söylemesemmi diye neyse tuttum yine kendimi....

sonra o it herif geldı siparişleri getirdi yine karısına canım cicim ayakları arkadasım arka tarafa gectı ilaçları depoya koyuyo bende o an yaşlı bir hastam vardı onun ilaçlarını anlatıyorum neyse hastamı gönderdım bugun cok güzel olmuşsun ne kadar yanlıs bir evlilik yaptıgımı senı tanıyınca anladım vs vs kur yapıyo ne diyosun sen be dedım sesımı yukselltım dükkan inledı eşime canım cicim derken yanlıs evliliğin aklına gelmıyodu dimi dedim yüzüne tükürdüm falan neyse tabi arkadasım yanımıza geldı ilk feryatta ne oluyo falan dayanamadım kocan bana asılıyo sabredecek gücüm kalmadı gecen hafta sizdeykende taciz etti beni senin için sustum ama yeter artık susmıcam ve nişanlıma bildiricem bu durumu dedim arkadasım şoklarda ...kızlar haklısınz ben suclu oldum evliliğini kıskanmısım o yüzden iftira etmişim neyse birde onunla tartıstık...dedim ki sana tek bişiy söylicem 8 yılın hatrına ağzımı bozmak istemıyorum umarım kocannın bir gün gercek yüzünü ögrenirsin ama o zman dost olarak ben yanında olmıcam sen benı 8 yılda bu kadarmı tanıdın yazıklar olsun sana dedim tabi bu arada millet bize bakıyo o ş....z hala karıcım yalan söylüyo falan diyip duruyo yine bişiy demedim tam o anda nişanlım aradı tabi sesımden bir gariplik oldugu belli ne oldu falan derken 5 dakıkaya dukkana geldı adamı patakladı bir güzel dükkanın camlarını asagı indirdi küfürler hakaretler....sonu karakolluk tabi iifade falan verdik şimdi mahkemelik olacaz muhtemelen.....nişanlım daha tepkili baska yoldan halletme cabası içinde ama yeminler ettırerek vazgecırdım onların yuznden ben mutlulugumu bozamam

dün ne yazdım bugun neler yaşadım ne kadar hızlı oldu ama inanın içim rahat garip ama hiç bişiy hisetmıyorum bir yöndende seviniyorum dostum dediğim insan beni 1 yıldır tanısıgı ş....z adama tercih etti hayırlısı böyleymiş ama yinede onun hakkındada kötü söylemiyorum inşallah anlar kocasının ne b..k oldugunu anlar ....

offf cok daraldım ya nerden nereye geldim geldik bunları hakedecek ne yaptım nerde hata yaptım ama bundan sonra evli arkadaslaımla ev görüşmeleri yapmamayı dusunuyorum en azındna bir süre görüşsemde eşler olmadan olur artık ......

ya film gibi yaaaa:50: nebicim insanlar var bu dunyada... ha arkadasiniz ha onun esi.... boylesi daha iyi olmus...artik arkadasinida tanidin. arkadasinin esine de yuh diyorum. Ne kadar ayip ya.... soktayim. Allah boyle kocalardan korusun yaa:26:

geçmiş olsun canım herşey gün yüzüne çıkmış bu kadar erken olmasını hiç beklemiyordum hakkınızda hayırlısı.herşey gönlünce olur umarım..

cok utanıyorum söylemeye ama arkadasımın eşi tarafından tacize ugradım!!!!!!!

yemeğe cagırdı arkadasım nişanlım la beraber gittik bir kaç arkadasımz daha vardı oturduk yemek masasına güzel de bir sofra hazırlamıs arkadasımın eşide tam karşıma oturdu yanımda nişanlım var karsımdada o ve eşi yani arkadasım var diğerleride diğer yanlarda neyse oturduk yemeğe basladık bacaklarıma sürekli bişiy dokunuyo ama normal dokunma degıl ilk oldugunda yanlıslık olmustur dedım 2-3-4 oldu kızarıyorum bozarıyorum bişiyde diyemedım titremeye basladım sinirden tepki versem onların evi neyse lavoboya gittim yüzümü yıkadım ama hala titriyorum sofraya döndu utanmadan ne oldu kızardın bozardın demez mı hiç bişiy olmadı oda sıcak ondan dedım...neyse yemek bitti sofrayı topladık biz artık kalkalım dedım arkadasım cok ısrar ettı bıraz daha oturduk cay falan içildi bende nişanlımın bardagını tazelemek için mutfaga gittim oda pelşimden geldı elinde bardak ocagın basındayım dibime kadar geldı resmen nefesını ensemde hissettim popoma dokunmaya calıstı ittirdim pardon dedı sankı kaza ile yapmıs gibi sürekli bana dokunabılme cabası içinde bardagı bıraktım nişanlıma dedım hadı kalkalım annemler merak etmısler gec kalmayalım dedım hala utanmadan senın neyın var bugun diyip durdu yine bişiy diyemedim demek istiyorum ama desem kavga cıkacak allah korusun kötü şeyler olabılrdı...cıktık eve geldık nişanlım benı bıraktı evıne döndu oturdum sabaha kadar agladım sucum yok ama kötü hissettım kendımı en samımı arkadasımın eşi bana bunu yaptı arkadasımla görüşmemeyi denesem sevdıgım de bir ınsan ne yapacagımı sasırdım...hala aklıma geldıkce tüylerim diken diken oluyo.......offffff cok sinir bozucu

ben bu durumu arkadasıma anlatmalıyım sizce ben söylemem gerek diye düşünüyorum ama yapacak cesaretım yok nasıl söylenır bılmıyorum yuvaları bozulcak ben sebep olmusum gibi olcak arada kaldım böyle psikolojim cok bozuk 2 ay sonra düğünüm var hiçbişyi yapasım yok nısanlımdan bıle sogudum gibi erkeklerden tihsindim resmen bana bi akıl verın ne olur ne yapayım nasıl davranayım nişanlım dahi bilmiyo hatta kımse bılmıyo utanıyorum söylemeye nişanlımın sucu yok ama onada soguk davranmaya basladım farkındayımama engelleyemıyorum kendımı :14::14::14:
[/QUOTE

Bacağına dokunduğunda ayaklarınızı biraz çekermisiniz rahatsız oldum deseydin yada mutfakta bardağa çayı doldurup üstüne dökseydin kaynar kaynar kaza oldu derdin sende. Tepki veremeyeceğini bildiği için yapmaya devam eder ben sana söyliyim. Hiç belli olmaz hiç beklemdiğin anda daha kötü sonuçlanır.Oanda azda olsa tepki verseydin direk anlamazlardı ama arkadaşının içinde bir şüphe kalırdı kadınlar anlar böyle şeyleri.Bunu çözebilecek tek kişi arkadaşın bence ufaktan şüpheleneceği şekilde birşeyler söyle yada direk söyle öylede böylede bitecek zaten arkadaşlığınız en azında adamın ne mal olduğunu anlasın.

arkadaşım çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum o anda ses çıkarsaydınız nişanlınız ev hali sinirle kötü birşey yapabilirdi çünkü basit şeyler değil bence erkeklerle çok aynı ortamda bulunmıycaksın zaman çok kötü haklısın bende hiçbir arkadaşımın eşi evdeyken asla gitmem eşim evdeyken arkadaşlarımı davet etmem gerçi arada bir eymeğe gideriz gelenler olur insan kötü olmasın her zman olay çıkar işte..

Söylemiş bile ben kaçırmışım inşallah daha iyi olur bundan sonra,eczanede kamera yokmu?

Son düzenleme:
arkadaşının içine bu olaydan sonra kurt düşmüştür bence yakındır gelip omuzlarında ağlaması

bir kaç gündür ugrayamadım tek ek yorumlarıda okuyamadım okudugum kadarıyla ve yeni gelişmeleri anlatayım.bazı arkadaslar onu deseydın bunu deseydın demşler ama bu o anlık bi tepkiydi başka bişiy yapamadım ama şimdi diyorum ki keşke öyle yapmasaydım diye yani tepki olayı .....arkadasım dedıgım annemı aramıs ... teyze eylul benim ve eşimin arasını bozdu eşime iftira attı gibilerinden bişiy söylemiş bende dükkan dagıldıktan sonra anneme mecbur anlatmak zorunda kalmıstım biliyodu yani olan biteni annemde kızım senın kaç yıllık arkadasın eylul seni sever ondan böyle bişiy nasıl bekleyebilirsin sen eylulu eşinden daha fazla tanıyosun ayıp kızım bişiy olmus diyosa olmustur ben kızıma güveniyorum ve böyle bişiy yapmayacagına adım gibi eminim sen vicdanını rahatlatmak için bunu yaptın ama kaybettın falan demiş sonra arkadasımın annesi annemı aramıs vs vs işler iice içinden cıkılmaz hale geldi babam abim durmuyo tabi bıraksan neler yapacaklar ..bizdede şöyle bir şey vardır bir olay varsa ve bu olaya aile bireyleride karışmıssa evın erkeği çözer hanımlar hiç bişiye karısmaz yani olay benden cıktı artık bende arkadasımı aradım sana yazıklar olsun ben 8 yılın hatrına sana yine bişiy demicem bana yakışmaz ama cok büyük terbiyesizlik yaptın beni bu kadarmı tanıdın bu kadarmı eminsinm eşime iftira atıyosun diye ortalıgı ayaga kaldırdın ama yine söylüyorum o adam bir gün bi darbe daha atacak sana umarım anlarsın ve pişmanlık duymassın dedim şimdi bütün bunlar gectı 2 sıkı fıkı ailenın namusa dil uzatma kavgası basladı ya ne kadar ilginç ben örtbas etmeye calısırken bizimki ayyuka cıkmaya calısmıs ve iftira attıgmı söylemiş....

ama bu bana büyük bir ders oldu tabi daha güvenirmiyim kimseye bu bunu yapmaz dediğim ne yaptı bana ama kendime kızıyorum neden bu kadar güvendim ki ama bizim orda kardeşim dediysen bitmiştir o bana hep kardeşim derdi şimdi uzun bir mahkeme süreci dükkanın akıbeti belli değil zaten kullanılmaz halde bende dava acıcam şimdi araştırıyorum ...hala aklım almıyo bir insan kendını bu kadar nasıl rezil edebilir hem suclular hem güclü olmaya calıstılar

bir arkadas dükkanda kamera yokmu demiş malesef dukkan henüz bir kaç aylıktı ona sıra gelmemıstı ama olsaymıs cok güzel olurdu

Boşver söylemekle en iyisini yapmışsın,Arkadaşında zamanı gelcek ve gerçekleri görecektir..

Back
X