Söylemem gerek ama nasıl?

allah ayrdımcın olmus canım.ilk şokla tepkı verememıssın o adı adamda surdurmus durumu ama kımsenn yanına bişey kalamz sen ıcını ferah tut karısı yanındaykn buna cesaret adam yokkende yapar er yada gec arkadasında anlıcak ama o gune kadr mahkemeydı dukkandı ısın zor allah yardımcın olsun

bu konuya bir türlü yorum yapamadım. elim gitmedi. yazdım yazdım sildim. yanlış bir şey söylerim de olaylar bambaşka yöne gider diye.

artık senin yapabileceğin hiç bir şey kalmamış canım.
senin alnın pak.
ailen arkanda, nişanlın arkanda, için ferah.
bırak onlar yesinler birbirlerini.
şimdi saldıracak yer arıyorlar elbet, hatta ortak tanıdıklarınıza bile bu olayları kendi açılarından anlatacaklardır.

ancak bir söz vardır çok severim
"keser döner, sap döner, gün olur devran döner"

o gün döndüğünde herşey öyle bir çıkar ki su yüzüne, o zaman kim neyi nasıl savunacak bilemiyorum.

bu arada mahkeme derken, kim verdi mahkemeye canım? sanırım orayı kaçırdım...

Allah yardımcın olsun.
Zor bir süreç...

:71:

Bu kadınlar niye bu kadar kör anlamıyorum.
Niye illa ki inanmak istediklerine inanıyorlar?
Ama ne kadar kör olursa olsun o adam arkadaşının gözünü
açacak öyle şeyler yapar ki...
Ne kadar ısrar etse de görmemek için görür.

cnm öncelikle yaşadıkların kolay değilllll hemde en yakın arkadaşının kocasııı ne kadar ayıp ne kadar sapıkça bi davranış yaaa buuuu bide evine yemeğe gitmişiniz sana yaptıysa başka misafirlerine yapar bu adam....
bu adamdan herşey beklenirrrr lütfen kendini suçlama sende bi suç yokki o adam ahlaksızsa sen ne yapıcaksın arkadaşına söleme bence belki arkadaşın kocasını kayıracak sen ortada kalıcaksın boşver arkadaşına söleme fazla görüşme derim ben....
sen nişanlına bak boşver nişanlına bana böle böle yaptı deme ortalık fena şekilde karışabilir...
bence annene söle annen sana gereken öğüdü verecektir ...niaşnlına da bişey söleme gerçekten zor bi durum...
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN....
BÖYLE CANİ BÖYLE AHLAKSIZ İNSANLARDAN UZAK TUTSUN HEPİMİZİİİİİ

Çok geçmiş olsun ...Dilerim bu olayı daha fazla hasar almadan atlatırsın.

İnsanları tanımak ıcın bır omur bıle yetmıyor..........

peki elle taciz olayını o gece söylemediğiniz için nişanlınız mevzu çıkarmadı mı? neden bana zamanında söylemedin diye tepki göstermedi mi?

Eylül çok geçmiş olsun... Bu tür olaylar hakikaten verilmiş sadakan varmış dedirtecek cinste oluyor. Eğer bu olay biraz daha sürseydi, o adam sana kendini aklamanın zor olacağı bir durumda iftira da atabilirdi ve çok daha zor olurdu her şey senin için.. Allah hepimizi korusun..

iyi yapmışsın akacak kan drmaz eninde sonunda söylemek zorundaydın yoksa seninde ondan hoşlandığını düşünürdü ya da senin başına bir çorap örerdi

Gerçekleri arkadaşına söyleyince, arkadaşının tepkisini tahmin ettim, sana inanmadı, doğal olarak eşini savundu. Yaşadıkların çok daha büyük bir boyut kazanmış, eczanenin camlarının kırılması, polisin gelmesi felan. Hay Allah canım ya..Ne kötü, gerçekleri görememek. Allahtan nışanlın sana güvenmiş, senin yanında, gerisini boşver.

Sana şunu söyleyim, arkadaşın her ne kadar sana karşı çıksada, iftira atıyor desede, eminim içine bir kurt düşmüştür ve sen göreceksinki, gerçekleri oda görecek ve köpeklerden pişman kapına gelecektir.

peki elle taciz olayını o gece söylemediğiniz için nişanlınız mevzu çıkarmadı mı? neden bana zamanında söylemedin diye tepki göstermedi mi?

hemde nasıl tepki anlatamam ama ne yapayım o an öyle yapmam gerektı dedi cok kızdı ama çözdük

Gerçekleri arkadaşına söyleyince, arkadaşının tepkisini tahmin ettim, sana inanmadı, doğal olarak eşini savundu. Yaşadıkların çok daha büyük bir boyut kazanmış, eczanenin camlarının kırılması, polisin gelmesi felan. Hay Allah canım ya..Ne kötü, gerçekleri görememek. Allahtan nışanlın sana güvenmiş, senin yanında, gerisini boşver.

Sana şunu söyleyim, arkadaşın her ne kadar sana karşı çıksada, iftira atıyor desede, eminim içine bir kurt düşmüştür ve sen göreceksinki, gerçekleri oda görecek ve köpeklerden pişman kapına gelecektir.

güven konusunda problemimimz yok allaha şükür her zaman yanımdaydı şimdide yanımda sağolsun istemezdım bu ayıp şeyin bu kadar lanse edılmesını ama kendılerı ıstedı ben şahsen utandım yani haa benım alnım ak allaha şükür ama arkadasım dediğim kişi için yapmaması gerekti ya böyle bişiyzaten ne yapacagının sasırmasının sebebi kurt düşmüş olması ama o adam yakında bi falso daha yapacak eminim o zman anlıcak işte yinede diyorum ki fazla üzülmesin eski dostum ....

düğünüm olsun sonra hemen tasınmayı düşünüyoruz burda kalmak istemıyoum artık böylesi daha iyi olcak ilişkim için ve kafam için huzurum olsun diyosam bunu yapmalıyım

cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssın diyemicem ama yinede beterin beteri var ya nie hep cok samımı dostlardan en buyuk kazık yenır anlamıyorum yaaa

"arkadasına bu durumdan bencede bahsetme eşi inkar edicekdir, oda emin ol sana inanmıyacakdır ama senin için zor olsada o kişiyle arkadaslıgını bitir yoksa senin açından çok daha çözümlenemeyen seyler yaşanabilir"" diye yazmışdım sonra ikinci gelişmeyi okudum valla o kız arkadasına o koca müstehak bence o adam ona çok boynuz takar o kafayla giderse

Son düzenleme:
Böyle kadınlara öyle adamlar...Nasıl sığ bir kadınmış ki dünyada herşeyin başına gelebileceğini, kimsenin günahını almadan önce iki tarafı da dinlemesi gerektiğini bilememiş..Şu olaydan sonra insanlardan iyice soğudum, zaten bugun sosyofobik günümdeyim :43:

Yalnız beni daha da şaşırtan, yapılan yorumlarda "arkadaşına anlatma, inanmaz, seni suçlar" gibi tavsiyelerin çokluğu.Ne kadar da adalet ve güven duyulma beklentimiz sıfıra inmiş,yıllardır arkadaşlık yaptığımız insanlara bile...Aranızın bozulmaması için arkadaşınızın aldatılmasına göz yummanız, sizin de o rezil adamın yaptıklarınızı yutmanız öğütlenmiş...:59: Ve daha da acısı: HAKLI ÇIKMIŞLAR

Son düzenleme:
Böyle kadınlara öyle adamlar...Nasıl sığ bir kadınmış ki dünyada herşeyin başına gelebileceğini, kimsenin günahını almadan önce iki tarafı da dinlemesi gerektiğini bilememiş..Şu olaydan sonra insanlardan iyice soğudum, zaten bugun sosyofobik günümdeyim :43:

Yalnız beni daha da şaşırtan, yapılan yorumlarda "arkadaşına anlatma, inanmaz, seni suçlar" gibi tavsiyelerin çokluğu.Ne kadar da adalet ve güven duyulma beklentimiz sıfıra inmiş,yıllardır arkadaşlık yaptığımız insanlara bile...Aranızın bozulmaması için arkadaşınızın aldatılmasına göz yummanız, sizin de o rezil adamın yaptıklarınızı yutmanız öğütlenmiş...:59: Ve daha da acısı: HAKLI ÇIKMIŞLAR

cok dogru söylemişsinz katılıyorum malesef böyle oluyo cok nadrdir böyle bir durum yasayıpta kadının kcasına degıl de arkadasına ınanması insanlar nie böyle ne değiştirdi bu kadar bizi nie bu kadar sapıklastık anlamıyorum

ben yazılanların hepsini okuyamadım. kısaca şöyle deyim, şayet arkadaşına hala söylemediysen söyleme bence.. ben söyledim 3 senedir benimle konuşmuyor. Ona göre yalancı ve iftiracıyım. Allaha havale ettim gitti... Bence söyleme, söylersen sen kötü olursun. kadınlar kocalarının başka kadınlara bakabileceğini kabul etmiyorlar. herzaman kadın suçlu, adamlar sütten çıkma ak kaşık.. en iyisi kötü olmadan görüşmeyi sonlandırman..

Back
X