sen hayatı arabesk bi film tadında yasıyosun sanırım, böyle uclarda yaşamaya çalışma bence ayakların yere bassın.. cinnetle intiharla dikkat cekemezsin, bu acı şeyleri de bu kadar kolay agzına almaevet te kendımden vazgectım cınnet gecırıp söyle butun evı gezeyım bı kım var kım yoksa
Başka konu açmamış içeriği değişmiş de yasak bildiğim kadarıyla. Allah düşmanıma vermesin bu zihniyette gelini. Yada versin versin gül gibi geçinirler :)gelin hanımlar bize de sataşmış başka bi konu açarak, hatasına destek vermedik ya : )
hayattakı seyler bunlar heran olabılırsen hayatı arabesk bi film tadında yasıyosun sanırım, böyle uclarda yaşamaya çalışma bence ayakların yere bassın.. cinnetle intiharla dikkat cekemezsin, bu acı şeyleri de bu kadar kolay agzına alma
bana benzeyen varsa buyursun gelsın yoktur benceBaşka konu açmamış içeriği değişmiş de yasak bildiğim kadarıyla. Allah düşmanıma vermesin bu zihniyette gelini. Yada versin versin gül gibi geçinirler :)
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Helal olsun kv ne zırnık koklatmasın :)bana benzeyen varsa buyursun gelsın yoktur bence
olabılır delırttıler benı yada delıydım zaten hep bi şizofrenı dusunuyordum da sızofren olan ınsan farkında olmazmısPek akıl sağlığı yerindeymiş gibi gelmediniz bana.
Allah zaten kendınden baska yarattıgı kuluna muhtac etmesınDinsizin hakkından imansız gelirmiş. Helal olsun kv ne zırnık koklatmasın :)
ayy sakın yapma canım diyerek panige kapılacaz dmi :) bu sahte çıkışlar komik sadece.. yapsana haydi, vakit kaybetme sonucta ne buyuk dertlerin var :)hayattakı seyler bunlar heran olabılır
dikkat cekebilmen icin buyuk sans ha sizofren olman, kullan bnu :-*olabılır delırttıler benı yada delıydım zaten hep bi şizofrenı dusunuyordum da sızofren olan ınsan farkında olmazmıs
Benim Durumumdasin hemen hemen ama bizim kayinvalide ve baba yanimizda degil ev esyalar onlarin ama gonlum rahat degil bende cok israr ettim baska bir eve cikacagiz ins umari. Seninde dilegin olur esimin durumu olmasa is aileye kalsa sanirim baska ev bana hayal olurdu :/bu konu acıldı mı zaten evim sensın filmı aklıma gelıyor eşim anlayışlı olmasa halım beterdı ama evımız olmasa bıle konusmalarıyla mutsuzluguma care bullmaya calısıyor :) ama napiyım insan özenıyor ıste
evet dunya malı demı nekadar onemlı sankı tek ben yasayacam bana kalcak hepsı bır bakarsın evım olmus ama baska seylerım kaybolmus Allah hakketmedıgım yerden vermesın verdıgı gıbı almasını da bılırayy sakın yapma canım diyerek panige kapılacaz dmi :) bu sahte çıkışlar komik sadece.. yapsana haydi, vakit kaybetme sonucta ne buyuk dertlerin var :)
valla sen gibisi varsa da Rabbim uzak tutsun.. neymişin arkadaşım :) hep kayınvalidelere kızardım okurken burayı, seninkine inan acıdım..bana benzeyen varsa buyursun gelsın yoktur bence
sen bi saniye mola verip ateşini filan ölçsene :)evet dunya malı demı nekadar onemlı sankı tek ben yasayacam bana kalcak hepsı bır bakarsın evım olmus ama baska seylerım kaybolmus Allah hakketmedıgım yerden vermesın verdıgı gıbı almasını da bılır
ates mı cehenneme hos gelmısım nasıl olcucemsen bi saniye mola verip ateşini filan ölçsene :)
Hepimiz zor zamanlar geçirdik,bircogumuzda geçirmeye devam ediyoruz,evet bende kv evinde oturuyorum yememiz ayrı ama içiçe yiz kapımız bir ,herşey ayakalti meydanda evet bende ayrı bir evim olsun istiyorum üstelik kv ile mesafeliyim çok iyi gecinemiyoruz ama yinede böyle birşey demek hiç aklıma gelmedi,yani ben resmen olselerde miras bize kalsın diyorsun anladim.Doğru anladiysam başlık çok çirkin ,kendi ailene kendi gelininizin bu şekilde dusundugunu düşünün!!!2 yıllık evliyim ve ailesiyle yasıyoruz artık evimizin olmasını istediğimi kaç kere anlatsam da sürekli tamam birşeyler yapıcam diyor ve konu öylece kalıyor eve geçicek gücü yok zaten ama insan anne babasına bu durumu açıp yardımistemez mi hiç böyle çok canım sıkılıyor kendı evım olsa bu kadar olmazdı heralde arkadas edınmeye calışıp evıme davet ederdım bu evde kendımı yabancı gıbı hıssedıyorum ya biri bana cıkıp desin ee karısmıyorlarhıc bırseyıne rahatsan niye ev istiyorsun ama bunu istese yaptırır ustlerıne gıtse belkı de olucak bırseyler en azından anne babasının destek olamayacaklarını öğrenırım ve ona göre tavır alırım kı zaten tavırlarımda oyle hıc konusmuyorum nerdeyse kendılerıyle cunku ımkanları varken ogullarının bu durumuna seyırcı kalıyorlar
Haketmedıklerı hayatı yasıyorlar
Mirasları bize kalsa da kurtulsak diyorumm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?