Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1shok::1shok:
birinin kulak çekmesine gerek kalmadı sen yeteri kadar haşladın zaten..
kimsenin burda ahkam kestiği yok , bulunduğun topiğin adı gereği insanlar düşüncelerini paylaşıyor..
kimse kimseye hakaret etmıyor aşağılamıyor , burdaki mesajların hiç birinde hakaret içeren aşağılayan bir mesaj yok, olayı polemiğe çevirmek senin şu an yaptığın şey aslında tamamen..
konu sahibi gitti veya kaldı.. onun varlığına yada yokluğuna göre biz fikir beyan etmıyoruz cnm..
bence sen biraz dinlen..
bi kahve iç..
topiği baştan aşağı bir gez..
sonra yine konuşalım..
![]()
ya bu paslar sordugum soru için mi?![]()
evet ilk ustune alinip cevap yazan kisi sen olduguna gore ne yaptiginin farkindasin. bu konunun adi "evlilik oncesi cinsellik hakkinda gorusunuz nedir" deil. cok ozel bir durumu genel bir konu haline donusturmenin bir anlami yok. ayrica acikca ve ima ile birbirinize hakaret ediyorsunuz. nasil mi? o....pu kelimesini yakistirarak.
bebeğim evlilere sordun ya ondan pas dedikk
evet ilk ustune alinip cevap yazan kisi sen olduguna gore ne yaptiginin farkindasin. bu konunun adi "evlilik oncesi cinsellik hakkinda gorusunuz nedir" deil. cok ozel bir durumu genel bir konu haline donusturmenin bir anlami yok. ayrica acikca ve ima ile birbirinize hakaret ediyorsunuz. nasil mi? o....pu kelimesini yakistirarak. ve buna karsilik bu yorumu yapan kisi hakkinda alayci cevaplar vererek. benim bu konu hakkindaki dusuncem belli. sen biraz konuyu takip etseydin gorurdun. konu sahibi 145. msjda ayrilmis. biz hala onun konusu uzerinden ne kadar "namusluyuz" ya da ne kadar acik gorusluyuz moderniz onun tartismasini yapiyoruz. bu sizce ne kadar icten ve samimi? (bu soru sozde soru cumlesidir. cevap aramiyorum)![]()
ben bekarım..
pas..
aslında pas değil..
şimdiki aklım olursa ki yıllar geçtikçe zeki atak çevik ahlaklı ve gözel olmaktayım
aynı düşüncelerim olursa her zaman yanında olurum !!
karar onun , beden onun , kalp onun , ruh onun !!
benım ne haddime yorum yapmak ?
sadece onun şehvetle dokunmak ile aşkla dokunmak arasındaki farkı görmesini sağlamaya çalışırdım..
bedenine gelen erkeklerle kalbine gelen erkekleri ayırabılmesı için yanında olurdum..
kutsal olduğunu , özel olduğunu hissettirirdim ona ne olursa olsun ve bu mahremiyeti bir zar parçasıyla kaybetmiş olduğunu duygusuna kapılmasına izin vermezdim..
evet sıradan başlıyoruz şeklinde yaptığın giriş cümleni es geçerek son cümlene geliyorum..
soruna cevap vermek niyetınde değlim..
düşüncem aynı..
kahve iç..
iyi gelir![]()
ya tamam üstüme gelmeyin..belki benim düşünce tarzım böyle ...
neyse peki benim o yazdıgıma o kadar cevap veren çıktı.şimdide bişi sormak istiyorum size..burdaki birçok evli insanın kız çocuğu var.bu dediklerinizi çocugunuz cinselliği yaşabilecek yaşa geldiğinde ona uyguluyacakmısınız ?
yani , kızınız bigün gelip size bekaretini kaybettiğini ama çocugu cok sevdiği için böle bişi yaptıgını anlattıgında sizde çok normal bir şekilde dinliyecekmisiniz? :) ardından o çocukdan ayrıldıgını ve başkası ile beraber oldugunu ve başkaları ? :S
en azından yaşı büyük olan siz yetişkinlerin düşüncelerini öğrenir ve kararlarımı değiştirmemde bunlar yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış :roflol::roflol:
ben evliyim ve bir kızım var
cevap verebilirm sanırım
şimdi kızım büyümüş sevdiği erkekle birlikte olmuş gelip bana anlatmış
sorulması bile saçma ama o durumda ne yapabilirm
tabi ki sonuna kadar sahip çıkar arkasında dururum, way namussuz naptın sen, okul da yok sana, otur evde diyecek değilim heralde
o iş olamadan çok önce de hayat erkekler cinsellik vs. konularında da derin derin konuşmuş olurum zaten
bu arada konu sahibi gitmiş siz hala ahkam kesiyorsunuz diyen arkadaşımız kendisi de konu sahibi olmayan konuya yorum yazmaya devam ettiğinin farkında mı acaba?
konu amacından saptıysa karşılıklı atışma vs. varsa zaten mod arkadaşlar gereğini yapar, bu onların işi zaten
konu açık olduğu sürece de isteyen yazar