• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanlış anlaşılmamak için düzeltildi

Son düzenleme:
ben bekarım..
pas..

aslında pas değil..
şimdiki aklım olursa ki yıllar geçtikçe zeki atak çevik ahlaklı ve gözel olmaktayım :P

aynı düşüncelerim olursa her zaman yanında olurum !!
karar onun , beden onun , kalp onun , ruh onun !!
benım ne haddime yorum yapmak ?
sadece onun şehvetle dokunmak ile aşkla dokunmak arasındaki farkı görmesini sağlamaya çalışırdım..
bedenine gelen erkeklerle kalbine gelen erkekleri ayırabılmesı için yanında olurdum..
kutsal olduğunu , özel olduğunu hissettirirdim ona ne olursa olsun ve bu mahremiyeti bir zar parçasıyla kaybetmiş olduğunu duygusuna kapılmasına izin vermezdim..

Son düzenleme:
pas:))))))))))))
ben de

konu ana başlığından çıkıp gitmiş nerelere varmışş
cevherden tutunda bu işin tıbbi yoluna kadar gitmiş mevzu
yapmayın arkadaşlar burda hepimiz bayanız
bize açılmamış hediye paketi muamelesi yapılmasına izin vermeyin yasakkelime
bende evlilik öncesi birlikteliği şiddetle karşıyım ama bir kızın en önemli hazinesi
iki damla kan değildir bunu unutmamak gerekir
böyle söyleyenler düğün gününde beline kırmızı kurdelayla erkeğe sunulmuş
tek kullanımlık hediye haricinde hiç bir değer taşımıyor gözümde
en önemli hazineyse evlenip boşanınca ne olacak durumu sorarım size:uhm:
aynı muamele boşanmış insanlarada yaparsınız o zaman
toplumun ön yargısı yada bizden yaşça büyükler bunları söylüyor tamam bi derece ama
biz yapmayalım bari kendi kendimizi bu kadar küçültmeyelim
biz bize bunu yaparsak başkaları ne yapmaz :1no2::1no2:

:1shok::1shok:
birinin kulak çekmesine gerek kalmadı sen yeteri kadar haşladın zaten..
kimsenin burda ahkam kestiği yok , bulunduğun topiğin adı gereği insanlar düşüncelerini paylaşıyor..
kimse kimseye hakaret etmıyor aşağılamıyor , burdaki mesajların hiç birinde hakaret içeren aşağılayan bir mesaj yok, olayı polemiğe çevirmek senin şu an yaptığın şey aslında tamamen..

konu sahibi gitti veya kaldı.. onun varlığına yada yokluğuna göre biz fikir beyan etmıyoruz cnm..
bence sen biraz dinlen..
bi kahve iç..
topiği baştan aşağı bir gez..
sonra yine konuşalım..

:kahve:

evet ilk ustune alinip cevap yazan kisi sen olduguna gore ne yaptiginin farkindasin. bu konunun adi "evlilik oncesi cinsellik hakkinda gorusunuz nedir" deil. cok ozel bir durumu genel bir konu haline donusturmenin bir anlami yok. ayrica acikca ve ima ile birbirinize hakaret ediyorsunuz. nasil mi? o....pu kelimesini yakistirarak. ve buna karsilik bu yorumu yapan kisi hakkinda alayci cevaplar vererek. benim bu konu hakkindaki dusuncem belli. sen biraz konuyu takip etseydin gorurdun. konu sahibi 145. msjda ayrilmis. biz hala onun konusu uzerinden ne kadar "namusluyuz" ya da ne kadar acik gorusluyuz moderniz onun tartismasini yapiyoruz. bu sizce ne kadar icten ve samimi? (bu soru sozde soru cumlesidir. cevap aramiyorum):delphin:

evet ilk ustune alinip cevap yazan kisi sen olduguna gore ne yaptiginin farkindasin. bu konunun adi "evlilik oncesi cinsellik hakkinda gorusunuz nedir" deil. cok ozel bir durumu genel bir konu haline donusturmenin bir anlami yok. ayrica acikca ve ima ile birbirinize hakaret ediyorsunuz. nasil mi? o....pu kelimesini yakistirarak.

bi dakika ben özür dilerim hemde inanılmaz derecede çünkü kimseye ne laf atma yada bütün kızkadın haklarına saygısızlık etme gibi bir düşüncem olmadı ..sadece kendi şahsi düşüncemi yazdım..ve bana tepki gösterdi bu konuda ablalarım..

ama yanlış bişi kullandım demekki özür dilerim o zaman...nolur affedin ...

evet ilk ustune alinip cevap yazan kisi sen olduguna gore ne yaptiginin farkindasin. bu konunun adi "evlilik oncesi cinsellik hakkinda gorusunuz nedir" deil. cok ozel bir durumu genel bir konu haline donusturmenin bir anlami yok. ayrica acikca ve ima ile birbirinize hakaret ediyorsunuz. nasil mi? o....pu kelimesini yakistirarak. ve buna karsilik bu yorumu yapan kisi hakkinda alayci cevaplar vererek. benim bu konu hakkindaki dusuncem belli. sen biraz konuyu takip etseydin gorurdun. konu sahibi 145. msjda ayrilmis. biz hala onun konusu uzerinden ne kadar "namusluyuz" ya da ne kadar acik gorusluyuz moderniz onun tartismasini yapiyoruz. bu sizce ne kadar icten ve samimi? (bu soru sozde soru cumlesidir. cevap aramiyorum):delphin:

evet sıradan başlıyoruz şeklinde yaptığın giriş cümleni es geçerek son cümlene geliyorum..
soruna cevap vermek niyetınde değlim..
düşüncem aynı..
kahve iç..
iyi gelir ;)

ben bekarım..
pas..

aslında pas değil..
şimdiki aklım olursa ki yıllar geçtikçe zeki atak çevik ahlaklı ve gözel olmaktayım :P

aynı düşüncelerim olursa her zaman yanında olurum !!
karar onun , beden onun , kalp onun , ruh onun !!
benım ne haddime yorum yapmak ?
sadece onun şehvetle dokunmak ile aşkla dokunmak arasındaki farkı görmesini sağlamaya çalışırdım..
bedenine gelen erkeklerle kalbine gelen erkekleri ayırabılmesı için yanında olurdum..
kutsal olduğunu , özel olduğunu hissettirirdim ona ne olursa olsun ve bu mahremiyeti bir zar parçasıyla kaybetmiş olduğunu duygusuna kapılmasına izin vermezdim..

çok cüretkar ve iddaalı söylemler.. ama hayat sizin..bakalım bu hayat öle bişi yaptıgında size ne gibi şeler getiricek o zaman..tabi bunu siz göreceksiniz biz değil ama :D

evet sıradan başlıyoruz şeklinde yaptığın giriş cümleni es geçerek son cümlene geliyorum..
soruna cevap vermek niyetınde değlim..
düşüncem aynı..
kahve iç..
iyi gelir ;)

dikkatimi ceken su oldu. ben mesajimi hep 1. cogul kisiden yazdim ki kimseye kisisel saldiri da bulunmus olmayayim. hep biz dedim. ama sen bunu ustune alindin sonra da beni isi polemige cevirmekle sucladin. simdi senin yapmaya calistigin nedir? kahve fln olaylarina hic girme. ikinci kez siniri zorluyorsun. artik tavrindan iyice rahatsiz oldum. istersen bu son mesajimiz olsun. isin tadi kacmasin.

sevgiler...

Son düzenleme:
ya tamam üstüme gelmeyin..belki benim düşünce tarzım böyle ...

neyse peki benim o yazdıgıma o kadar cevap veren çıktı.şimdide bişi sormak istiyorum size..burdaki birçok evli insanın kız çocuğu var.bu dediklerinizi çocugunuz cinselliği yaşabilecek yaşa geldiğinde ona uyguluyacakmısınız ?

yani , kızınız bigün gelip size bekaretini kaybettiğini ama çocugu cok sevdiği için böle bişi yaptıgını anlattıgında sizde çok normal bir şekilde dinliyecekmisiniz? :) ardından o çocukdan ayrıldıgını ve başkası ile beraber oldugunu ve başkaları ? :S

en azından yaşı büyük olan siz yetişkinlerin düşüncelerini öğrenir ve kararlarımı değiştirmemde bunlar yardımcı olur diye düşünüyorum :)

evli değilim ama günün birinde evlenicem elbet.. potansiyel bi anne adayı olarak cevaplıcam bu soruyu..
ben kızım olursa böle bişeyi yaşama inisiyatifini ona bıracam.. benim kızım ahlaksız mı olucak, ne münasebet.. "kolay lokma" mı olucak, pek sanmam.. eğlenilecek kız mı olucak, kendi hayat görüşüne ve yaşam tarzına, kendine verdiği değere bağlı.. neyi ne zaman nasıl yaşaması gerektiğini elbet kendi kararlaştıracak.. sadece seks konusunda değil her konuda bu şekilde olmalı zaten.. kendi kararlarını veren, hayatını yönlendirebilen bir birey yetiştirmek değil midir bir annenin amacı?

anladığım kadarıyla en büyük yanılgı şurda oluyo, bi kız sevdiği kişi ile beraber olunca sanki sonrasında önüne gelenle düşüp kalkacakmış gibi görülüyor.. halbuki bayanların iradesi bu konuda erkeklerden daha güçlüdür.. boşanmış bi kadın cinsellik yaşamadan ömrünü tüketebilirken aynı davranışı bi erkekte göremeyiz (farklı biyolojiler ne yapalım).. kişiyi bu şekilde itham etmek çok büyük bir terbiyesizlik olur.. zaten aynı mantık boşanmış kadınlar için de işliyor, hem erkekler hem de kadınlar tarafından..

bir zardan yola çıkarak kendini tanımlamak, kendine değer biçmek kadar acı bişey yoktur heralde.. bizi değerli yapan daha nice özelliğimiz varken/olması gerekirken bunu belirleyici ölçüt olarak koyulmasını çok sığ buluyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
düşünsenize bir kızınız var, hangi mesleği seçeceğine karar veriyor, hangi okula gideceğine, kaç dil öğreneceğine, hangi şirkette çalışacağına, parasını nasıl harcayacağına, kimle flört edeceğine, yıllık iznini nerede geçireceğine, kimle evleneceğine; hepsini kendi başına yapabiliyor.. ama taa ki zar'a kadar.. "orda durrr!" deniyor.. "sen hayatınla ilgili herşeyi seçebilirsin, tek bişey hariç; o, senin diil bizim kararlaştıracağımız bi eylem!"
garip yani ne bilim..

ben evliyim ve bir kızım var
cevap verebilirm sanırım
şimdi kızım büyümüş sevdiği erkekle birlikte olmuş gelip bana anlatmış
sorulması bile saçma ama o durumda ne yapabilirm
tabi ki sonuna kadar sahip çıkar arkasında dururum, way namussuz naptın sen, okul da yok sana, otur evde diyecek değilim heralde
o iş olamadan çok önce de hayat erkekler cinsellik vs. konularında da derin derin konuşmuş olurum zaten
bu arada konu sahibi gitmiş siz hala ahkam kesiyorsunuz diyen arkadaşımız kendisi de konu sahibi olmayan konuya yorum yazmaya devam ettiğinin farkında mı acaba?
konu amacından saptıysa karşılıklı atışma vs. varsa zaten mod arkadaşlar gereğini yapar, bu onların işi zaten
konu açık olduğu sürece de isteyen yazar

Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış :roflol::roflol:

Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış :roflol::roflol:

bi süre sonra konunun ne olduğunun önemi kalmıyo, "ideolojik" tartışmaya dönüyo iş.. pekçok konunun başına geldiği gibi, buna özel bişey diil yani yerimseniben

Bunu bir suçmuşcasına kızlarımıza empoze eden toplumu KINIYORUMMMM.....

Evli olmayan bir bayanın aşkı bulması..ve o insanla yaşaması bazı şeyleri birileriini rahatsz etmemeli...

Ve bayanlar...siz...Korkmayın..ve yaptıklarınızdan pişman olmayın....sen de pişman olma pufff..

Fundaya da sonuna kadar katılıyorum...

ben evliyim ve bir kızım var
cevap verebilirm sanırım
şimdi kızım büyümüş sevdiği erkekle birlikte olmuş gelip bana anlatmış
sorulması bile saçma ama o durumda ne yapabilirm
tabi ki sonuna kadar sahip çıkar arkasında dururum, way namussuz naptın sen, okul da yok sana, otur evde diyecek değilim heralde
o iş olamadan çok önce de hayat erkekler cinsellik vs. konularında da derin derin konuşmuş olurum zaten
bu arada konu sahibi gitmiş siz hala ahkam kesiyorsunuz diyen arkadaşımız kendisi de konu sahibi olmayan konuya yorum yazmaya devam ettiğinin farkında mı acaba?
konu amacından saptıysa karşılıklı atışma vs. varsa zaten mod arkadaşlar gereğini yapar, bu onların işi zaten
konu açık olduğu sürece de isteyen yazar

çok güzel cevap vermişsiniz..teşekkür ederim.bende sizin düşünüyordum ve sizin bunları yazmanızın ardından düşündüklerimde hata olmadığının kanaatine vardım.ve kızımın bana buna benzer bi olay ile gelmesini elbette istemem(bu benim isteğim).şuan için düşüncelerim belli ama bu hayatta var oldugum surece yeni şeler öğrendiğim sürece kararlarım ve düşündüklerimde değişecekdir umarım..

sizinde benm sorum için yazmış oldugunuz cevapdan tek bir şey çıkarıyorum "kendi adıma" oda şudur ; cinsellik konusunda gerekli eğitim ve güven verildikden sonra endişe duymaya gerek yok :) zaten kız çocugunu doguran anne olarak gerekli şeler yapılır gerekli zaman içinde..cevabınız için teşekkür ederim :):nazar:

Son düzenleme:
Canım benim üzmek istemem ama bir kızın beline kırmızı kusagı baglaması kadar güzel birsey olamaz kırmızı kusagın anlamını biliyorsun . Bende uzun zamandır anlasıyorum canım ama yapamam herhalde büyük konusmam ama yapılmamalı ama insallah allahın izniyle evlenirsiniz vede yüregın hafifler bunu diliyorum canım sana

Benim görüsüme ters geliyor kim ne derse desin zaten bazı seyleri kabullene kabullene 13 yasındaki kızlar ask yasıyo tabirinizle sonra karsısındaki insan onu kötüye kullanıp resmini cekiyo yada 14 yasında sınıf arkadsıyla cinsellik yasıyor bence bu yıkım gelecegini etkiliyor bir kız için evlenmeden yasanan her ilişki yıkımdır ben kaldıramam belki de ama toplumda örf adetlerini bilmeli kanımca cocuklarımıza anne olarak cinselligi anlatmalı ama bu yapılanın da yanlıs oldugunu paylasmalıyız ben genc kızım ve oldukca her bakımdan tam ama dinime örf ve adetime ters geliyor

Yanlız arkadasım bir hata yapmıssın seni kıramam insan oglu herkezyapabilir ama sadece normal görülmemeli lütfen yanlıs anlama cünkü seni anlıyorm nasıl üzgün oldunu umarım düzelir arkadasım üzme olan olmus ama ilride cocuguna anlat ki pişmanlıgını oda yasamasın canım

Bence hatalarımız olur mutlaka önemli olan ders olması bize. üzme canını

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X