ben anlamadım bu hanımları yahu,
cınsellık bölümü varken bır kız cok degıl daha 3 ay kadar önce gelıp
artk bakıre degılım yazmıstı da topa tutulmustu hani ortada olsa taslardınız tabırı caızse, sımdı bu kız uzuleyım mı ne yapayım demıs, herkes amaaan bosver yansın dünya yandannn oh oh havasında????
hıc anlamıyorum sızı bayanlaaarr ofof. hıc anlayamıycam.
madem bu kadar açık düşüncelıydınız neden daha öncekı kızları tasladınız? neden cınsellıkte evlı olmayıp bakıre olmayan konuya yazanları asagıladınız dinımıze ters dedınız bır de dini işe kattınız? ..... !!! herkes ben degıldım dıyecek sımdı ya tamam ben sustum
not: sizi suclamıyorum sürü psikolojısını sucluyorum merak etmeyın öfkenıze hedef olmayacagım.
mirmirmirmir
hayatım seni severim bilirsin hiç atışmadık seninle şu zamana kadar..
neden şimdi konuyu ısıtıp başa çektinki?? neden şimdi başka konulara değindinki o dediğin yorumlar diğer konuda kaldı buysa farklı bir konu... insanlar düşüncelernde özgürdür tıpki senin ve benim özgür olduğumuz gibi.. sen şimdi kimi neden niçin niye yargılıyorsunki?? yani konu ne ve sen arkadaşımıza değilde burdaki yorum yapan herkese oklarını fırlatıyorsun.. cicim sen bu gece birinemi kızdın sinirlendinde stres atmak istedin?? yapma güzelim lütfen yapmaa.. öpüyorum seni...
hayatım seni severim bilirsin hiç atışmadık seninle şu zamana kadar..
neden şimdi konuyu ısıtıp başa çektinki?? neden şimdi başka konulara değindinki o dediğin yorumlar diğer konuda kaldı buysa farklı bir konu... insanlar düşüncelernde özgürdür tıpki senin ve benim özgür olduğumuz gibi.. sen şimdi kimi neden niçin niye yargılıyorsunki?? yani konu ne ve sen arkadaşımıza değilde burdaki yorum yapan herkese oklarını fırlatıyorsun.. cicim sen bu gece birinemi kızdın sinirlendinde stres atmak istedin?? yapma güzelim lütfen yapmaa.. öpüyorum seni...
daha önce aynı fıkırlerı savunupta şimdi ters aıdan bakmak banada ters geıyo...kısıden kısıyemı yorum ...
neyse tatlım sen stresni sıkıntını derdini bir at kenara bi sakinleş kime kızdıysan git ondan çıkar sinirini sitresini yeri burası değil babamızın yeri değil burası herkesi topa tutamayız öyle değilmi? yada evde veya dışarda sinirlenipte ay k.k'ye girip sitresimi atim çatıcak birini bulim diye girilmez siteye ve konuya, ondan sonra konuşalım biz senle belliki soldan kalkmışssın bugün ve stres atmak için bu siteyi tercih etmişssin..neyse tatlım dedim ya niyetim tartışmak değil zaten kelimelerinlede kendini ve niyetini belli ettin hadi sana iyi muhabbetler..sen yaz ben okicam senii ...
potubor' a katıldığım ilk ve tek konu oldu bu..
gerçekten kişiden kişiye farklı yorumlar yapılıyor..dün öyle diyen bugün böyle diyor.
ama bugün bu topikte bunu tartışmak anlamsız. zaten burası bir forum herkes dilediğini fikrini dilediği şekilde paylaşır. bizde birbirimizi tanır ona göre arkadaşlık ya da dostluk kurarız..
ikili ağız dalaşı yapılacaksana msn'lerinizi alıp yapın bence...
bu şekilde söyleyemedikleriniz içinizde patlıcak ya da dışarı vurucaksınız banı yiceksiniz...
umarım korunuyosundur.....
potubor'e yazdıklarında sonuna kadar katılıyorum.
tek tek bende yazmıyım onun yazdıklarını.
yalnız konunun açılma tarihi 2. ay.
yani 1,5 ay olmuş.
konu sahibi de 15 gündür kendi konusuna uğramamış ama konu hergün güncel..
neden bu kadar çok seviyoruz acaba başkalarının cinsel hayatı hakkında yorumlarda bulunmayı..
ya da başkalarının yaşadıkları üzerinden kendi fikirlerimizi aşılamaya çalışmayı..
evet bir derdim var da zaten herkes kendi fikirleriyle yorum yapıyor ama konu sahibinin 15 gündür uğramayıp da hala canlı kalan konu pek hatırlamıyorum ben..
peki bu konu niye bu kadar popüler?
çünkü konu sahibi sevgilisiyle birlikte olmuş, çünkü evlilik dışı ilişki yaşamış..
çünkü tam da fetvalık, tam da dinden bahsedilecek ya da özgür cinselliği savunalabilecek bir konu.
yani konu sahibinin olup olmaması da pek de önemli değil gibi..
neyse söylenecek herşey fazlasıyla söylenmiş zaten..
dolayısıyla konu hakkında bir yorumum olmasın benim de..
ve sizlere ek olarakta yaptığım yorumların dinle ilişkilendirip değerlendiren ve bana eksi puan veren insanlardan hoşlanmıyorum. bu sitede insanlar puanlamayı din kurallarına ve düşüncelerine göre mi veriliyorlar anlamıyorum. her düşüncenin serbest olmasını istiyorum ve eleştirilerinde objektif olması taraftarıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?