Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tecrübe - yaptığımız hataların toplamıdır. Ruhen hazır olmadığın bişi yaşadığına ve pişman olduğuna göre - hata etmiş oluyorsun.
Hatalar da ders alabildiğimiz ölçüde vicdanımızı rahatlatır. Ders almaz da aynı hatayı tekrarlarsak bu hata olmaktan çıkarak - kendimize olan saygımızı yitirmemize sebep olur.
Hormonlarına yenik düşmüşsün. Pişmanlık duyacak şekilde yaşamamaya dikkat ederek bu sıkıntının üstesinden gelebilirsin canım.
Olanlarla değil bundan sonra olacaklarla ilgilenmeli ve böyle bişi yaşamamışsın gibi hayatına devam etmelisin. Bir yanlışın - hayatındaki doğruları götürmesine izin verme.
Sen eşsiz ve değerlisin tatlım. Herşey hayal ettiğinden daha güzel olsun.
a.s.

ben anlamadım bu hanımları yahu,

cınsellık bölümü varken bır kız cok degıl daha 3 ay kadar önce gelıp

artk bakıre degılım yazmıstı da topa tutulmustu hani ortada olsa taslardınız tabırı caızse, sımdı bu kız uzuleyım mı ne yapayım demıs, herkes amaaan bosver yansın dünya yandannn oh oh havasında????

hıc anlamıyorum sızı bayanlaaarr ofof. hıc anlayamıycam.
madem bu kadar açık düşüncelıydınız neden daha öncekı kızları tasladınız? neden cınsellıkte evlı olmayıp bakıre olmayan konuya yazanları asagıladınız dinımıze ters dedınız bır de dini işe kattınız? ..... !!! herkes ben degıldım dıyecek sımdı ya tamam ben sustum
not: sizi suclamıyorum sürü psikolojısını sucluyorum merak etmeyın öfkenıze hedef olmayacagım.

mirmirmirmir

hayatım seni severim bilirsin hiç atışmadık seninle şu zamana kadar..
neden şimdi konuyu ısıtıp başa çektinki?? neden şimdi başka konulara değindinki o dediğin yorumlar diğer konuda kaldı buysa farklı bir konu... insanlar düşüncelernde özgürdür tıpki senin ve benim özgür olduğumuz gibi.. sen şimdi kimi neden niçin niye yargılıyorsunki?? yani konu ne ve sen arkadaşımıza değilde burdaki yorum yapan herkese oklarını fırlatıyorsun.. cicim sen bu gece birinemi kızdın sinirlendinde stres atmak istedin?? yapma güzelim lütfen yapmaa.. öpüyorum seni...

daha önce aynı fıkırlerı savunupta şimdi ters aıdan bakmak banada ters geıyo...kısıden kısıyemı yorum ...

özetleyeyım ıstersen belınay???
'' konu aynı yorumlar farklı '' bundan bahsedıyorum, tartısmaktan bahsetmıssın buyur tartıs kendı kendıne, ben düşüncemı paylastım tartısmak ıstıyorsan buyur klavye sende,anlayamamıstın özet gectım umarım anladın, öp kendı kendını sımdı sıte ablası edası da senın gıbı kücük bır kıza yakısmamıs, asktan sorumlu bakan ılan etmıssın kendını ama öyle görunmuyorsun tartısmak ıstemıyorum derken neyı kastedıyorsun merak edıyorum buyur tartıs kendı kendıne. Daha yazımdan bı mana cıkaramazken tartısmak neyıne? kımbılır. neyse özet cıkardım anlamıs oldugunu farz edıyorum.

daha önce aynı fıkırlerı savunupta şimdi ters aıdan bakmak banada ters geıyo...kısıden kısıyemı yorum ...

bu guzel olanı işte, 3 ay önce aynı seyı söyledıysenız yorumunuz sımdıde aynıyse ne guzel kaydirigubbakcemile5 bu hızla degısemez fıkırler cunku, eskıden bakırelıgı kaybedenler taslanırken sımdı bu hızla degısmesı hıc gercekcı degıl ınanın bana, bıraz dürüst olmalıyız.
:enbuyukkk:

neyse tatlım sen stresni sıkıntını derdini bir at kenara bi sakinleş kime kızdıysan git ondan çıkar sinirini stresini yeri burası değil babamızın yeri değil burası herkesi topa tutamayız öyle değilmi? yada evde veya dışarda sinirlenipte ay k.k'ye girip sitresimi atim çatıcak birini bulim diye girilmez siteye ve konuya, ondan sonra konuşalım biz senle belliki soldan kalkmışssın bugün ve stres atmak için bu siteyi tercih etmişssin..neyse tatlım dedim ya niyetim tartışmak değil zaten kelimelerinlede kendini ve niyetini belli ettin hadi sana iyi muhabbetler..sen yaz ben okicam senii ...

Son düzenleyen: Moderatör:

sen de ınsanlara ters ters konusup sopanın ucunu gösterıp ''bakk senle tartısmıyorum haaa'' triplerıne grıp sonra da eşşegin kulagına su kaçırmış oldugunu anlayıp ''ay sen bır seye sınırlenmıssın sekerım ben oyle demedım'' moduna ıyı baglamıssın kendını, ıyı geceler sana tatlım :) mutlu rüyalar dediğin gibi yarın okursun bunu iyi mi ... laelaelaelaelae

potubor' a katıldığım ilk ve tek konu oldu bu..
gerçekten kişiden kişiye farklı yorumlar yapılıyor..dün öyle diyen bugün böyle diyor.
ama bugün bu topikte bunu tartışmak anlamsız. zaten burası bir forum herkes dilediğini fikrini dilediği şekilde paylaşır. bizde birbirimizi tanır ona göre arkadaşlık ya da dostluk kurarız..
ikili ağız dalaşı yapılacaksana msn'lerinizi alıp yapın bence...
bu şekilde söyleyemedikleriniz içinizde patlıcak ya da dışarı vurucaksınız banı yiceksiniz...

ya aynen hayatım, sadece okuyasınız dıye yazdım zaten yani tartısmayı sıteden ban yemeyı ben de ıstemıyorum kaldı kı görüşlerını onaylamadıgım bırı, baska baslıklarda da hep bana ters seyler dıyor ama ne alakası var böyle satasmasının, sadece okuyasınız dıye dedım işte. düşünceme katıldgın ıcın tesekkurler .

umarım korunuyosundur.....

hemfikirim

Ben de tutarlılıktan yanayım,bugün böyle yarın öyle konuşan insanları sevmem.ınsanların bazı konularda fikir değiştirmeleri için aradan seneler geçmesi lazım ki mantığıma uysun.
Gerçekten bu konularda böyle yapılmışsa ,bunlar laf olsun diye yapılmış yorumlardır bence.

ve sizlere ek olarakta yaptığım yorumların dinle ilişkilendirip değerlendiren ve bana eksi puan veren insanlardan hoşlanmıyorum. bu sitede insanlar puanlamayı din kurallarına ve düşüncelerine göre mi veriliyorlar anlamıyorum. her düşüncenin serbest olmasını istiyorum ve eleştirilerinde objektif olması taraftarıyım.

Olmusla,olmuse care bulunmazmis. yapmissiniz bir hata bundan sonra aklinizi basiniza alin....

Evlenmeyi düşündüğün kişiyle birlikte olmuşsun, tasalanacak bir durum yok bence. Yalnız birşeye dikkat et; bekaretimi teslim ettim diye herşeyini ona teslim etme. İyice tanı, tart, gözün kesiyorsa bir yastıkta kocayabileceğini o zaman evlen.

potubor'e yazdıklarında sonuna kadar katılıyorum.
tek tek bende yazmıyım onun yazdıklarını.

yalnız konunun açılma tarihi 2. ay.
yani 1,5 ay olmuş.
konu sahibi de 15 gündür kendi konusuna uğramamış ama konu hergün güncel..
neden bu kadar çok seviyoruz acaba başkalarının cinsel hayatı hakkında yorumlarda bulunmayı..
ya da başkalarının yaşadıkları üzerinden kendi fikirlerimizi aşılamaya çalışmayı..
evet bir derdim var da zaten herkes kendi fikirleriyle yorum yapıyor ama konu sahibinin 15 gündür uğramayıp da hala canlı kalan konu pek hatırlamıyorum ben..

peki bu konu niye bu kadar popüler?
çünkü konu sahibi sevgilisiyle birlikte olmuş, çünkü evlilik dışı ilişki yaşamış..
çünkü tam da fetvalık, tam da dinden bahsedilecek ya da özgür cinselliği savunalabilecek bir konu.
yani konu sahibinin olup olmaması da pek de önemli değil gibi..

neyse söylenecek herşey fazlasıyla söylenmiş zaten..
dolayısıyla konu hakkında bir yorumum olmasın benim de..

aynen katılıyorum...

ben üstüme alınmadım.kimseye eksi rep vermedim vermeyide düşünmüyorum.insanların yaşam tarzları düşüncelerini,düşünceleride yaşam tarzlarını etkiler.senin doğrun onun yanlışı olabilir.onun doğrusuda senin yanlışın olabilir.puan verirkende ona göre vermiştir.yanlış olduğunu düşündüğü için.hangi konuda sana eksi puan vermişler bilemem ama düşünce farklılığından bence....sevgiler....

canım arkadasım olan olmuş yapacak birsey yok dünyanın sonu degil.....ama dikkat et mutlaka korun hamile falan kalma birde hamile kalırsan işin içerisinden cıkamaz o masum bebege yazık olurrrr aman dikkat mutlaka korunnnnnnn en etkili yöntem spiral....benim bir arkadasımda nişanlısıyla birlikte olmus hamile kalmıstı ve bu bebegi aldırmak zorunda kaldılar cünki hemen evlenememişlerdi aman dikkat

:) her konuda farklı yorum yapılmasını biraz da sabit fikirli olmamaktan kaynaklandığını düşünebilirim.insanların başına gelen olaylar fikirlerinin yumuşamasına neden olabilir diye düşünüyorum.Ama evet çok kısa bir sürede fikir değiştiren arkadaşlar varsa ona da söylenecek laf bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…