NOKTAyahu kimin namusunu neden eliştiriyorsuz namus bekçisimiyiz bizz?? biz bizden sorumluyuz biri geliyor bir yorum yazıyorrr yuhaaaaaa vay efendim sen neden öyle dedinnn bize ne yahuuu o kendi bakış açısı kendi istdiğini yapsın kişi kendini bilir kendinden sorumludur biz kendimizi koruyormuyuz biz ne düşünüyoruz o önemli olan.. neden hala daha yok cart yok curt yok sen nie öle dedin yok sen nie böle dedinlerdeyizki?? boşverinn konu sahibesi ortada yokk olan olduu pişmanlığı belkide geçti ama biz konu sahibesinden çok kişilerin yazılarına takıldık kaldıkk ...
canlarım benim..mesajları sadece okuyorum..ve takip ediyorum..ama cevap vermek istemedim..çünkü çoğu kişi kendi fikrini söylemiş..ben olsam yapmazdım..yapmamda gibii..evet şimdiki aklım olsa bende yapmazdım..ama artık (bazı burdki arkadaşlarım tavsiye ettiği gibi) yaptığım hataya takılıp kalmak istemiyorum..ben daha çok bundan nasıl sıyrılabilirm diye konu başlığını açmıştım..yani pişmanlığımın üstesinden nasıl gelebilirim anlamında..hepinizin mesajlarına ayrı ayrı çok teşekkür ederim..en azından yine kendime olan güvenim yerine geldi..peki sizce bundan sonra ne yapmalıyım..?bu arada bazı arkadaşlarm erkek arkdaşın üzerinde baskı uygulamaya çalışır yani sen bana mecbursun gibi tavırlara girebilir demişler..bilyormusunuz..bizim ilişkimizde bayanın kim olduğu belli değil..yani sevgilimn söylediğine kontrol benim elimdeymiş:) öyle diyor oysa bence öyle değil..bunu söylediğine göre belki gerçektende öyledir
hoşbuldum belinay cım:) iyiim funnyda..kendimi ilk msjı yazdığım güne göre çok daha iyi hissediyorum..sıkıntılarım bitmemiş olsada fazla takmamaya özen gösteriyorum
düşünsenize bir kızınız var, hangi mesleği seçeceğine karar veriyor, hangi okula gideceğine, kaç dil öğreneceğine, hangi şirkette çalışacağına, parasını nasıl harcayacağına, kimle flört edeceğine, yıllık iznini nerede geçireceğine, kimle evleneceğine; hepsini kendi başına yapabiliyor.. ama taa ki zar'a kadar.. "orda durrr!" deniyor.. "sen hayatınla ilgili herşeyi seçebilirsin, tek bişey hariç; o, senin diil bizim kararlaştıracağımız bi eylem!"
garip yani ne bilim..
"belki senin icin agir bir deneyim oldu ama sonucta bu seni olgunlastirdi." mnla gerçektende öyle oldu benim için..
size karşı kullandığım tek kötü kelimeyi gösterin bakalım...
özellikle siz dedim
siz
size cevap vermek istemiyorum
zihniyetinizi kınıyorum
sizi kırmıyorum
burada en çok mesaj yazanlardan birisiniz
bakın mesajalrınıza nasıl kaş yapayım derken ardarda göz çıkartmışsınız..
neyse,ben açıklayıcı şeyler yazdığımı ve okursanız sizinde kırılmayıp aslında beni anlayacağınızı düşünüyorum...
saygılar..sevgilerrr..
çok güzel cevap vermişsiniz..teşekkür ederim.bende sizin düşünüyordum ve sizin bunları yazmanızın ardından düşündüklerimde hata olmadığının kanaatine vardım.ve kızımın bana buna benzer bi olay ile gelmesini elbette istemem(bu benim isteğim).şuan için düşüncelerim belli ama bu hayatta var oldugum surece yeni şeler öğrendiğim sürece kararlarım ve düşündüklerimde değişecekdir umarım..
sizinde benm sorum için yazmış oldugunuz cevapdan tek bir şey çıkarıyorum "kendi adıma" oda şudur ; cinsellik konusunda gerekli eğitim ve güven verildikden sonra endişe duymaya gerek yok :) zaten kız çocugunu doguran anne olarak gerekli şeler yapılır gerekli zaman içinde..cevabınız için teşekkür ederim :)
canlarım benim..mesajları sadece okuyorum..ve takip ediyorum..ama cevap vermek istemedim..çünkü çoğu kişi kendi fikrini söylemiş..ben olsam yapmazdım..yapmamda gibii..evet şimdiki aklım olsa bende yapmazdım..ama artık (bazı burdki arkadaşlarım tavsiye ettiği gibi) yaptığım hataya takılıp kalmak istemiyorum..ben daha çok bundan nasıl sıyrılabilirm diye konu başlığını açmıştım..yani pişmanlığımın üstesinden nasıl gelebilirim anlamında..hepinizin mesajlarına ayrı ayrı çok teşekkür ederim..en azından yine kendime olan güvenim yerine geldi..peki sizce bundan sonra ne yapmalıyım..?bu arada bazı arkadaşlarm erkek arkdaşın üzerinde baskı uygulamaya çalışır yani sen bana mecbursun gibi tavırlara girebilir demişler..bilyormusunuz..bizim ilişkimizde bayanın kim olduğu belli değil..yani sevgilimn söylediğine kontrol benim elimdeymiş:) öyle diyor oysa bence öyle değil..bunu söylediğine göre belki gerçektende öyledir
"belki senin icin agir bir deneyim oldu ama sonucta bu seni olgunlastirdi." mnla gerçektende öyle oldu benim için..
aslında nasıl söylenir böle bi şey bilmiyorum ama tek bildiğim bu konu beni fazlasıyla üzüyor,vicdanen rahatsız ediyor ve her geçen gün pişmanlıklara itiyor..kendimi hiç olmadığı kadar çaresiz hissediyorum.kimseye bi şeye diyemiyorum.çünkü korkuyorum ve utanıyorum.bir genç kızın yapmaması gereken en önemli şeyi yaptım..evlenmeden sevglimle ilişkiye girdim..hala onunla birlikteyim..ama..biliyorum çok tepki alcam bunun üzerine ama ne olur yorum istyorm..pişmanım korkuorum..artık hayatın bana getireceği her hangi bir şeyden çok korkuyorum..
aslında nasıl söylenir böle bi şey bilmiyorum ama tek bildiğim bu konu beni fazlasıyla üzüyor,vicdanen rahatsız ediyor ve her geçen gün pişmanlıklara itiyor..kendimi hiç olmadığı kadar çaresiz hissediyorum.kimseye bi şeye diyemiyorum.çünkü korkuyorum ve utanıyorum.bir genç kızın yapmaması gereken en önemli şeyi yaptım..evlenmeden sevglimle ilişkiye girdim..hala onunla birlikteyim..ama..biliyorum çok tepki alcam bunun üzerine ama ne olur yorum istyorm..pişmanım korkuorum..artık hayatın bana getireceği her hangi bir şeyden çok korkuyorum..
Bu forma ilk üye olduğum zamanalarda gene böyle bir konu vardı. Bir bayanda yorum yapmıştı. Beyaz gelinliğimi şerefimle temizliğimle giyip ailemin yüzüne onurumla bakacağım asla böyle bişey yapmam diye. O zaman bende yorum yapmıştım arkadaşta güvenmiş yapmış evlenmeyi düşünüyormuş demekki ciddilermiş seviyorlarmış illa temizlik bunla olmaz diye. Allahım nasıl bir grubun arasında kalmıştım. Adeta hafif olmakla suçlanmıştım. Çok üzülmüştüm ne zaman böyle bir konu görsem o günü hatırlıyorum.
canım yaşın 25, 3 senedir birliktesin ve sağlam bir i,lişkin olduğunu söylüyorsun sonu evlilik olmasa bile sevdiğin adamla çok özel bişiy yaşadın bunun pişmanlığını duymak yerine onunla bu özel anı paylaştığın için sevinmelisin elbetteki evlilikle gelişmesi daha hoş ama kötü bişiy yaptığını düşünülemez bence :)
canım ya
kadın düşmanı kadınlar içinde kalmışsın sen
rahat ol
biz birkaç kişi olsakta seninle aynı düşüncedeyiz
:lepi:kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?