- 20 Temmuz 2007
- 4.228
- 664
- 723
- Konu Sahibi puffss
-
çok yazık... en değerli hazinenizi vermişsiniz.. umarım verdiğinize değecek bir erkektir!
hanımlar noluyo pardon???
bekareti gereksiz gorenlere şakşakşak, ona önem veren, onu hazine olarak gorenlere "cahil" iması öyle mi???
yok ya!!!
burada herkes fikrini yaziyor
kimseyi iğneleyerek değer yargılarından ötürü gericilikle, bağnazlıkla, cahillikle itham edemezsiniz!!
konu bu yone dogru kayiyor, lütfen ağzınızdan çıkanı kulagınız duysun
bekareti gereksiz gorenlere şakşakşak, ona önem veren, onu hazine olarak gorenlere "cahil" iması öyle mi???
yok ya!!!
kimseyi iğneleyerek değer yargılarından ötürü gericilikle, bağnazlıkla, cahillikle itham edemezsiniz!!
aslında nasıl söylenir böle bi şey bilmiyorum ama tek bildiğim bu konu beni fazlasıyla üzüyor,vicdanen rahatsız ediyor ve her geçen gün pişmanlıklara itiyor..kendimi hiç olmadığı kadar çaresiz hissediyorum.kimseye bi şeye diyemiyorum.çünkü korkuyorum ve utanıyorum.bir genç kızın yapmaması gereken en önemli şeyi yaptım..evlenmeden sevglimle ilişkiye girdim..hala onunla birlikteyim..ama..biliyorum çok tepki alcam bunun üzerine ama ne olur yorum istyorm..pişmanım korkuorum..artık hayatın bana getireceği her hangi bir şeyden çok korkuyorum..
belinaya sonuna kadar katılyıorum
yani tamam evlenmiş olanların başına böyle bişey gelmemiş olabilir ama büyük konuşmayın
ilerde bir kzıınız olur onun başına gelir falan,büyük konuşmayın sakın,kınamayında...
hoş bişey elbette değil ben karşıyım evlenmeden cinselliğe ama olan olmuş artık
Seni düşündüren aslında bugün yaşadığın durum değil...
Seni düşündüren bugün yaşadığın durum yüzünden, "acaba yarın pişman olur muyum?" fikri.
Yani (Allah ayırmasın) Erkek arkadaşınla ilişkin bitse, karşına başka biri çıksa, onu da sevsen...Ama gerçeği söylediğinde senden vazgeçse...İşte o zamanı düşünüyorsun ve bu vicdan azabı hissettiriyor sana.
Ama karşına biri çıktığında da güçlü ol "sevdim yaptım" de.Sakın hayattaki en büyük pişmanlıklarının arasına ekleme bu olayı..
Şimdi her erkek "iki bacak arasında" aramıyor namusu.Zaten o zihniyette olan adamlar kandırılmaya mahkumlardır.Kadın her haltı yer sonra bir doktor bulur, diktirir ve zavallı adamcağız kadının ilki olduğunu düşünür.
Uzun lafın kısası, sevmişsin ve yapmışsın...Sevgiline bu zamana kadar nasıl davrandıysan bundan sonra da öyle davran.
Şeniz mujuk bebem
daha neyin ne olduğunu bilmeden konuşuluyo ya bide, iyce fıttırıyo insan
amaann neysee cahile(ilimsize) laf anlatmak eşşeğe hendek atlatmaktan zordur
Ne oluyoo yaaw???
İnsan vardır bekareti odak noktası haline getirmez,
İnsan vardır bekarete hazinemdir der.
Niye kimse birbirinin görüşlerine tahammül edemiyor??
yok ya!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?