Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olan olmş şu saatten sonra yapacak bişey yok gibi .giden geri gelmiyecek . eğer birbirnizi gerçkten seviyorsanız , ki seviosunuzki böyle bi olaya yeltenmişsiniz. bi an önce evlilik yolunda ilerlemeniz lazım . . .

çok yazık... en değerli hazinenizi vermişsiniz.. umarım verdiğinize değecek bir erkektir!

bir kadının bekareti onun hazinesi değildir... Bunu hazine haline getiren erkek egemen kültürün bencil tabularıdır...
Tüm tektanrılı dinlerde(dinin özünde) insan değerlidir ama insanlar bunu anlamamış insanı değersiz kılmışlar ve erkek egemen kültür kadıı daha da değersiz kımıştır.
Yüce Rabbim'in kadın üreme organı idrar yolarına yakın olduğu için mikroplardan korunması için yarattığı bir deri parçasını hazine olarak görmekten vazgeçin...

Bir insanın hazinesi karakteridir, işte bu kültür seviyesine gelebilirsek belki biz bayanlar için daha iyi bir dünya olacak...

Bu kadar pişmanlık duymayın. Sonuçta sevdiğiniz bir insanla bilerek ve isteyerek birlikte olmuşsunuz. Umarım ailenizi ikna edebilir ve bir ömür boyu sevdiğinizle mutlu olursunuz

hanımlar noluyo pardon???
bekareti gereksiz gorenlere şakşakşak, ona önem veren, onu hazine olarak gorenlere "cahil" iması öyle mi???
yok ya!!!

burada herkes fikrini yaziyor
kimseyi iğneleyerek değer yargılarından ötürü gericilikle, bağnazlıkla, cahillikle itham edemezsiniz!!

konu bu yone dogru kayiyor, lütfen
ağzınızdan çıkanı kulagınız duysun

yapabileceğin en kötü şeyi yapmışsın zaten söylenecek söz yok....
tabi bu benim düşüncem...

Son düzenleme:
bunu normal bişe gibi görenleride tebrik ediyorum.....

gurbaa ya katiliyorum bekaretini koruyanlar cahil tabulari yaikamayanlar erkek egemenliginin altinda yasayanlar vs. vs..vs..yaziliyor ama bekaretini koruyupta ben bir sey yaptim icim sizliyor cok pismanim deyipte yazmiyor buraya bekaretini isteyeerek veya istemeyerek kaybedenler yaziyor.lutfen her iki tarafada saygi gosterelim burda kimse kimseye boyle hitap etmesin

yara kasimayin arkadaslar... konu sahibi tesekkurunu etti ve gitti. biz yine olayi bekaret onemli mi deil mi ye getirdik. her cinselligin gectigi konuda bunu mu tartisacagiz?... bu konunun suyu isiniyor. birazdan kilitli yazisini gorurseniz sasirmayin.

Şeniz mujuk bebem
daha neyin ne olduğunu bilmeden konuşuluyo ya bide, iyce fıttırıyo insan
amaann neysee cahile(ilimsize) laf anlatmak eşşeğe hendek atlatmaktan zordur

hayatım biz sana nasıl yardım edebiliriz bizden ne bekliyorsun ki.Sen zaten yapmışsın.Bize önceden sorsaydın yapardık bişeyler herkes fikrini söylerdi.Ama şimdi biz napabiliriz biz sana ancaksonrası için yardım edebiliriz.Madem bu yaptığını doğru bulmuyorsun bundan sonra o kişiyi elinde tutta evlen bir an evvel.Yok benim için sorun değil dediğini sanmıyorum.Öyle olsa burada olmaz bize yazmazdın bence yapacağın tek şey madem seviyorsunda en kısa zamanda nikahını kıydır canım.Ha bu arada oldu birkere diyip tekrarlamasına izin verme sakın.Bide hamile kalırsan vah o zaman haline işte...akıllı ol.

katılıyorum canım...

sanada katılıyorum...

arkadaşım içinde bulunduğunuz durumu anlamaya çalışıyorum. kolaybir durum değil tabiki
ama unutmayın en başka erkek arkadaşınıza her istediği an birlikte olabileceğiniz imajını vermeyin.
aileniz büyük ihtimalle böyle bir ilişkiye karşı çıkar..
sizde birbirinizi seviyorsanız nikah kıydırıverin. resmi nikah kıydırmak bu kadar zor değil..
böylece hem ilerde ne olacak diye kendi kendinizi yemenizegerek yok.
ha olurda ayrılırsanız da dünyanın sonu değil. iyi ve kötü hayır ve şer biz insanlar içindir.
herşey başımıza gelebilir.. herşeyin bir çözüm yolu vardır..
rahatlayın biraz...a.s.

bazı yorumlara ne kadar güldüm anlatamam
bu yaptığın şey yani sevdiğin adamla beraber olman yanlış değil
yanlış olan bundan pişmanlık duyman
sen yanlış yada ayıp bişey yapmadın
içini rahat tut

Şeniz mujuk bebem
daha neyin ne olduğunu bilmeden konuşuluyo ya bide, iyce fıttırıyo insan
amaann neysee cahile(ilimsize) laf anlatmak eşşeğe hendek atlatmaktan zordur

üstü kapalı hakaret ettiğinizin bilmem farkındamısınız

Ne oluyoo yaaw???
İnsan vardır bekareti odak noktası haline getirmez,
İnsan vardır bekarete hazinemdir der.
Niye kimse birbirinin görüşlerine tahammül edemiyor??

umarım sonradan
pişamn olmazsın
umarım doğru kişiyle birlikte olmuşunuzdur
.

Ne oluyoo yaaw???
İnsan vardır bekareti odak noktası haline getirmez,
İnsan vardır bekarete hazinemdir der.
Niye kimse birbirinin görüşlerine tahammül edemiyor??

bizim ulkemizde saygi,dusunce ve din ozgurlugu yok bu ucu doya doya yasanilmiyorda ondan neyse daha cok sey yazmak ve anlatmak isterim ama anlayan olur anlamayan olur zaten birazdan kapanir konu yorumum bosa gitmesin herkes istedigini yasasin oteki tarafi hic dusunmeyelim.

İnsan sevdiği insanla beraber oluyosa niye pişman olsun kızlar yapmayın allah aşkına??Bence bu arkadaş pişman olmuş gibi geldi de.

Bekaret evlendiği insana değil sevdiği aşık olduğu insana verilemeli bence...nacizane fikrim

Hani derler ya, ölmüse olmusa çare yok diye...

Olmasaydi tabi senin için daha iyi olurdu ama olmus artik

Pisman olman normal ama kendinide harap etme cunku sana kotulukten baska birsey getirmez

Umarim hayatini onunla birlestirirsin, sende bu dusuncelerden kurtulursun

Hakkinda hayirlisi olsun

Ben asla bekaretini koruyanlara cahil tabları yıkamayan, erkek egemenliği altında yaşayanlar diye bir imada bulunadım ve bulunmam da..
Eşimle 5 yıl çıktık acak 6. yılda evlenebildik. Çok ama çok sevdik, ilk görüşte aşk diyebiliriz... Ama ben evlenmeden önce birlikte olmadım... Ama bekaretimi en değerli hazne olarak gördüğüm için değil... Dinimizce günah ve ailem onaylamıyordu, geleceğimizden emin olamadığım, toplumumuzda özellikle erkeklerin bekarete bakış açısını bildiğim için...

Arkadaşım yaptığını tasvip etmiyorum.Zaten senin vicdan azabı çekmende yapılan bu davranışın insan fıtratına da ters düşmesinden kaynaklanıyor.Bilinç altın seni vicdan azabına sevkediyor.
Tabi sen evlilik dışı ilişkiyi tasvib ediyomusun yoksa bir anlık gafletinle mi bunu yaptın bilemiyorum.Bence herşeyden önce o bu ne düşünürden önce seni yoktan var edene mahcubiyetini bildirip ondan af dilemektir.Ve eğer seviyorsan bu birlikteliği evlilikle neticelendirmektir.Madem hayırlı olacağına inanıyorsun hayırlı işlerde acele edin drler.sende acele et.Üç yıldır iki insanın birbirini tanıması için yeterli bir zaman.gerçi ben bunada inanmıyorumda.çünkü ancak evlendiğin zaman gerçek yüzler görünür.nice 7 8 yıl birlkte olan insanlar biliyorum evlenip üç ay sonra ayrılıyorlar.Ayrıca evlilik dışı ilişkiye kesinlikle karşıyım.TOplum bu gibi ilişkiler neticesinde ifsad oldu zaten.

şu forumda gördüğüm en mert kızlardan birisin,
fikirlerin çok yerli yerinde, teşekkür ederim :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…