• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söylenen sözleri umursamamyı nasıl başarabilirim?

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Selam kızlar ,

Dert değil gibi belki ama beni çok etkileyen ve üzen bir durum için yorumlarınıza ihtiyacım var.

Yakın bir zamanda evleneceğim ve nişanlımın maddi durumu bana göre çok iyi. Maaşını döviz olarak alıyor. Biz salgın biterse dünya turuna çıkmak istiyoruz. İkimizde evden çalıştığımız için hem gezip hem çalışmayı bir arada yürütebiliriz. Ben en yakın diyeceğim insanlardan bile sen çok havada uçuyorsun bakalım sonun nasıl olacak lafını çok kez duydum. Kesinlikle şöyle yapmak böyle yapmak istiyoruz diye anlatmam kimseye. Sorduklarında plan bu ama kısmet diyorum. Ama herkesten bana şuan durumunuz iyi olabilir ama göreceğiz senin sonunuda imalarını duymak psikolojimi çok yıpratıyor :( elimde olmadan sürekli başımıza bişeyler geleceğini düşünüyorum. Bilmem kim çok zengindi şöyle oldu , onların durumu çok iyiydi bak çocukları olmadı parası olmasaydı ama çocuğu olsaydı vs diye direk olmasada laf çarpıyorlar :(psikolojim ciddi anlamda bozuldu sürekli başıma bi şeyler geleceğini düşünüyorum çocuğum olmayacak mı , çok kötü günler mi yaşayacağım , diye uykularım kaçmaya başladı. Siz olsanız size laf çarpıtıldığını düşündüğünüzde ne derdiniz? bide bu lafları takmamayı nasıl başarabilirim :(

Arkadaşların bence seni biraz kıskanmışlar maddi durumu iyi biri ile evleniyorsun diye. Sen onunla parası için evlenmiyorsun ki onlara parası biterse oturur kuru ekmek yerim onunla de. Insanlar Ne çok hadleri olmayan şeylere burunlarını sokuyorlar yav

Insanlara deme hic bir şey. Ileride yapacağıniz şeyler sizde saklı kalsın. Hatta gelir durumunu da bilmek zorunda değiller..Onun dışında ileride hayatınızda ne olur tam bilemeyiz. Iyi seyker de olabilir kötü seyler de.

Selam kızlar ,

Dert değil gibi belki ama beni çok etkileyen ve üzen bir durum için yorumlarınıza ihtiyacım var.

Yakın bir zamanda evleneceğim ve nişanlımın maddi durumu bana göre çok iyi. Maaşını döviz olarak alıyor. Biz salgın biterse dünya turuna çıkmak istiyoruz. İkimizde evden çalıştığımız için hem gezip hem çalışmayı bir arada yürütebiliriz. Ben en yakın diyeceğim insanlardan bile sen çok havada uçuyorsun bakalım sonun nasıl olacak lafını çok kez duydum. Kesinlikle şöyle yapmak böyle yapmak istiyoruz diye anlatmam kimseye. Sorduklarında plan bu ama kısmet diyorum. Ama herkesten bana şuan durumunuz iyi olabilir ama göreceğiz senin sonunuda imalarını duymak psikolojimi çok yıpratıyor :KK43: elimde olmadan sürekli başımıza bişeyler geleceğini düşünüyorum. Bilmem kim çok zengindi şöyle oldu , onların durumu çok iyiydi bak çocukları olmadı parası olmasaydı ama çocuğu olsaydı vs diye direk olmasada laf çarpıyorlar :KK43:psikolojim ciddi anlamda bozuldu sürekli başıma bi şeyler geleceğini düşünüyorum çocuğum olmayacak mı , çok kötü günler mi yaşayacağım , diye uykularım kaçmaya başladı. Siz olsanız size laf çarpıtıldığını düşündüğünüzde ne derdiniz? bide bu lafları takmamayı nasıl başarabilirim :KK43:
anlatmazdim. insanina gore davranman gerek. hic oyle bir imkani olmayan birine dunya turuna cikacagim demem mesela. ya da calismayan bir kadinin yaninda iste boyle yapiyorum soyle yapuiyorum diye anlatmam.

Kimsenin geleceğinin Bi garantisi yokki. Evleneceğiniz kişinin ailesi konusmasın karışmasın yeter.

çok avam bir çevren var, para sebebi ile kıskanıyorlar. "sen çok uçuyorsun" lafını duyduguna göre belli ki planlarınızdan bahsediyorsun detaylı olarak hem de.
Hemen yarından itibaren insanlara "nişanlımın işleri durgunlaştı, planlar iptal" diye yay, bi süre asık suratlı takıl, bişeyler kötüye gidiyomuş gibi davran. Böylece art niyetli tiplerin mastürbasyonunu tamamlayıp peşini bırakmasını sağlamış olacaksın.Sorulduğu zaman da bilemiyoruz önümüzü görmemiz lazım diye geçiştir. Ağzını kapalı tutmayı başarırsan işlerin rast gider, bu kadar.

Yazik ya,en güzel günlerinizi bunlari düşünerek mi geciriyorsunuz siz? Cok elestirmek gizli hayranliktan oluyor bunu bilmiyor musunuz? Kendinize yaparsiniz derim.Neyi cok düşünürseniz onu cogaltirsiniz.Mesafe koyun insanlarla araniza.Anlaymatin hic bi seyinizi,ketum olun,neden malzeme veriyorsunuz bu tip insanlara? Ahh bana söyleyecekler ki nasil veriririm Cevaplarini.Hatta şöyle söyleyeyim; hic bi yorum yapamazlar bile buna müsade etmem çünkü.Kimseyi ilgilendirmez sizin ,zenginmis ,şuymuş ,buymuş kiminle evleneceginiz,insanlar kendi sonlarini düşünsünler önce,pes yani dertleri mi yok.Mesafe koyunn..Net.

Kıskançlık yapıyorlar göz göre göre. İnsan arkadaşına bunları der mi? Ne kadar negatifler. İnsanlara planlarınızı anlatmayın, kötü enerjilerini yayıyorlar.

ay ne fena tipler var çevrenizde. kimseye hiç bir planınızı anlatmayın, naçizane tavsiyemdir. sevgilinizin aldığı maaşı falan bilmesin kimse, ne gerek var. evden çalışabiliyorsanız dünya turuda yaparsınız, gezersinizde. kimsenin lafına takılmayın, insanlara da bu kadar bilgi vermeyin hakkınızda.

bendede gelecek kaygısı var.

tek çözümü : ilerki zamanlarda bankaya beni faizi ile geçindirecek bir miktar biriktirme planı yaparak buldum.

Sizi aşağı çeken, enerjinizi emen insanlarla aranıza mesafe koyun lütfen. Negatif düşünceleriyle aklınızı bulandırmasınlar.

Kafaya takmayı değil de size bir kitap öneriyorum mutlaka okuyun. Don Miguel Ruizin Dört Anlaşma kitabı 🍀 büyük bir farkındalık kazanacağınıza eminim.

Anlatma canım kimseye planlarını.. Sorarlarsa geçiştir daha düşünmedik filan de. Çünkü gözleri kalır mutlaka nazar değdirirler. Bende senin gibi sorulunca anlatırdım sonunda öyle şeyler oldu ki 3 yıl kendime gelemedim🙄

Ben kendimi ve hayatımı cok seviyorum iste bu yüzden bana gelen elestirileri gormezden duymazdan gelirim. Sizde kendinizden amaclarinizdan planlarinizdan eminseniz bi kulaginizdan girip digerinden cikmali

nişanlımın maddi durumu bana göre çok iyi. Maaşını döviz olarak alıyor. Biz salgın biterse dünya turuna çıkmak istiyoruz. İkimizde evden çalıştığımız için hem gezip hem çalışmayı bir arada yürütebiliriz.
Sormadan belirttiginiz durumlar oluyordur..
İnsanlar türlü dertlerle ugrasırken siz o kadar mutlusunuzdur ki belki de farkında olmadan göze soktugunuz icindir bu söylemler..
Aksi de olabilir elbette ama isin bu acısı da var cuvaldizi önce kendimize batirmak adina..
Yasadıklariniz gezip gördükleriniz size kalsin o kisilerle paylasmayin.Az cok kimin ne yorum yapacagi bellidir.

Gene enerji emiciler bulmuş bir hedef. Efenim bu gibi durumlarda dötümüzle gülüp geçiyoruz çünkü bunu ne amaçla söylediler diye düşünürsen her yol kıskançlığa çıkar bu hasetliklede ne diyeceklerini şaşırmışlar. Sanki normal gelirli biriyle evlenenin takır takır 10 tane çocuğu oluyor efenime söyleyeyim musmutlu oluyorlar, ölümsüz oluyorlar filan. Tövbe Yarabbim.
Gerçekten dönün ve dötünüzle gülün geçin keyfinize bakın 😉

Kıskanıyor olabilirler ve onlara çok bahsedip kendisini çok öven, çok anlatan birisi konumundasınız, onlara hiçbir şey söylemezseniz söyleyemezler bir şey, sorduklarında da cevap verme geçiştir. Kendinden, planlarından bahsetme hiç.

Selam kızlar ,

Yakın bir zamanda evleneceğim ve nişanlımın maddi durumu bana göre çok iyi. Maaşını döviz olarak alıyor. Biz salgın biterse dünya turuna çıkmak istiyoruz. İkimizde evden çalıştığımız için hem gezip hem çalışmayı bir arada yürütebiliriz. Ben en yakın diyeceğim insanlardan bile sen çok havada uçuyorsun bakalım sonun nasıl olacak lafını çok kez duydum. Kesinlikle şöyle yapmak böyle yapmak istiyoruz diye anlatmam kimseye. Sorduklarında plan bu ama kısmet diyorum. Ama herkesten bana şuan durumunuz iyi olabilir ama göreceğiz senin sonunuda imalarını duymak psikolojimi çok yıpratıyor :KK43: elimde olmadan sürekli başımıza bişeyler geleceğini düşünüyorum. Bilmem kim çok zengindi şöyle oldu , onların durumu çok iyiydi bak çocukları olmadı parası olmasaydı ama çocuğu olsaydı vs diye direk olmasada laf çarpıyorlar :KK43:psikolojim ciddi anlamda bozuldu sürekli başıma bi şeyler geleceğini düşünüyorum çocuğum olmayacak mı , çok kötü günler mi yaşayacağım , diye uykularım kaçmaya başladı. Siz olsanız size laf çarpıtıldığını düşündüğünüzde ne derdiniz? bide bu lafları takmamayı nasıl başarabilirim :KK43:
Kendileri sahip olamadıkları için muhtemelen, kıskanıyorlar. Planlarınızı anlatmayın bu tarz insanlara. Çocuk yapmak istersin hamile kaldığında bunlar iyi günlerin olur, yapmazsın ilerde çocugun Olmaz zaman geçince derler, derler de derler. Kulak tıkamak en iyisi. Bende zaman aldı bu durum. Bazı insanların herşeye yorumu var malesef olumsuz anlamda.

Back
X