Söyler misin ? Söylemez misin ?

Söylerim
Birlikte yemek yediğin kişiye dişinin arasında maydanoz kalmış der misin?

Söylerim
Yanındakine ağzının koktuğunu söylermisin?

söylerim.
hem de insan içinde söylerim :63:

yakın arkadaşının eşini bir kadınla bir cafede görsen, arkadaşına bunu söyler misin?

Soylerimmmm

Eşine eski sevgilinle yasadiklarini soylermisin

canım isterse söylerim istemezse söylemem. zira benim geçmişim onu ilgilendirmez. onun geçmişi de beni ilgilendirmez.

hamilesin, komşun balık yapmış ve senin de deli gibi canın çekti, gidip söyler misin söylemez misin?

canım isterse söylerim istemezse söylemem. zira benim geçmişim onu ilgilendirmez. onun geçmişi de beni ilgilendirmez.

hamilesin, komşun balık yapmış ve senin de deli gibi canın çekti, gidip söyler misin söylemez misin?

:) dogru söze ne hacet.

Madem tamda ustune geldi cvp vereyim hamileyim ve bu tür durum ile bir kac kere karsilastm ama soylemedimmm soyluyemedim ne olacaksa sanki bi tuhafim bnde.
Ama gdip hemen alip pisirdim o ayri.

Eşine açik açik seni sundan kiskaniyorum görusme dermisin?

Söylerim. Kaynanana "buna karışma" diyebilir misin

yani tam olarak bu cümleyle söylemem ama ima ederim ya da daha yumuşak kelimelerle söylerim.

:) dogru söze ne hacet.

Madem tamda ustune geldi cvp vereyim hamileyim ve bu tür durum ile bir kac kere karsilastm ama soylemedimmm soyluyemedim ne olacaksa sanki bi tuhafim bnde.
Ama gdip hemen alip pisirdim o ayri.

Eşine açik açik seni sundan kiskaniyorum görusme dermisin?

söylerim. söyledim. he "sen manyaksın" dedi o ayrı ama ben söylerim :D :D

yemek yapacaksın herşey var soğan yok yan komşundan ister misin?

söylemem. alerjim var deyip yemem.

birine çok özenerek yaptığını bildiğin saçının bozulduğunu söyler misin ?

söylerim
İstemediğin bir konu konuşulurken bu konu hakkında konuşmak istemediğini söyler misin?

söylerim.

hamile olduğunu en yakın arkadaşına "ilk olarak" söyler misin söylemez misin

heyt bee ne söylerdim eskiden.. hatta iki duble rakıdan sonra mikrofonu elimden alamazlardı :D
ama artık no alkol no müzik :işsiz:
yaşlandım.

birinden nefret etsen, bunu ona söyler misin?

Back
X