soylesem mi soylemesem mi sizce ????

Ne olursa olsun yapilmamali .
Krndi evinde olsa yine bir belki mantiga sigdirilir .
Ama bi baskasinin evinde bu ayip hrmde suc .
Ayrica madem zorla goturmus esi
Bu ne derse ne diyicek konu sahibi ?

Bu suctur
Valla kafam karisti...

Ama mesela esiminde benimde telefonumda telefon gorusmelerini kayit eden program var.
Ama tabiki insanlari kayit etme amacli degil.
Bir sure cok fazla doktora gittik. Ozel hastaneye girtigimizden test sonuclarini telefondan öğrendik hep...
Bazen anlamiyorduk. Ve insanlarimiz azicik sabirsiz tekrarlamaktan hoslanmiyorlar.
Tekrar dinledigimi cok olmustur.
Mesela bana recete vermisti. Ilacin ismini verdi 2 kere soyletmeme ragmen anlayamadim. Kayiti dinledim oyle anladim.
Ne bileyim...bu benim telefonum kendi sahsima ait istediğimi kurarim ama baskasinin evinde ses kayitim dusundumde gercektende hos degil.

Ama madem yaptım dinletirdim eger birdaha gidelim derse...

Valla kafam karisti...

Ama mesela esiminde benimde telefonumda telefon gorusmelerini kayit eden program var.
Ama tabiki insanlari kayit etme amacli degil.
Bir sure cok fazla doktora gittik. Ozel hastaneye girtigimizden test sonuclarini telefondan öğrendik hep...
Bazen anlamiyorduk. Ve insanlarimiz azicik sabirsiz tekrarlamaktan hoslanmiyorlar.
Tekrar dinledigimi cok olmustur.
Mesela bana recete vermisti. Ilacin ismini verdi 2 kere soyletmeme ragmen anlayamadim. Kayiti dinledim oyle anladim.
Ne bileyim...bu benim telefonum kendi sahsima ait istediğimi kurarim ama baskasinin evinde ses kayitim dusundumde gercektende hos degil.

Ama madem yaptım dinletirdim eger birdaha gidelim derse...
Onu bende kullaniyorum.
Benim dedigim farkli birsey siz anlafiniz . O proframda ozel bi gorusmem varsa kaydedilen siliyorum sonucta bu oyle bisey degil . Resmen hazirlikli gitmis
Gorumcesinin esiyle tada bi baskasiyla normal olmayan ozel mahrem seyleride gecebilirdi .
Ayip bana gore
Empati yapalim
Gelininiz aynisini size yapsa ?

Bn yuzune bakmazdim

Ses kaydının yanlış olduğu hususunda hemfikirim fakat madem bir kere yapmışsınız kaydı.Eşiniz bir daha gidelim derse ben böyle böyle konuştuklarını duydum diyin.Yok canım yanlış anlamışsındır veya olmaz öyle şey filan derse de ayıp ettim ama esasında duymak değil ben davranışlarından huylanıp sesi kayıt ettim diyin dinletin.
Tabi tüm bu söylediklerim ses kaydında gayet açık net cümleler olması koşuluyla.Yoksa bir kaç mırıltı içerisinden duyulan kelimelerle suyunun suyunun suyu gibi zorla sizin dediğiniz anlam çıkıyorsa siz o kaydı yok edin daha iyi bence.

Bence birdaha gitme esin cok ısrar ederse sana dinletmek istemezdim ama banada gizli bir numaradan gonderildi deyip dinlet.

Onu bende kullaniyorum.
Benim dedigim farkli birsey siz anlafiniz . O proframda ozel bi gorusmem varsa kaydedilen siliyorum sonucta bu oyle bisey degil . Resmen hazirlikli gitmis
Gorumcesinin esiyle tada bi baskasiyla normal olmayan ozel mahrem seyleride gecebilirdi .
Ayip bana gore
Empati yapalim
Gelininiz aynisini size yapsa ?

Bn yuzune bakmazdim
Diyorum ya haklisiniz kafam karıştı.
Empati kurdum. Cok kotu. Hele esimle benim konusmalarimi dinleseler birdaha o kişilerin yuzune bakamam herhalde.
Herkesin yalnizken birbiri ile farkli iletişimi var.
Yok yok. Kendini hakliya cikarmak bile olsa dogru degil...
Sirf onlari istemedikleri konusma oksaydi belkide coktan dinletirdi ama belki baska seyler hakkindada konusmuslardir ondan dinletip dinletmemekte terettut etmistir.
Dedigin gibi ozel konusma oldumu bende siliyorum.
Hatta hepsini siliyorum.

Diyorum ya haklisiniz kafam karıştı.
Empati kurdum. Cok kotu. Hele esimle benim konusmalarimi dinleseler birdaha o kişilerin yuzune bakamam herhalde.
Herkesin yalnizken birbiri ile farkli iletişimi var.
Yok yok. Kendini hakliya cikarmak bile olsa dogru degil...
Sirf onlari istemedikleri konusma oksaydi belkide coktan dinletirdi ama belki baska seyler hakkindada konusmuslardir ondan dinletip dinletmemekte terettut etmistir.
Dedigin gibi ozel konusma oldumu bende siliyorum.
Hatta hepsini siliyorum.
Aynen ne olursa olsun cok ayip
Hem ayip hem kul hakki hem suc .

Hahahah, yanlışlıkla açık kalmış. Çok iyi konu sahibi

Ben de eşime telefonla konuşurken görüşürüz diyorum ama teli kapatmıyorum. O da ben kapattım sanıp görüşmeyi sonlandır tuşuna basmıyorsa arkamdan ne diyor diye bir süre dinliyorum. Bir keresinde sen ne çok konuşuyorsun karı bee demişti.

Ah yanlışlıkla yapıyorum tabi ben de..
Bence dinletin. Görümcenize söyleyin size zarf attım, hemen arkamdan konuştunuz ahlaksızlar deyin. Ben öyle yapardım.

Ben akıllı eşime söyledim böyle böyle konuştun tel acıktı duydum dedim şimdi hemen kapatıyor :eek:
Siz söylemeden nasıl duruyorsunuz

sen kayidini kendin acip telefonu orda birakmis gitmisin elbette kayit birgun lazim olur diye demmeki dinletmen lazim..

Once kızar bağırır çağırır asla konuşmam der sonuç ortada yine konuşur ondan dolayı dinlerden mi dinletmesem mi bilemedim
O zaman dinletme bilmesin. Başka bir şekilde göstermeye çalışın kardeşinin gerçek yüzünü.

Dinletince bi süre küser sonra belki barışir ki barismalida, kardesleriyle kus durmasini istemem ama haklılığımi ortaya koymuş olurum.dinlet bence

Kız buradaki hatunlar ses kayıt açık kalmış numarasını sence yerler mi? Bari buraya açık açık yaz:)
Dinletirdim ben olsam ama bunları nasıl kaydettiğini eşine nasıl açıklarsın bilmem

Haklısınız ben şahsen dinlediklerimden çok eşim acaba benim nelerimi kaydediyor yada kaydedecek neyi koz olarak kullanacak diye üşünür iyice sogurdum eşimden..İçten pazarlıklı diye
Kesinlile oyle
Bunu buraya yazmasi bile konu sahibinin icten pazarlikli oldugunu gisteriyor zaten
Bide onay bekliyir bizden
Ben boyle bi gunaha ortak olmam
Ister kizsin ister gucensin

İnanamıyorum size. Yaptığınız çok çirkin bir şey. Bi kere suç. Gizli gizli konuştuklarını kaydetmek falan. Bir de yalan söylüyorsunuz ses kaydı açık kalmış falan, kim inanır? Eşim ailemin konuştuğu şeyleri gizlice kaydetse sonra bunları bana dinletse iğrenirdim herhalde ondan. Net. Görümceniz sizin konuşmalarınızı gizli gizli dinlese lanetler yağdırırdınız burda. Vazgeçin şu huyunuzdan.

• Beğen
Reactions: KV_
Hayır sanki cinayet çözeceksiniz de kanıt topluyorsunuz. Hayat memat meselesi olsa eyvallah yine ama konu ne? "görümcem beni istemiyor" aman ne önemli. İstemezse istemesin. Ne kadar küçük hesaplar bunlar.

Ses kayıt açık kalmış????
Ses kaydını menüde tırım tırım arasam bulmam 5 dakikayı buluyor. Telefonda nasıl kendi kendine açılıyor.

Telefonunu şarja taktın ses kaydını açtın ve masaya bıraktın itiraf et, çünkü mantıklı davranmışsın.
En azından elinde resmen inkar edilemeyecek bir ispatın var.

Eşine mevzuyu aç ve ses kaydını dinlet, en doğrusu bu.
En azından o da kimin ne olduğunu bilsin.Annesı kardesi vs. Kendi tarafı diye bilmeden etmeden savunmaya geçmesin hemen.

Back
X