anladım... söylediklerini çok önemsediğim bir büyüğüm bu evlilikle ilgili mevzuda birşey söylemişti ''Allah'ın sana gönderdiği hayırlı kısmeti nefsani heveslerden dolayı tepersen, seni ya daha kötüsü ile ya da artık hiç kısmet göndermemekle imtihan eder''..
Açıkçası bu tür kehanetlere inanmıyorum.
ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın
bu bir kehanet değil. bunu söyleyen insan muhakkak böyle olur diye birşey söylemedi zaten. hayat tecrübelerine, gördüklerine ve öğrendiklerine göre yorum yaptı. evlilik bahsinde söylediği bu söze de bu anlamda katılıyorum. sizde düşünürseniz verilen nimete şükürsüzlük etmenin sonuçlarını buna göre yorumlayabilirsiniz...
teşekkür ederim,24 senenin içindeyiz.inşallah bundan sonrada böyle devam.eder.elbette bizdeçok sorunlar yaşadık.hatta ara ara halen devam ediyor ama şimdiye kadar hiç pişman olmadım.inşallah bundan sonrada pişman olmam.allahım sana emanetiz:18:
İyi de, ben bunun şükürsüzlük olduğunu da düşünmüyorum. Allah'tan daha iyisini isteyebilirim, O'da bana daha iyisini vermeye kadirdir. Elimdekiyle yetinmek zorunda değilim, Allah büyük, isteyebildiğim kadar isterim. Bu aç gözlülük ya da nankörlük değildir.
çok zor bi durum cnm benim allah yardımcın olsun yazmak istediğim çok şey var ama bugün değil..aklım nerelere gitti okurken üzüldüm çok...
Mesela şöyle bi söz vardır MÜKEMMEL İYİNİN DÜŞMANIDIR. Sorun Allah ın verme kapasitesiyle gücüyle alakalı değil .. Durum şu ki iyiyi bulunca daha iyisini istersin sonra ondan daha iyisini ve dahasını bu dahalar bitmez insanoğlunun yaratılışında olan birşey ..Önemli olan iyi şeylere şükür kötü şeylere hamd etmektir..
Sen benim tek erkeğim, ilk aşkım olacaksın sonsuza kadar. Bir daha asla seni göremeyecek olsam bile... Farzediyorum ki sen burayı okuyacaksın; seni çok özlediğimi biliyorsundur.
Bu alıntıladığım mesajı 15/01/2012 tarihinde "Farzet ki O burayı okuyacak.." topicine yazmışsınız..
Bana kalırsa eşinize erkek gözüyle bakmamanızın tek sebebi, kalbinizde başka erkeğe (eski sevgiliniz gibi) duyduğunuz aşk..
Hakkınızda hayırlısı..
Bu alıntıladığım mesajı 15/01/2012 tarihinde "Farzet ki O burayı okuyacak.." topicine yazmışsınız..
Bana kalırsa eşinize erkek gözüyle bakmamanızın tek sebebi, kalbinizde başka erkeğe (eski sevgiliniz gibi) duyduğunuz aşk..
Hakkınızda hayırlısı..
Hakkınızda hayırlısı..
Kimin tebaasıyız
Ben sölim hangi babanın oğlu olduğunu aahahahha deli manyak
Yok canışım ben muhtar-tebaa ilişkisini kast etmiştim..
Neyse konuyu bölmeyelim..
Türk erkeği gidene kolayca "güle güle" diyebildiğine göre, konu sahibinin kocası saplantılı bir şekilde konu sahibini seviyor. Konu sahibi de, gördüğü ilgiden sıkılmış, kocasını sevmediğini sanıyor..
Konu sahibi kocasından boşanırsa pişman olur.. Çünkü ne onu bırakıp giden adam (ilk aşkı) geri döner, ne de kocasının ona duyduğu saplantılı aşkı başka birinde bulur. Pişman olur..
Valla çok şaşkınım hakikaten bravo
Ama ben şuan yaşadığım problemlerin onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öylesine yazılmış çocukça bir mesajdı. Yaşanılan duygunun çocukça olduğu gibi.. Konuyu görünce aklıma geldi. Her insanın içinde ukde kalmış biri vardır. Bu çok normal. Çok ciddiye alınacak bir tarafı yok. En azından hayatımı bu kadar etkileyip mutsuzluk sebebim olamaz..
Sen benim tek erkeğim, ilk aşkım olacaksın sonsuza kadar. Bir daha asla seni göremeyecek olsam bile... Farzediyorum ki sen burayı okuyacaksın; seni çok özlediğimi biliyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?