Söylesenize "sevmemek" bir boşanma sebebi olamaz mı?

Açıkçası bu tür kehanetlere inanmıyorum.

Açıkçası bu tür kehanetlere inanmıyorum.

bu bir kehanet değil. bunu söyleyen insan muhakkak böyle olur diye birşey söylemedi zaten. hayat tecrübelerine, gördüklerine ve öğrendiklerine göre yorum yaptı. evlilik bahsinde söylediği bu söze de bu anlamda katılıyorum. sizde düşünürseniz verilen nimete şükürsüzlük etmenin sonuçlarını buna göre yorumlayabilirsiniz...

ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın

teşekkür ederim,24 senenin içindeyiz.inşallah bundan sonrada böyle devam.eder.elbette bizdeçok sorunlar yaşadık.hatta ara ara halen devam ediyor ama şimdiye kadar hiç pişman olmadım.inşallah bundan sonrada pişman olmam.allahım sana emanetiz:18:

İyi de, ben bunun şükürsüzlük olduğunu da düşünmüyorum. Allah'tan daha iyisini isteyebilirim, O'da bana daha iyisini vermeye kadirdir. Elimdekiyle yetinmek zorunda değilim, Allah büyük, isteyebildiğim kadar isterim. Bu aç gözlülük ya da nankörlük değildir.

Ooo maşallah maşallah :))

çok zor bi durum cnm benim allah yardımcın olsun yazmak istediğim çok şey var ama bugün değil..aklım nerelere gitti okurken üzüldüm çok...

Mesela şöyle bi söz vardır MÜKEMMEL İYİNİN DÜŞMANIDIR. Sorun Allah ın verme kapasitesiyle gücüyle alakalı değil .. Durum şu ki iyiyi bulunca daha iyisini istersin sonra ondan daha iyisini ve dahasını bu dahalar bitmez insanoğlunun yaratılışında olan birşey ..Önemli olan iyi şeylere şükür kötü şeylere hamd etmektir..

çok zor bi durum cnm benim allah yardımcın olsun yazmak istediğim çok şey var ama bugün değil..aklım nerelere gitti okurken üzüldüm çok...

saolasın. zaten sözler de çareler de yetersiz kalıyor. bir yandan kocama iyi bir eş olamadığım için de vicdan azabı çekiyorum. "tamam sevme ben böyle de razıyım" diyor ama olmuyor işte. benden beklentileri var. hem de çok.. ikimiz de yıpranıyoruz. çıkmaz sokakta gibiyim. düşünmek istemiyorum artık. kafamı başka şeylere vermek istiyorum. Okul, ders, başarı, kariyer falan...

yani.. sonu yok tabi. asıl istediğimiz cennet. :)

Bu alıntıladığım mesajı 15/01/2012 tarihinde "Farzet ki O burayı okuyacak.." topicine yazmışsınız..

Bana kalırsa eşinize erkek gözüyle bakmamanızın tek sebebi, kalbinizde başka erkeğe (eski sevgiliniz gibi) duyduğunuz aşk..

Hakkınızda hayırlısı..
Sen benim tek erkeğim, ilk aşkım olacaksın sonsuza kadar. Bir daha asla seni göremeyecek olsam bile... Farzediyorum ki sen burayı okuyacaksın; seni çok özlediğimi biliyorsundur.

Asude-bahar ajan gibi çalışıp olayı çözmüş bu kk kadınların gözünden birşey kaçmaz!

ehhh ne dicemi bilemedim helal olsun valla tam ajan gibi kk kadınları

Vaaaayy kk hatunları böyledir işte hiçbir şey gözümüzden kaçmaz

Ağsude007

Bizden kaçmaz

Ben sölim hangi babanın oğlu olduğunu aahahahha deli manyak

Yok canışım ben muhtar-tebaa ilişkisini kast etmiştim..

Neyse konuyu bölmeyelim..

Türk erkeği gidene kolayca "güle güle" diyebildiğine göre, konu sahibinin kocası saplantılı bir şekilde konu sahibini seviyor. Konu sahibi de, gördüğü ilgiden sıkılmış, kocasını sevmediğini sanıyor..

Konu sahibi kocasından boşanırsa pişman olur.. Çünkü ne onu bırakıp giden adam (ilk aşkı) geri döner, ne de kocasının ona duyduğu saplantılı aşkı başka birinde bulur. Pişman olur..

Valla çok şaşkınım hakikaten bravo
Ama ben şuan yaşadığım problemlerin onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öylesine yazılmış çocukça bir mesajdı. Yaşanılan duygunun çocukça olduğu gibi.. Konuyu görünce aklıma geldi. Her insanın içinde ukde kalmış biri vardır. Bu çok normal. Çok ciddiye alınacak bir tarafı yok. En azından hayatımı bu kadar etkileyip mutsuzluk sebebim olamaz.

"Çünkü ne onu bırakıp giden adam (ilk aşkı) geri döner" böyle bir beklentim hatta hayalim bile yok. Şayet boşanmış bile olsam...

"ne de kocasının ona duyduğu saplantılı aşkı başka birinde bulur." çok doğru.

"Pişman olur.." ben de bundan korkuyorum.

Son düzenleme:

Sen benim tek erkeğim, ilk aşkım olacaksın sonsuza kadar. Bir daha asla seni göremeyecek olsam bile... Farzediyorum ki sen burayı okuyacaksın; seni çok özlediğimi biliyorsundur.

Her iki mesajınızı karşılaştırmak için ikisini de alıntıladım Jazeb.

Öncelikle, yaşanılan duyguların çocukça olduğuna inanırım. Çocuk yaşta evlendiğinize göre, oldukça erken yaşta tutulduğunuz bir aşkmış, doğrudur.

Ama yazılanların çocukça yazılması, akla uygun görünmüyor. 15/01/2012 çok yakın bir tarih. Evli barklı, erişkin kadınsınız. Neden duygularınızı çocukça ifade edeseniz? Çocuk yaşta mısınız?

Her insanın içinde kalmış bir ukte olabilir. Ama evli barklı kadının, eski sevgilisini "sen benim tek erkeğim olacaksın sonsuza kadar" diye yad etmesi ukte gibi masum bir duygu değildir.

Herkesin eşlerinden önce görüştüğü kişiler olmuştur.. Ama hiç bir erdemli kadın, kocasıyla evliyken, başka bir adamı "erkeği" olarak anmaz.

Siz bu çarpık duygularınızı yok sayıp "Çok ciddiye alınacak bir tarafı yok" şeklinde yorumluyorsunuz.. İlginç..

Bir de ben geçen ay psikiyatra gittim. Sağolsun doktor bey bana zaman ayırdı iki saat konuştuk. Her şeyi anlattım.
Herkes benim şımarıklığım zannediyordu, bana kızıyorlardı. Sizin dediğiniz gibi fazla ilgiden sıkılmış olabileceğimi söylüyorlardı.
Doktor bütün mesele eşinden kaynaklanıyor dedi. Bana ilaç bile yazmadı. Annemler, arkadaşlarım depresyonda olduğumu düşünüyorlardı. Doktor gayet güçlü ve kendine güvenen bir kadın olduğumu söyledi.
Buna çok sevindim, çünkü bu tür ithamlar gerçekten üzüyor. Benim neler yaşadığımı kimse bilmiyor. Ya da ne kadar çabaladığımı...
Eşimi kendimden kurtarmak istiyorum. Onu seven biriyle evlensin mutlu olsun istiyorum dedim. Hayret etti doktor.. Boşanırsak bir kadın olarak ne zorluklar yaşayacağımı biliyorum ama yine de önce onu düşünüyorum diye çok şaşırdı.
İlk aşkımdan da bahsettim, ailevi sorunlarımı da anlattım. Aklıma gelen travma olabilecek her şeyi söyledim. Ama o kesinlikle problemin eşimde olduğunu söyledi. Eşimle görüşmek istedi.
Ne diyeyim, elimde doktor raporu var, hala inanmıyor musunuz? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…