SÖYLEYEMEM DERDiMi KiMSEYE :-/

sedef_79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
1.647
172
123
Almanya
selam hanimlarr, cemrecimm pinarcimm ))
canimmm kimseyle konusamadigim bu sorunum icimde dag oldu patlayacak neredeysee, burada kimsenin birbirini detayli tanimamasii icimizi dökp rahatlamak ve akil fikir almak icinde gercekten cok iyi gelecekk..
ben evlenip ayrildim hic cocugum yokk. 7-8 ay kadar önce hali vakti yerinde cokta yakisikli manken gibi bir cocuk asik oldu bana ve basta istemesemde simdi ikimizde birbirimizi seviyoruz ve iki aydirda ayni evi paylasiyoruz..
ne yazikki bu cocuk benden 3 yas kcük ve dogu kökenli avrupada yasasada belli bir cevrede ve kurallarla yetismis. bende tam tersi, cok modern bir ailenin kiziyim, yillardir yurt disinda yalniz yasiyordum, kendi kararlarini kendi verebilen özgr bir hayat yasadim
tabiii bunlar artik mazide kaldi benim icin cünkü erkek arkadasim hayatima kisitlamalar getirdi ve bende elimden gelenin fazlasini yapiyorum ikimiz icin
giyim tarzimi cevremi herseyi degistirdim, sözünden bile cikmiyorumm
cok seviyorum onu ama bizim sonumuz yokk :-(
cünkü birgün ailesi ögrendigindee evlenmemize karsi cikacaklarr eminimkii, hersey benim erkek arkadasimda biter tabikide, istese kabul ettirebilir ama oda okadar saygili ve ailesine tutkun kii, sözlerinden cikabilecegini sanmiyorum
onun yanimda olmasina her gün sükrederken, birgün sonumuz yoktu zaten diyip cekip gitmesinin korkusunu yasamak ölümden beterr.. ve daha yazacak cok seyler var aslindaaa
gözyaslarim icimee akiyorrr :-(((((

yol yakinlen erkek arkadasinizla konusun ve onunuzu gorun derim ben. keske ayni evde yasamaya baslamasaymissiniz, dediginiz gibi tutucu bir tipse zaten iki gun sonra daha evlenmeden gelip benim evimde kalmaya basladin diye bile kafaniza kakabilir...

haklisiniz ama cok konustuk, defalarca ayrildik, birtürlü basaramadik ayri kalmayii, ayni eve tasinmamda aniden oldu, evimden cikmam gerekiyordu, cikisimi verdim ama ev bulamadim, gecici bir süre diye yanina geldim, simdi iyice kari koca gibi olduk,alistik iyicee kopamiyoruzdaa.. ben sabirla birgün sabrimin selametini alacagimi düsünüp bekliyorum

sonu olmayan bi ilişkiye devam etmek ne kadar doğru bu da tartışılır..bile bile lades demek bu..seni gerçekten seviyorsa,bi şekilde ailesini ikna eder...
ama neden aynı evi paylaşmaya başladın ki??madem erkek arkadaşın tutucu bi insan,onun böyle bi bayanla ciddi düşüneceğini sanmıyorum zaten...bayan dediğin(benim fikrim tabiki)biraz ağır olur

agir olmadigimi nerden cikardin pardon ama, bence yorumunu yaparken gidecegi yeri düsünerek yapp, imam nikahi var aramizda ilk günden beri, bunu yazmak istemedim burda ama kendini önce bi ölc tart sonra ona göre yorumlar yapp, sonu kötü yere gitmeyecek yorumlarr!!!!!!!!!

Şimdi aşıksın,gözün birşey görmüyor sanırım.Ama yine de bazı kısıtlamaların farkındasın.

Bu kısıtlamalar şimdi tatlı gelir,sonradan ağır gelmeye başlar.

Yani diyeceğim...Ailesinin seni kabul etmesinden ziyade,senin bu farklılıkları kabul edip etmemen konusunu düşünmelisin.

hali vakti yerinde cokta yakisikli manken gibi bir cocukta olsa olmaz bence

bende elimden gelenin fazlasini yapiyorum ikimiz icin
giyim tarzimi cevremi herseyi degistirdim, sözünden bile cikmiyorumm demişsiniz köle robot değilsiniz ki
erkek için neden bu kadar değiştiriyorsunuz kendinizi

canım geldim hemen

hayat tarzını değiştirecek kadar seviyorsun, sevmek çok güzel, ama anneler babalar sevmeyi dinlemiyor, anlayışlı olamıyorlar.
evleneli 2 yıl oluyor, ama evlenene kadar annesinin babasının yapmadığı kalmadı sağolsunlar, kötü insanlar oldukları için değil, herkes özünde iyidir diyorum, ama erkek annesi babası nedense fazla burnu havada oluyorlar :))

benimki de manken gibi, mesleği çok iyi, eski kız arkadaşları podyumdan çıkan mankenlerden güzel, en sonuncusunu bırakıp (erkek olsam ben bile aşık olurdum yani fotosunu gördüm) bana gelince (ben 1.60 boylarında, ailesinin aşırı rahat büyüttüğü, onların hayat tarzıyla uzaktan yakından alakam olmayan ben) şok oldular.

yok büyü mü yaptı bu oğlana, yok bırak bunu ötekini al, yok evlatlıktan red ederim, yok mezarıma gelmeyin, yok düğünde nişanda yapmadık rezillik kalmasın, herkesin ağzı açık kaldı, ama son ana kadar eşim bir adım bile geri atmadı, benim eşim pınar olacak, bu kadar dedi ve kabul ettiler, yapacakları bir şey yoktu :)) bu arada bizim dinimiz farklı onların dini farklı :)) buna rağmen

erkek arkadaşın eğer kararlı olursa ne olursa olsun bütün tehditlere rağmen geri adım atmazsa, ne olursa olsun kendi geleceğinizi kendiniz yaratırsınız, kendiniz kurarsınız.

ama sen de erkek arkadaşının ailesi hakkında en ufak olumsuz bir söz söyleme sakın ha sakın, çünkü şimdi eşimin ailesi bana bayılıyor, yaptıklarından utanıyorlar, hep güldüm canım hep güldüm, hiç yüzümü asmadım, en büyük rezilliklerinde bile yüzümü asmadım, sen gerçekten seviyorsan elbet o da seni gerçekten seviyorsa hayat tarzıymış kültürmüş ailelermiş önemsiz :))

Son düzenleme:

bende doğu kökenliyim seni iyi anlıyorum canım ama o isterse emin ol ailesi de kabul eder.arada sadece yaş sorunu mu var? bide merak ettim doğu kökenli dediğin nereli?

yol yakinlen erkek arkadasinizla konusun ve onunuzu gorun derim ben. keske ayni evde yasamaya baslamasaymissiniz, dediginiz gibi tutucu bir tipse zaten iki gun sonra daha evlenmeden gelip benim evimde kalmaya basladin diye bile kafaniza kakabilir...

daha 7,8 aydirmi tanisiyorsunuz? evliligi konusmak icin bence cok erken.. ailesi seni kabul etsede, belki sen bukadar aceleci davrandigin icin pisman olacagin seyler yasaya bilirsin.. yakisikli olmazsi seni buyulemis olmali.. once bence sevgilini daha iyi tanimaya basla derim, huyunu, suyunu vs..

önceleri aslinda tabiki zor geldi ama simdi pek kafaya takmiyorum, tabiki zamanla degisebilir insanin sabri ve düsünceleri ama fedakarlik yaptigimi gördükce ve gveni arttikcada zaten eskisi kadar sIkmiyor..

'dini nikah' artik tek basina yapilmiyor, resmi nikah akdini de istiyor imamlar bildigim kadariyla yoksa bizde mi boyle yapildi??? bildigim kadariyla biz dini nikah istiyoruz diye gittiginde senden nikah cuzdani da bekleniyor...
herneyse bunu gectim, sizin,e dini nikah yapacak kadar gozunu karartmis bir adam ailesiyle neden bu konuyu konusmaz anlamadim. bu biraz olayin cevresinden kacma gibi olmus.. yani resmi nikahtan ve dini yonden zina sayilacak iliskiden kacma gibi gibi.....

dini nikahini yapiyorsa ailesine de anlativersin bi zahmet oyle son kullanma suresidolana kadar yaygara cikarmayasin diye seni kandirmak icin dini alet etmesin... yanlis arkadasim.. konus kendisiyle ailesine de kabul ettirsin, Allah katinda seni karisi olarak kabul ediyor da ailesine karsi mi korkuyor...

erkek icin degil canim sevdigim icin ve oda gercekten cok beyefendii, buzamanda zor bulunur agirlikta birisi, ona deger diye düsünüyorum, birde basina gelmeden insanin cok normal böyle düsünüp kolay yorum yapmak, bendeee neler nelerrr derdim vaktiyleee ama basa geldimi hersey cok farkli geliyor insanaa

süper bir yorum üstüne yorum yapamayacağım:) ama yurt dışındalar sanırım orda resmi nikah şartı yok dini nikah yaparken...

aranızda dını nıkahın olması karı koca gıbı hayat yasamanız yenı tanıstıgınız bırısı ıcın.bence gerekenden fazla fedakarlık yapıyorsunuz.ustelık bu ılıskının uzun omurlu olmayacagını bıle bıle.

Son düzenleme:
herseyy tabikide onun elinde pinarcimmm, tabikide bu iste bi dengesizlik varrr, ama bile bile sinir olup aglaya sizlaya yinede bi adim atamiyorsun istee, iyi bilirsin bu duyularii, bir gn kavga etsek ertesi gün kabus görmüsüz gibi oluyorr, aslinda onunda korktugu sey birgn benim bu kisitlanmak zorunda kalmalardan bikip usanacagimin endisesini yasiyor..ne bileyimmm artik oluruna biraktim ama bazi seylerr gercekten yüregime tas gibi oturuyor canim :-/

fedakarlık elbet rek taraflı olmaz, sanki ilişkilerini çok iyi biliyormuş gibi yazmasanız daha iyi olacak gibi, elbet erkek arkadaşının da yaptığı fedakarlıklar vardır, yoksa bir kadın hayat tarzını değiştirecek kadar nasıl sevebilir bir erkeği ?

ayrıca bir insanla 5 yıl boyunca sevgili kalırsın, uzaktan uzaktan telefonla, pastanede falan... ama 6-7 ay birlikte yaşadığın kadar tanıyamazsın

bende doğu kökenliyim seni iyi anlıyorum canım ama o isterse emin ol ailesi de kabul eder.arada sadece yaş sorunu mu var? bide merak ettim doğu kökenli dediğin nereli?

urfa kökenli ama kendisi yasamamis orada, yurt disinda yasiyor, benim icin hicbirsey sorun degil sevdikten sonra canim, ben herseyden vazgectim onun icin, o da buna deger ama kafasi arada bir karisiyor. bazen kendini cikmazda hissediyor bazende dünyanin en sansli insani oldugunu söylüyorr..hem 3 yas kücük hemde hic evlenmemis o, ama ben bir evlilik yapip ayrildim cocugum yok

şimdi aranızda dini nikah var diyelim karı-koca hayatı yaşıyorsunuz..Peki oldu ki ayrıldınız size bakacak mı bu adam ? Eskiden benim karımdı diyecek mi mesela..Durumunuz iyi olabilir paraya ihtiyacın da olmayabilir ama gerçekten merak ettim evlilik bittiğinde (evlilik bile diyemiyorum ) sizi maddi olarak kanıksamaya devam edecek mi ? Ben diyeyim..hiiiiiiç sanmıyorum !

Ayrucana pek bi modernmişsiniz canım..dini nikah kıyıp aynı evde kalacak kadar.

şimdi aranızda dini nikah var diyelim karı-koca hayatı yaşıyorsunuz..Peki oldu ki ayrıldınız size bakacak mı bu adam ? Eskiden benim karımdı diyecek mi mesela..Durumunuz iyi olabilir paraya ihtiyacın da olmayabilir ama gerçekten merak ettim evlilik bittiğinde (evlilik bile diyemiyorum ) sizi maddi olarak kanıksamaya devam edecek mi ? Ben diyeyim..hiiiiiiç sanmıyorum !

Ayrucana pek bi modernmişsiniz canım..dini nikah kıyıp aynı evde kalacak kadar.

Birde cahillere kızıyoruz bu ne cehalet diye..Alın birde böyleleri var medeniyetin taaaaa ortasında imam nikahıyla mentropollerde yaşıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…