SÖYLEYEMEM DERDiMi KiMSEYE :-/

Şu kadarını diyeyim ben de doğuluyum ve böylesi bir durumda ailesinin diyeceği kelam aynen şudur (umarım yanılırım ); Amaaan erkek işte heves etmiş elinin kiri !

abla aslında aklımdan geçmedi değil. bak aklın yolu birmiş

Erkeğin 3 yaş küçük olması ve sizin daha önce evlenmiş olmanız onun da evlilik yapmamış olması sizinle evlenmemek için bir sebep olamazki. Gerçekten seven erkekler çocuk bile olsa evlenebiliyorlar. Örneklerini tanıyorum böyle..

abla aslında aklımdan geçmedi değil. bak aklın yolu birmiş

benimde aklımdan geçti ama bu sefer fake ya da aynı kişi demeyim diyorum yok arkadaş zorla dedirtiyorlar bir de benim aklımdan geçen eğer ayrı kişilerse ikisi bir olup gel biraz eğlenelim şu üyelerle dediler iyi yoruma da kötü yoruma da beraberce çemkiriyorlar çünkü

İlk önce kendi diyor "bu ilişkinin sonu yok, biliyorum" diye.

Sonra buradaki insanlar "bir gün bitecek, niye sonu olan ilişkide dini nikah yapıyorsun, aynı evi paylaşıyorsun?" diyorlar ...

Bu sefer konu sahibi "davetiyemi buraya koyacaaaaaaaaaam ! Dilinizi içeri sokaaaaacaaaaaaam" diye Polat Alemdar gibi asıp kesmeye başlıyor

Konu sahibi arkadaşım, ilk önce kendi dediğini bir ölç tart ...

Senin imam nikahlı olup da, o çok sayın manken beyfendinin ailesine bile seni kabul ettirecek güçte olmaması, ALLAHTAN korkmayıp da dini nikah yapıp, kuldan korkmasını gösterir. Benim bildiğim önce kuluna kabul ettirirsin resmi nikah ile, sonra ALLAHa imam nikah ile. Aşama budur...

Kaldı ki doğu kökenli, doğu kökenli ... Filmlerde bile görürüz, doğulu adam eşine sevdiğine sadıktır ve sevdiğine sahip çıkar, ailesine kabul ettirir !

O yüzden doğu kökenli beni istemezler demen çok alakasız. Aksine, asıl doğu kökenli olması daha iyi bu konuda. Ha ben doğulu muyum? Hayır, ama doğulu erkekleri çok beğenirim.

Kalkıp iğrenç iğrenç beddualar etmişsin. Beddua ya sormuşlar; nereye gidiyorsun? diye. O da, "çıktığım yere" demiş. Dikkat et bence.

Hadi eyvallah

Anne-baba rızası olmadan imam nikahı kabul oluyor muymuş? Ben olmuyo diye biliyorumda..

hastasıyım sıkıştığı an bu tarz şeyler yazanların!
neden "cahil,ilimsiz,kültürsüz" olsun ki konu sahibini adam yerine koyup yorum yazanlar. ha, pardon istediğiniz doğrultuda mı yazılmadı "sedefciğimmm"

iyide konu nıye herkese her yoruma acık açılmıs madem sedef pınar cemre mesajlassaymıs yada msnden gorusseymıs bnmde aklıma geldı sımdı aynı uye mı dıye:S tuhafff ne amaclı yanı bize ne ister imam nıkahı yap ıster resmı nıkah yap,bunu dert etmıssın paylasmıssın sende memnun değilsin aslında bızle aynı fıkırdesın ama yorumlar karsısında da kavga cıkıyor.burda amac kk kadınlarına saldırı mı , bır kac kadın (yada aynı kadın) güç gösterisi yapmaya çalısmış sacma geldı

aslında yazacaktımda son günlerde göze battığımı hissediyorum.birisi yazsın destekleyeyim dedim

aman neyse davetiyesini koyacakmış. çeyreğimizi alıp gideriz düğüne

Hı bir de, daha önce bu kadar sevilmedim diyor...

Ama daha önceki nikahı basmış , bu manken beyfendi niye tereddüt ediyor ?

Vallahi kimse kusura bakmasin da doguluyum diyip tutucu gecinenle bir cift soz soylemek isterdim ya neyse!!
Cok iyi biliriz onlarin nasil neye gore tutucu oldugunu!!!

Ornekte de ayni sey goruluyor tutucu gecinip dul bir bayanla ayni evi paylasmak ve bunu da imam nikahiyla ortbas etmek!!!

Her zaman diyorum Allah genc kizlarimiza akil fikir versin...

bu konunun açılış amacı farklı

(en son bu cümleyi yazdığımda 2. üyelik çıkmıştı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…