- 30 Aralık 2009
- 23.389
- 92.806
- 1.123
buraya konu açtıysan hoşuna gitmeyen şeyleri duymaya hazır oluckasın demek..ben sizin imam nikahlı olduğunu bilemem,bunu daha msjında söyledin..sen bize burda ne anlatıyosun ona göre fikir vereblilyoruz ancak müneccim değiliz biz!!!
onun haricinde:imam nikahınz var vede birlikte yaşıyosunuz...iyi hoş..bunu senin ailen kabul eder ama onun ailesi??çok tutucu vede doğu kökenli dedinya ona mensuben diyorum..onlar sence bunu hoş karşılar mı??ne kadarda imam nikahımız var desen..bizim türk örf vede adetlerimizde resmi nikahdan önce birlikte aynı evi paylaşan az var diye biliyorum ben..tabiki herkesin kendi görüşü ama senin sevgilinin(yada eşinin mi desem?)ailesini baz alıyorum vede onların bunu hoş karşılamayacağını düşünüyorum...eğer illede onlarında sevgisini saygısını kazanmak istiyosan,onların kabul edebileceği gibi davranıcaksın(zaten çoğu şeyden vazgeçmişssin ya)
yada"beni böyle kabul edicekler"diyosan herşeye hazırlıklı olucaksın...ilerde terk edilmeye...
Eski üyeysem hislerim beni yanıltmıyorsa konu sahibi ve pınarpınar aynı kişi bence
Üyelik tarihlerine bakın 9 gün ara var 9 gün de bu kadar kanka olunmaz demi kızlar
4 senedeir isimleini bilmediğim arkadaşlarım var buradane tesadüf değilmi
abla aslında aklımdan geçmedi değil. bak aklın yolu birmiş
ltfen adam gibi yorum yapamayacak cahil ilimsiz kültürsz insanlar ciksin bu basliktan ve geyiklerini kendi actiklari baslikta yapsinlarr.. Allah bu yorumlari yapanlarin basina versin baska bisey diyemiyorummm. kul kinadigini yasamadan ölmezmisssss.. insallah sizin gibii yilan dillilerin dillerini icine sokacam davetiyemin resmini buraya yükleyerekk.. simdi tek bir terbiyesizligin bile sonunun farkli yerlere gidebileceginiiin altini cizeyimm !!!!!!!!!!!
ayrica burasi sorunu olanlarin konusup dertlesebilecegi bir platformmm, sohbet edebilmek icin var sevgili sevgiden yoksun insanlarrr... yaralari mi varda gocunuyorlar anlamadimkii !!!!!!!!!!!!
benimde aklımdan geçti ama bu sefer fake ya da aynı kişi demeyim diyorum yok arkadaş zorla dedirtiyorlar bir de benim aklımdan geçen eğer ayrı kişilerse ikisi bir olup gel biraz eğlenelim şu üyelerle dediler iyi yoruma da kötü yoruma da beraberce çemkiriyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?