SÖYLEYEMEM DERDiMi KiMSEYE :-/

Evlenmis bosanmissin neden dost hayati yasiyorsun ki????

Senin dedigin gibi sana gercekten asik olsaydi alaydi seni kendine telli duvakli!

Simdi ne aile sorun olurdu ne terkedilme korkusu...

Kusura bakma ama sen kendini kullandiriyorsun hem her dedigine he diyorsun hemde ayni evi paylasiyorsun.

Ne diyebilir ne onerebiliriz ki??????????

** Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup**

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptığın, nasıl yaşadığın o senin sorunun cnm ama seni gerçekten seven bir insan gerekirse ailesini arkasına alır seninle evlenir.

pardon da yorum yazalım dıye konu acılıyor.o zaman sız 2 arkadas ozelden dertlesseydınız.musadenızle konu sahıbıne cevap yazıyoruz

evlenmiş boşanmışsın ne var bunda. 3 yaş küçük olması hiç sorun değil çok az bu miktar. eee ne kaldı ki ailesinin beğenemeyeceği. bence evlenirsiniz. onun senle evlenmeye niyeti yoktur da bahane uyduruyordur.

hali vakti yerinde çokkk yakışıklı manken gibi olunca çocuk başka mı oluyor hanımeefendi üstünü basa basa belirtmişsiniz yani böyle kriterdeki bir bay'a hemen aşık olunup her dediği yapılır mı demek anlamdım yani
bize ne çokkk yakışıklılığından manken gibi oluşundan

Biz cahilik kültürsüzük o sebeblen imam nikahlı değil resmi nikahluyuk :))

Yerim ben senin kedi canını ayol !!!

Bu arada cemre,pınar,sedef madem birbirinizi iyi anlıyorsunuz niye msnde bir davet grubu oluşturup birbirinizi yağlayıp ballamadınız :))

Olum bi giiiiiit ! demek istiyorum ben sedef'e buradan

ya ne olur kızın üzerinden ego tatmini yapmasanız :)) hadi kardeşlerim başka konuya geçin biraz da diğerlerini yerin :)) alay edecek daha çooook kadın var sitede, biraz da başka konulara aksanız, başkalarına "dan dun" yazsanız pek makbule geçecek

Cahil insanlar (sizin deyiminizle ) zaten burayı bulupta girmez..Beddua etmek çok ayıp sizin gibi görgülü birine hiç yakışmıyor.

ya o seni seviyosa bunu hiç bişey değiştiremez ama eminim ki ailesi sorun yapacaktır. yaş belki sorun olmaz ama daha önce evlenmiş birini sorun yapabilirler..tabi herşey sevdiğin adamda bitiyo erkek ne derse doğu kökenli insanlarda o gecerli olur hele ki onun belli bir kişiliği varsa ailede sözü geçen biriyse sorun çabuk hallolur.
mesela benim kuzenim de aynı senin gibi bir durumda sevdiği kadın ondan 5yaş büyük ve yurt dışında bu ay evlenme kararı aldı ailelerimiz pek onaylamasa da bişey diyemediler olgunca yaklaştılar.
umarım seninki de mutlu bir şekilde devam eder.. ama bence aynı evde kalmasanız daha iyi olurdu(bu da benim düşüncem)tabi sen bilirsin..

heh beddua da etti tam oldu size yakışanı yaptınız

biz size yardımcı olmaya çalıştıkça !!!! lerle biten cümleler imalar filan siz kendinize bakın ilk önce

o kadar laf söyledik size beni sahipleniyor deyip duruyorsunuz bizde diyoruz ki sahiplense imam nikahıyla sus payı vermez ailesine kabul ettirirdi diyoruz ama yine yaranamıyoruz

merak etmeyin davetiye merakımız yok size sahip çıksada yeter

pardon da yorum yazalım dıye konu acılıyor.o zaman sız 2 arkadas ozelden dertlesseydınız.musadenızle konu sahıbıne cevap yazıyoruz

cevaplar dertleşmekten, fikirlerinizi saygıyı kaybetmeden anlatmaktan çıkınca benim de cinler tepelerime çıkıyor, kırmadan yazamıyorsanız yazmayın..

Bu evlilik konusu netleşmeli değil mi?
Evlenip,bebek yapmak istersiniz siz de elbet..

Yaş farkı önemsiz..
Doğululuk,halledebildiğiniz bir durum olmuş,onda da sorun yok sanırım..

Zaman herkes için geçiyor..Ve zaman önemli!

Hahaha ellllam ya :)) Tıssssss ! (yılan efekti )

Hah ben dediydim beddua etmeye geç galdıydı diye ama sağolsun bekletmedi bizi

:)))) arkadaşım sen okumayı öğren cahilliği bırak öyle gel platforma cık cık cık... Sedefin suçu ne?

bu soruyu sormaktan ve yine günün safı olmaktan nefret ediyorum ama bizden beklediğiniz yardım nedir? siz hikayenizi anlattınız bizlerde sizin anlattığınız kadarıyla yorumlarımızı yaptık.beğenmediğiniz yorumlara karşı bu öfkeniz niye?çocuk yok sizin karşınızda,azarlar tavırlarınız çok çirkin. size ne tür cevaplar vermemizi istersiniz? eğer hayatınızın bu gidişatından memnunsanız diyebileceğimiz birşey yok ki.belki birgün ailesi de razı olur ve sorun kalmaz.

aynı evde yasamakla hata yapmışsınız doğu kökenli bir aile özellikle bu durumdan hoşnut kalmayacaktır sizi rahat olarak tanımlayıp gelın adayı olarak gormek ıstemeyebılır, tabıı kı her şey erkek arkadasınızda biter ,onunla bi ömür paylasmak ıstıyorsanız,onunda bu konuda fıkırlerını alın, kaybetme korkusuyla da yasanmıyor ama zaten hımayesı altına gırerek evlı gıbı olmussunuz bu durumda ekstra nıkaha gerek duymayabılır.

Arkadaşlar sakinlik lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…