bencede msn e çevirdiler
pınarcım sedefçim körler sağırlar birbirini ağırlar
fedakarlık elbet rek taraflı olmaz, sanki ilişkilerini çok iyi biliyormuş gibi yazmasanız daha iyi olacak gibi, elbet erkek arkadaşının da yaptığı fedakarlıklar vardır, yoksa bir kadın hayat tarzını değiştirecek kadar nasıl sevebilir bir erkeği ?
ayrıca bir insanla 5 yıl boyunca sevgili kalırsın, uzaktan uzaktan telefonla, pastanede falan... ama 6-7 ay birlikte yaşadığın kadar tanıyamazsın
ltfen adam gibi yorum yapamayacak cahil ilimsiz kültürsz insanlar ciksin bu basliktan ve geyiklerini kendi actiklari baslikta yapsinlarr.. Allah bu yorumlari yapanlarin basina versin baska bisey diyemiyorummm. kul kinadigini yasamadan ölmezmisssss.. insallah sizin gibii yilan dillilerin dillerini icine sokacam davetiyemin resmini buraya yükleyerekk.. simdi tek bir terbiyesizligin bile sonunun farkli yerlere gidebileceginiiin altini cizeyimm !!!!!!!!!!!
ayrica burasi sorunu olanlarin konusup dertlesebilecegi bir platformmm, sohbet edebilmek icin var sevgili sevgiden yoksun insanlarrr... yaralari mi varda gocunuyorlar anlamadimkii !!!!!!!!!!!!
urfa kökenli ama kendisi yasamamis orada, yurt disinda yasiyor, benim icin hicbirsey sorun degil sevdikten sonra canim, ben herseyden vazgectim onun icin, o da buna deger ama kafasi arada bir karisiyor. bazen kendini cikmazda hissediyor bazende dünyanin en sansli insani oldugunu söylüyorr..hem 3 yas kücük hemde hic evlenmemis o, ama ben bir evlilik yapip ayrildim cocugum yok
ltfen adam gibi yorum yapamayacak cahil ilimsiz kültürsz insanlar ciksin bu basliktan ve geyiklerini kendi actiklari baslikta yapsinlarr.. Allah bu yorumlari yapanlarin basina versin baska bisey diyemiyorummm. kul kinadigini yasamadan ölmezmisssss.. insallah sizin gibii yilan dillilerin dillerini icine sokacam davetiyemin resmini buraya yükleyerekk.. simdi tek bir terbiyesizligin bile sonunun farkli yerlere gidebileceginiiin altini cizeyimm !!!!!!!!!!!
ayrica burasi sorunu olanlarin konusup dertlesebilecegi bir platformmm, sohbet edebilmek icin var sevgili sevgiden yoksun insanlarrr... yaralari mi varda gocunuyorlar anlamadimkii !!!!!!!!!!!!
pardon da yorum yazalım dıye konu acılıyor.o zaman sız 2 arkadas ozelden dertlesseydınız.musadenızle konu sahıbıne cevap yazıyoruz
Biz cahilik kültürsüzük o sebeblen imam nikahlı değil resmi nikahluyuk :))
Yerim ben senin kedi canını ayol !!!
Bu arada cemre,pınar,sedef madem birbirinizi iyi anlıyorsunuz niye msnde bir davet grubu oluşturup birbirinizi yağlayıp ballamadınız :))
Olum bi giiiiiit ! demek istiyorum ben sedef'e buradan
:)))) arkadaşım sen okumayı öğren cahilliği bırak öyle gel platforma cık cık cık... Sedefin suçu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?