aranızda dını nıkahın olması karı koca gıbı hayat yasamanız yenı tanıstıgınız bırısı ıcın.bence gerekenden fazla fedakarlık yapıyorsunuz.ustelık bu ılıskının uzun omurlu olmayacagını bıle bıle.
erkek icin degil canim sevdigim icin ve oda gercekten cok beyefendii, buzamanda zor bulunur agirlikta birisi, ona deger diye düsünüyorum, birde basina gelmeden insanin cok normal böyle düsünüp kolay yorum yapmak, bendeee neler nelerrr derdim vaktiyleee ama basa geldimi hersey cok farkli geliyor insanaa
herseyy tabikide onun elinde pinarcimmm, tabikide bu iste bi dengesizlik varrr, ama bile bile sinir olup aglaya sizlaya yinede bi adim atamiyorsun istee, iyi bilirsin bu duyularii, bir gn kavga etsek ertesi gün kabus görmüsüz gibi oluyorr, aslinda onunda korktugu sey birgn benim bu kisitlanmak zorunda kalmalardan bikip usanacagimin endisesini yasiyor..ne bileyimmm artik oluruna biraktim ama bazi seylerr gercekten yüregime tas gibi oturuyor canim :-/
eğer bir adam bir kadını gerçekten seviyorsa gururla çıkarır ailesinin karşısına ve hiçbir şeyi düşünmez..sevgiliniz çok korkak davranıyor kusura bakmayın.nikahın anlamı bunu ilan etmektir,öyle aranızda yaplıan dini nikahla değişen hiçbir şey yok bence.bu ilişkiyi tek başınıza ve sadece sizin özverinizle yürütemezsiniz.üstelik sonu olmayan birşeyin peşinden gitmek mantıklı mı sizce?
şimdi aranızda dini nikah var diyelim karı-koca hayatı yaşıyorsunuz..Peki oldu ki ayrıldınız size bakacak mı bu adam ? Eskiden benim karımdı diyecek mi mesela..Durumunuz iyi olabilir paraya ihtiyacın da olmayabilir ama gerçekten merak ettim evlilik bittiğinde (evlilik bile diyemiyorum ) sizi maddi olarak kanıksamaya devam edecek mi ? Ben diyeyim..hiiiiiiç sanmıyorum !
Ayrucana pek bi modernmişsiniz canım..dini nikah kıyıp aynı evde kalacak kadar.
Yaw 40 yıllı evli çiftler bile sizin kadar iddialı değiller bu konuda.
Madem sizi seviyor kıymet veriyor imam nikahı da neyin nesi ? Bassın resmisini öyle alsın sizi hayatına..
Ayrıca cicim ayı nedir bilir misin ?
kimsenin kimseye maddi anlamda ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. bir kadın erkeği illaki para olarak mı görmeli :))
zaten çiftler arasında büyük zıtlıklar olsa da devam etmelerinin en büyük nedeni en ufak bir tatsızlıkta hayatlarının zehir olması, ayrı kalamamaları :) olmaz, sevdalılar ayrı gayrı duramazbirbirlerini görmeden yapamazlar :) en ufak küslük aradan kalkmazsa ertesi gün kabus görmüş gibi olurlar. çok olumsuz düşünüyorsun gibi, mutluluğunuza bakın, gerisi gelir zaten, için rahat olsun. eşimin arkadaşı sizinki büyük cesaretti nasıl da evlendiniz yahu demesi üzerine eşim ben onunla evlenmesem nasıl yanımda tutabilirdim, her an beni terkedecek korkusuyla yaşıyordum dedi, ben kendimi çok küçük, değersiz görüyormuşum meğersem, üstelik ben nasıl evlenebiliriz bizim sonumuz yok diye düşünürken... galiba biz kendimizi fazla küçük görüyoruz sedefcim :)) sen içini rahat tut. olumlu düşün. aranızda başka bir tatsızlık yok, sorun yok, kavga yok, eee daha ne
Sağlam kekleniyoruz
bencede msn e çevirdiler
pınarcım sedefçim körler sağırlar birbirini ağırlar
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun :)) Örnek veriyorum bu hayatta neyin ne olacağı belli mi ? resmi olarak evli olup ayrılsa dahi hakim size senin maddi durumun çok iyi eşinden birşey istemeden ayrıl demiyor :) Bu çoook basit bir örnek hani evlilik bütün bir hayatı paylaşıp ortak olmak demekti ?
Pinarcim insanlar yorum yaparkenn sanki dnyanin en dogrusu gibi yorum yapiyorlar ama herkesin hayati kendine ve kendilerininde ne kadar dogru olduklari tartisilirr, evet bir sorunum var ve tartisip rahatlamak fikir almak istedim ama kimsenin hakaretinede boyun egmemm. herkesin yasami yasam tarzi kendinee..
o insaninda aile tarzi bu, kültürü ve hayata bakis acilari bu ve ben saygi duyup sabirla bekliyorumm..
benim icin bircok seyi göze aldi aslinda ama yinede bir adim daha atmak icin bazen biraz zaman ve sabir gerekiyorr..
birtek bisey diyebilecemm ki bizim insanimizzz insan psikolojisinden anlamiyorrrr, bunun derdimi varr, cözelimmm !!!!!!
yok efendimm ne cözmesiii ne yapici olmasiii, bi tanede biz vurup iyice kiralim bozalimmm derdindeyiz milletceee
ben bunu hic tanimadigim bir almanla konusmaya calissam ilimli bir yaklasimla dogru yada yanlislari anlatmaya calisirdiii.. biz milletcee birbirimizin halinden anlamiyormusuzzz demekkii !!!!!!!!
Pinarcim insanlar yorum yaparkenn sanki dnyanin en dogrusu gibi yorum yapiyorlar ama herkesin hayati kendine ve kendilerininde ne kadar dogru olduklari tartisilirr, evet bir sorunum var ve tartisip rahatlamak fikir almak istedim ama kimsenin hakaretinede boyun egmemm. herkesin yasami yasam tarzi kendinee..
o insaninda aile tarzi bu, kültürü ve hayata bakis acilari bu ve ben saygi duyup sabirla bekliyorumm..
benim icin bircok seyi göze aldi aslinda ama yinede bir adim daha atmak icin bazen biraz zaman ve sabir gerekiyorr..
birtek bisey diyebilecemm ki bizim insanimizzz insan psikolojisinden anlamiyorrrr, bunun derdimi varr, cözelimmm !!!!!!
yok efendimm ne cözmesiii ne yapici olmasiii, bi tanede biz vurup iyice kiralim bozalimmm derdindeyiz milletceee
ben bunu hic tanimadigim bir almanla konusmaya calissam ilimli bir yaklasimla dogru yada yanlislari anlatmaya calisirdiii.. biz milletcee birbirimizin halinden anlamiyormusuzzz demekkii !!!!!!!!
insanlar igneyi kendine hic batirmiyorlar bazi yorumlari yaparkenn, bakin 7-8 aylik bir iliski olabilir ama hayatimda kimse beni onun kadar sahiplenip sevmedi,ayrica uzun ömürlü olup olmayacaginida Allah bilir, bakarsiniz seneye evlendik mutluyuz diye bi baslik atarimmm. ayricada evet ben fedakarlik yapiyorum onun icin seve seve ama oda benim icin bircok seyler yaptii, agzimdan bir laf cikmadan daha yerine getirir..hicbirsey tek tarafli degill, bu kadar baglanmamin bir nedeninin oldugunu düsünmelisiniz bence !!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?