Biz cahilik kültürsüzük o sebeblen imam nikahlı değil resmi nikahluyuk :))
Yerim ben senin kedi canını ayol !!!
Bu arada cemre,pınar,sedef madem birbirinizi iyi anlıyorsunuz niye msnde bir davet grubu oluşturup birbirinizi yağlayıp ballamadınız :))
Olum bi giiiiiit ! demek istiyorum ben sedef'e buradan
bu arada "sedef" ismini duyunca amanede aklıma geldi,olaya bak ya direkt çağrışım yaptı.o derece etkilemiş bizi bu elti
konuyu böldüm kusura bakmayın ama yazmadan geçemedim.
bu arada "sedef" ismini duyunca amanede aklıma geldi,olaya bak ya direkt çağrışım yaptı.o derece etkilemiş bizi bu elti
yazıklar olsun sizlerin yorumunuza, yazık, şu seviyesiz ifadelere bakın hele, şurda bir tek mahalle arasında saç baş yolma eksik kaldı o da olsun tam olsun..
neyse, sedefcim ben çıkıyorum şimdilik, sana anlat anlat dediğimiz için çok özür diliyorum, keşke anlatmasaydın, sonuçta böyle garip ifadelerle, düzgün iki kelam yerine alaylarla karşılaşacağını tahmin etmeliydik, kusura bakma...
yazıklar olsun sizlerin yorumunuza, yazık, şu seviyesiz ifadelere bakın hele, şurda bir tek mahalle arasında saç baş yolma eksik kaldı o da olsun tam olsun..
neyse, sedefcim ben çıkıyorum şimdilik, sana anlat anlat dediğimiz için çok özür diliyorum, keşke anlatmasaydın, sonuçta böyle garip ifadelerle, düzgün iki kelam yerine alaylarla karşılaşacağını tahmin etmeliydik, kusura bakma...
bugün ekşın erken başlamış. hep gece başlıyordu
bugün ekşın erken başlamış. hep gece başlıyordu
niye öyle diyorsun arkadaşım cahillik yapma bu da medeniyet :)sözde imam nikahı (ki ailelerin haberi olmadan yapılan imam nikahı geçersizdir) ile aynı evde yaşayınca insanlar daha medeni oluyor biz resmi nikahlılar cahiliz geri kafalıyız hiç bişe bilmiyoz yani akılda veremeyiz 2 kişinin adını yazarak derdim vara konu açıyor sonra hiç bir yorumu doğru kabul etmiyor özelden yazışın kızlaaaaarrrr ne gerek var buraya konu açmayaenemmmm bide imam nıkahı mı varmısbuda zıhnıyetı bozuk her altı yıyen ama namuslu takılan zıhnıyetlerın çıkar yolu...
agir olmadigimi nerden cikardin pardon ama, bence yorumunu yaparken gidecegi yeri düsünerek yapp, imam nikahi var aramizda ilk günden beri, bunu yazmak istemedim burda ama kendini önce bi ölc tart sonra ona göre yorumlar yapp, sonu kötü yere gitmeyecek yorumlarr!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?