sonBi tek soru bile sorma. Btir.
tesadüf olduğuna inanıyorum bir anlık gaflet içten sımsıkı bi sarılma ve elini avuçları arasına almasımı sindiremiyorum sindiremem, sevmediğini aynen sizin söylediğiniz gibi olduğunu söylüyor ama gördüklerim çok acı malesef gitsin şimdi doya doya sarılsınseninki filmden mi etkilenmiş nedir? neyse şaka bir yana, bence eşin yıllar önce bu kızın onu sebepsiz yere terk etmesini hazmedememiş ve yıllar sonra görünce sormak istemiş, ha doğru mu yaptığı? değil... ne anlamı var ki yıllar sonra sormanın? demek ki ayrılırken çok seviyormuş ve sebepsiz yere terk edildiği için bu ona koymuş. eşinin bu kızla görüştüğünü sanmıyorum, gerçekten tesadüfen karşılaşmışlar, yoksa senin de ailenin de hastanede olduğunu bilmiyor mu bu adam, neden hastanede buluşsun ki? bir anlık gaflete de benziyor yaptığı ama tabi ki yapılmaması gereken bişey... ben eşinin seni sevmediğine nedense inanmıyorum...
evet gördüklerin gerçekten bir kadının canını çok acıtacak cinsten.. ama yine de konuşmaya ihtiyacın var eşinle sanki... şu an çok kızgın ve kırgınsın doğal olarak ama bu işin sonu boşanma olmaz diye düşünüyorum ben...son
tesadüf olduğuna inanıyorum bir anlık gaflet içten sımsıkı bi sarılma ve elini avuçları arasına almasımı sindiremiyorum sindiremem, sevmediğini aynen sizin söylediğiniz gibi olduğunu söylüyor ama gördüklerim çok acı malesef gitsin şimdi doya doya sarılsın
telefonlarını açmıyorum, gece de refakatçiydim hastane de 2 gün daha bu şekilde görmeden geçiricem. boşanmak istiyorum görmek duymak istemiyorumevet gördüklerin gerçekten bir kadının canını çok acıtacak cinsten.. ama yine de konuşmaya ihtiyacın var eşinle sanki... şu an çok kızgın ve kırgınsın doğal olarak ama bu işin sonu boşanma olmaz diye düşünüyorum ben...
eşinin boşanmak isteyeceğini sanmıyorum... belli ki seni seviyor ve ayrı kalmak istemiyor... çocuğunuz da varmış kolay kolay düzenini bozmak istemicektir...telefonlarını açmıyorum, gece de refakatçiydim hastane de 2 gün daha bu şekilde görmeden geçiricem. boşanmak istiyorum görmek duymak istemiyorum
Eşin daha sana bu söylediğinde sen onu terketmeliymişsino kadar içten sarılmıştı kiii, bir gün soracağını bana söylemişşş miş mişş
Fazla kibarlık ta iyi değilona da söyledim olay çıkarmam kimseye bişey anlatmaya gerek yok aileleri üzmeyelim boşanalım dedim dedim de
Herkes ne filmler izliyo da gidip uyguluyo muKarşımmda ağlayıp sızlıyo, sevgi değil sadece sormak istedim diyo, vss her erkeğin yapacağı gibi yalvarmalar yakarmalar ne ifade ediyo hiç bişi çok duygusuzum ya üzülemiyorum ağlayamıyorum konuşamıyorum, ağlamak patlamak istiyorum, ama gerçek gibi gelmiyo gözlerimle gördüğüm şey tam bi film sahnesi gibiydi, bi önceki akşam bu tarz bi film izledik çocukluk aşklarının yıllar sonra bir araya gelişini tesadüf işte
BİR ANLIK BOŞLUK OLSA GEREK.ŞUAN ÇOK KIRGINSINIZ DOĞALOLARAK...BİRAZ ZAMANA İHTİYACINIZ VAR.
kız terkediyo öyle vedalaşma falan olmuyo , sanırım kız bunu aldatmış ve o adamla evlenmiş,hayatında biri olan ya da evli olan birinin bu tarz davranışlarını asla kabul edemem. ben bir şey merak ettim eşiniz bu eski aşkıyla nasıl ayrılmış biliyor musunuz? sanki vicdan azabı gibi bir durum var ortada.acaba o eski aşkı bunu niye terk etti. onu sevdiğini sanmıyorum bence içini kemiren bir vicdan azabı var.onu görünce de belki bu vicdan azabından kurtulmak istedi.onu sevdiğinden değil yani
eşinizin bunu yapma sebebinin aşkla özlemle alakalı olduğunu düşünmüyorum.o an ki karşılaşma ve belki de kadın hakkını helal et gibi durumu ona sundu,o da affetti bu yüzden sarılmış olabilirler.yani anlatabiliyor muyum tam emin değilim de yani eski bir tanıdıkla vedalaşmak gibi.sizin yeriniz de ben olsaydım çok üzülürdüm,belki ayrılmalara kalkardım çünkü geçmişimde aldatıldım ve biraz güvensizim erkeklere.siz olayı iyice anlamaya ve öğrenmeye çalışın.kız terkediyo öyle vedalaşma falan olmuyo , sanırım kız bunu aldatmış ve o adamla evlenmiş,
Hayıreşinizin bunu yapma sebebinin aşkla özlemle alakalı olduğunu düşünmüyorum.o an ki karşılaşma ve belki de kadın hakkını helal et gibi durumu ona sundu,o da affetti bu yüzden sarılmış olabilirler.yani anlatabiliyor muyum tam emin değilim de yani eski bir tanıdıkla vedalaşmak gibi.sizin yeriniz de ben olsaydım çok üzülürdüm,belki ayrılmalara kalkardım çünkü geçmişimde aldatıldım ve biraz güvensizim erkeklere.siz olayı iyice anlamaya ve öğrenmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?