soran eşiymiş zaten kadın değil
Eee?ona da söyledim olay çıkarmam kimseye bişey anlatmaya gerek yok aileleri üzmeyelim boşanalım dedim dedim de
soran eşiymiş zaten kadın değil
herhalde mi bana göre derhal boşanmalı bunun affı yokdaha fena...ozaman derhal boşanmalııı
Yok artık. Birde utanmadan tanıştırıyormu?ben de şokum o kadar sakinim kiii ablamın ameliyatı için hastanedeydik kıytı köşede kardeşim görüp beni çağıırıyor 1 2 sn izleyebiliyorum sadece ve bizi tanıştırıyo olay bu kızlar
herhalde mi bana göre derhal boşanmalı bunun affı yok
Niye olay çıkarmayacaksın ya?ona da söyledim olay çıkarmam kimseye bişey anlatmaya gerek yok aileleri üzmeyelim boşanalım dedim dedim de
denk gelmişler 2 dk nı alabilirmiyim demiş köşeye kuytu bi köşeye çağırmış kızı, neden demiş öyle olması gerekiyordu demişşş hee bu arada kız sarılmak istemişmiş ama benim gördüğüm manzara çok içten içine sokacakmış gibi yılların hasretiyle aşkıyla bi sarılmaydııııııııı
biliyosun ve napıcaksın ?güzel bi tesadüf aslında ya görmeseydim bilmeseydimm , artık biliyorum
filmin etkisi diyorsun yaniKarşımmda ağlayıp sızlıyo, sevgi değil sadece sormak istedim diyo, vss her erkeğin yapacağı gibi yalvarmalar yakarmalar ne ifade ediyo hiç bişi çok duygusuzum ya üzülemiyorum ağlayamıyorum konuşamıyorum, ağlamak patlamak istiyorum, ama gerçek gibi gelmiyo gözlerimle gördüğüm şey tam bi film sahnesi gibiydi, bi önceki akşam bu tarz bi film izledik çocukluk aşklarının yıllar sonra bir araya gelişini tesadüf işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?