söyleyin ben şimdi napayımm

Neyyy oha artik!!
Eve giderim esyalarini guzel bir bohca yapar tek parca halinde kapinin onune koyarim ki gelince zile basmadan alip defolup gitsin diye

başkasını sevdiğnii bile bile evlenmiş olabilir miyim sence? tabi ki bilmiyordum sadece benden önceki sevgilisinin adını onu terkettğini biliyordum

eski konuna baktım da bu adam zaten nişanlı bır kızı ayartıcak kadar serefsiz miş, sizde ah almışsınız başınıza silah dayayıp nişanlamadılar sizi dimi, sevmediğiniz biriyle nişanlanıp sonra bırakıp ne kadar ah aldıgınız farkında degılmişsiniz o zamanlar sevginize sahip çıkmışsınız, temeli sağlam tutmayınca birinin üzüntüsü üzerine evlilik kurulunca büyük bir ihtimal böyle oluyor işte sonu malesef.

Siz başkasıyla nişanlıyken bu adam için nişan atmışsınız.Gerçi sevmişsiniz, diğeri zoraki olmuş.
Acaba bunun inadı mı?
Eeee öyle olsa o zaman o da onu terkeden kızı unutmak adına mı sizle çıktı yola?

Burada konular açılıyor. Kadın o anlık haklı. Hepimiz karşı tarafa saydırıyoruz. Ama şu eski konular yokmu eski konular. O zaman işin rengi anlaşılıyor. İlahi adalet öyle bir anda çıkıyor ki karşınıza. Canınız işte tam da canını yaktığınız kişininki kadar yanıyor. Sen nişanlını terk et. Eşinle evlenmek için. O terk edilenin yaşadığı acıları gönül kırıklıkları herşeyi. Şimdiki durumunuzda canınızın yanmasında haklısınız arkanızda bile durulur. Ama ilahi adalette zamanaşımı yok. 7 yıl da geçse 10 yıl da geçse buluyor insanları. Hakkınızda hayırlısını dilerim.

İnanılmaz bir tesadüf Allah göstermis gerçekten.. bu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey boşanmak umarım çabuk atlatırsınız...

başka bir kadının gölgesi üzerinizdeyken ve bu can acıtıcı görüntü sürekli aklınıza gelirken nasıl bu evliliğe devam edeceksiniz? belli ki eşiniz bu kadını hiçbir zaman unutamamış. Belki sizinle unuttuğunu düşünmüş ama ilk karşılaşmada sarılıp elleri ellerinde beni niye bıraktın gibi dramatik bir sahne yaşayabiliyosa bir kaç zaman sonra bir buluşacaklar belki son kez öpüşecekler... Yani bu bedensel de değil duygusal bir ihanet lütfen bunu sindirip hayatınıza devam etmeyin. Sizde terkedin ve ona asıl ayrılık acısı neymiş gösterin derim.

ayartılmadım aşık oldum sadece ben aşık olmuşum işte, ilahi adalet böyle acısını çıkardı benden ne diyeyimm

benim böyle durumlarda hiç ''ay aman kendimi rezil etmiyim seviyelerine inmiyim'' diye bir düşüncem yoktur giderim bi güzel ilk önce kadını yolarım kocam elbet tekrar karsıma cıkar onu da o zaman pataklarım olayın alaasını cıkarırım yani.
erkek milleti işte kocanın aklında kalmış demekki açık söylemek gerekirse, senle de bir evliliği var bir hayatı düzeni var onu da bir anda koparmaz cünkü kendi bitirirse kadına dönmek istese o da evliymiş belki kadın yanaşmayacak.
ama doğruya doğru bu olaydan sonra evliliginizin temeli gerçekten ciddi bir şekilde sarsılmıştır ve birbirinizden cok seyler gitmiştir. devam edilecek bi evlilik oldugunu dusunmuyorum ama sizin yerinizde olup sizi anlamadan da gecip hemen bosanın diyemem Allah size sabır güc kuvvet versin. böyle yoldan cıkan kıymet bilmez adamlara da akıl fikir versin ne diyeyim.

başka yapılacak bişey yok zaten, bile bile olmaz devam edemem zaten, onada söyledim boşanacağız.

bilinmez öyle olsa bile itiraf eder mi düzeni bozulsun ister mi, bi 7 yıl da benim acımı çeker kıymet bilemedim der inş başka bişi istemiyorum, gitsin eskisiyle mi olur yeni mi bulur umrumda değil bu saatten sonra

seninki filmden mi etkilenmiş nedir? neyse şaka bir yana, bence eşin yıllar önce bu kızın onu sebepsiz yere terk etmesini hazmedememiş ve yıllar sonra görünce sormak istemiş, ha doğru mu yaptığı? değil... ne anlamı var ki yıllar sonra sormanın? demek ki ayrılırken çok seviyormuş ve sebepsiz yere terk edildiği için bu ona koymuş. eşinin bu kızla görüştüğünü sanmıyorum, gerçekten tesadüfen karşılaşmışlar, yoksa senin de ailenin de hastanede olduğunu bilmiyor mu bu adam, neden hastanede buluşsun ki? bir anlık gaflete de benziyor yaptığı ama tabi ki yapılmaması gereken bişey... ben eşinin seni sevmediğine nedense inanmıyorum...

valla ne kadar masumane olursa olsun niyeti ,ne kadar anlamaya çalışsam da devam edemezdim. hep o sahne gözümde belirirdi, kendime yediremezdim ben. yakalanmasa bişey olmazdı belki ama gözümle gördükten sonrası.... malesef ben unutsam da kalbim unutmazdı.
boşanmak bir seçenek değil tek çare olurdu yani...

Bu yoruma tamamen katılıyorum. ama eşinin seni sevmesi yetmiyor maalesef bazı durumlarda.
Ben olsam 7 sene sonra olur da karşılaşırsak sakın bana sorma seni neden terk ettiğimi nedeni çok basit der direk açardım davayı. Pire için yorgan yakılır maalesef. Sen aç davanı gönder evden ileride tamir edermi etmez mi bunu zaman gösterir ama şuanda kendine olan saygını kaybetmemek için en iyisi ayrılmak.

Reactions: tse
Hiç sallama oralı olma konuşmaya dahi tenezül etme. Önce durumları bi yokla 1 ay kadar baktın hazmedemiyosun koy götüne tekmeyi bi 7 yıl sonrada sana sarılıp yalvarsın neden diye

Adam olmadan baba oluyorlar..!!!!! Ne buldu eski aşknda acep yıllardır küllenmiş aşk mı ? Sanmam sadece heyecan affı yok kesinlikleeeee pis herif nankör

Demekki eski aşkından yüz bulsa sana tekmeyi bascaktı. Şanslıymışınki görmüşün. Sen ona bas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…