soz attigim icin istenmeyen kisi miyim?

Umarim lehime ceviririm ses tonum bile suc islemis gibi kisiliyor sorun bende biliyorum. Peki ben asmadan bu konuyu karsimdaki takmasa bike takasi mi gelecek. Napicam caresizim inan
Elbette sesin halin tavrin "ben bi suc isledim sozlenip soz attim affet lutfen" gibiyse insanin oyle dusunmeyecegi varsada dusunur. Kendinde kusur olarak yansittigin bir meseleyi karsi tarafa ters tepti diye sasirmamalisin.

Sesin halin tavrin "Evet sozlendim anlasamadik ayrildik. Artik ne istedigimi ne istemedigimi daha iyi biliyorum. Benim icin de iyi bir tecrube oldu. Bitmesi gereken bi iliskiydi bende ardima bakmadan bitirdim" tarzinda olursa, kendini boyle yansitirsan karsindaki kisi senin ne kadar guclu oldugunu dusunur.

Aksam yemeginde arkadasina bir tatlinin tarifini verircesine rahat olmalisin. Cunku soz atmak tatli yapmak kadar normal bisey. Ha tabi sen bunlari %100 yap giden yine gider. Ozguvensiz erkekler icin net bir cizgidir bu. Baska bir erkekle yasanilan merasimler ustune yuk olur kendilerini kiyaslar sizin gozunuzce. E herkesin kendi tercihi demeniz gerekiyor bu hususta da.

Evlenip bosanip coluk cocuk sahibi insanlar da evleniyor. Rahat olun. Karsiniza elbet uyum sagladiginiz biri cikar. Bu olayi buyutmenin bi anlami yok.

cv biriktirmek nedir birisiyle tanışmadan önce cv nize bakabilir miyim acaba mı diyorsunuz ilk defa bu cv ile tanışmayı burada duydum :)

Adam yobazın önde gideni, kadın kendini ezdiren, dik duramayan biri. Cv konusuna girmicem bile saçmalık. Bu cvciler her gece periscopedan şow yapıyor haberin olsun. Bence bu örümcek ağı bağlamış kafalarla tencere kapak olabilirmişiniz.
Ne demek çocuk yapmama 10 sene kaldı, aceleniz bu yüzdense ve bir hödükten hamile kalma riskindense geç olsun güzel olsun.

Sen suclu veya kusurlu gibi davranirsan, tabiki sana boyle muamele yapma hakkini gorur kendinde..
Bosanmis da olabilirdin, nisan veya soz atmissin bu da olabilir; sana defolu veya kusurlu "mal"muamelesi yapacak herifi sen isteme zaten!

aa manyak mı ne.kendi nişanlıyken demekki bişryler yaşamışki sizede damgayı yapıştırmış.ayrıca onunda sizinde kendi hayatınız ne ona ne başkasına hesap mı vericeksiniz.bence sizin için hayırlısı olmuş o tip düşünen biriyle mutlu olmanız imkansız.başını biri yataktan kaldırmıcak biri varsa oda o bence siz değilsiniz.keyfinize bakın.

Kendinin sakladigi cok seyi var demekki, ondan boyle supheci.. Ne aciklama yapıp duruyosun ki? Herife bak sen herife.. Seni seveni sen de sev ne ya, basitlik akiyo, daha ilk gunden ne oluyoruz_

Daha sozun, nisanin ne oldugunu kavrayamayan ataerkil ve cahil bir toplumdan ne bekliyorsunuz?

Cocugun "Hazmediyorum" cumlesini ben hazmedemedim maalesef. Boyle capsiz bir insan icin uzulmeye deger mi?

Yaptiginiz sey yanlis degil, ayip degil, gunah degil. Bu nedenle durusunuz dimdik olmali.

herkesin önemsediği şeyler farklı siz söz atmakla hata yapmadınız ama en başta söylemeniz gerekirdi şimdi biteceğine en başta biterdi.ben eşimle tanıştığımda bana ilk önce eski ilişkilerinden bahsetti eğer istemezsen en başta bitsin dedi bende onu öyle kabul ettim şuan evliyiz.bir dahakine en başta söyleyin olacağı varsa zaten bunu önemsemez o adam ama olmayacağı da varsa problem olur ve ayrılırsınız

Şaka olmanızı dileyerek başlıyorum yazıya.
Ne oluyormuş nişan atınca.
Ben de nişan attım bu yüzden beni yargılayacak herifin de alnını karışlarım.
Ağzını açamadan yol veririm gider.
Nişanı attıktan sonra tanıştırıldıklarımın içinde hiç nişanlanmamış olanlar da vardı.Alakayı kuramadım ama.
Nişanlımla özel bir şey yaşamadım ama yaşasam da ondan sonrakilere bunun hesabını vermezdim.
Hele hele yeni tanıştırıldığım bir y..ğa asla söylemezdim.
Sen kendin herife o rahatlığı vermişsin.
Sen kimsin de böyle bir hadsizlik yapıyorsun diyebilme kararlılığını gösterseydin o da bu kadar hadsizleşmezdi.
Bir de cv olayına çok güldüm.
Bir de sevgilisiyle tatile giden insanları yargılama ve namuslu mu namussuz mu ayrımına girme hakkını kendinizde nasıl buldunuz çok merak ettim.

Söz attığınız için değil, kusura bakmayın ama damızlık aradığınız için istenmeyen kişi olabilir misiniz acaba? Sadece bu olaydan değil, durumuzun geneline bakarak söylüyorum bunu.

Bu dahiyane(!) Cv fikriyle ne tür insanlar bulunuyormuş bunu tecrübe etmişsiniz zaten. Bir hödükmüş gelip geçmiş, bence sorununuzun temelinde gözünüzü evlilik bürümüş olması var.

30 yaşında, işi gücü olan bir bayana hiçbir şey için olmasa bile maaşı için yaklaşmaya çalışan erkekler olur, sizin söyleminizle o bile olmamış zira olsa zaten o öküzle otururmuşsunuz nikah masasına.

Demek ki dışarıya çizdiğiniz portre pek cezbetmemiş insanları. Belki vücut diliniz, belki kendinizi ifade ediş şekliniz, belki konuşma tarzınız... Bir şekilde insanların size yaklaşmamasına neden olmuş. Bence bunun nedenine odaklanın.

Ben 30umda evlendim. Hiç de niyetim yoktu. Eşimi yıllar önce, tanışmamızdan çok kısa süre sonra evlilik konusu açtığı için terk edip tüm iletişimimi kesmiştim. Yani belki nedenleriniz farklıydı ama o da sizin gibi "evlenmek lazım" kafasındaydı ve o durum bana çooook uzaktı. Ha ne oldu, 8 sene sonra kabul ettim, kendisi bu süre zarfında bir evlilik yapıp sonlandırmış, daha durulmuş, ne bileyim daha "olur" geldi gözüme.

Bunu niye anlattım?

1. İlişkiye bodoslama evlilik üzerinden girmek sağlıklı değil, ters tepebilir.

2. Bir şey kısmetse döner dolaşır illa ki sizi bulur.

Etrafa haber salıp bekar tanıdık sormak nedir "10 senem kaldı" fikriyle? "Bana birini bulun çocuk yapmam lazım" bence bunun meali. Cv olayına hiç girmeyeceğim bile.

Yalnız "millet tatile gidiyor, gezip tozuyor" tarzı bir şeyler yazmışsınız, o olmamış bence. Sizi hiiiç ilgilendirmez, o düşünceniz sizi bu bahsettiğiniz şahısla aynı seviyeye indiriyor.

Lütfen kendinizi sevin.

Siz kıymetlisiniz, hiçkimseye geçmişinizle ilgili açıklama yapmak zorunda değilsiniz.

Canınızı sıkan HOŞT deyiverin, hayat kısa.

Kendinizi sevin, şımartın.

Hayatınıza alacağınız kişinin yaşamınızı daha kaliteli, daha keyifli hale getireceğine emin olun.

Konunuzu okuyunca çok üzüldüm, çok da kızdım size. Kendinize saygı duymuyorsunuz. Siz duymayınca elin oğlu (normal olarak) niye saygı duysun ki size?

Suçun söz atmak değil, kusurmuş gibi başta saklamak ve söylerken de ezik bir hal takınmak.
Ezik olanı ezmeyi sever pislik insanlar bilmiyor musun?

Hayır herkes seni böyle yargılamayacak.
Dünyada düzgün insanlar da var merak etme.

Kaç yaşındasın? Gerçekten... Eğitim durumun ne? Ve ekonomik özgürlüğün var mı?

Bunu nerden buldun çok merak ediyorum. Bu zihniyette salak saçma herifleri bulmak için çok mu uğraşıyorsunuz? Noolmuş söz attıysan? Veya diğer kızlar, onlar sevgilileriyle tatillere gidiyorsa onlara ne olmuş? Senin sözünden kime ne, başka kızların sevgilisiyle tatile gitmesinden sana ne? Allah aşkınıza doğru düzgün insanlarla görüşün. Böyle tiplere selam bile vermeyin. Allah aşkına bu zihniyette, bu karakterdeki heriflere yüz vermeyin de soyları tükensin artık şunların. 2016 yılında artık güçsüz kadın görmek istemiyoruz, artık böyle aptal saptal tiplerdeki erkek müsveddelerini de istemiyoruz, bi zahmet. Ben bu siteye girdiğimde sinirleniyorum artık ciddi ciddi. Bak dün de bi konu gördüm, neymiş efendim sevgilisi konu sahibinin topuklu giymesine bile karışıyormuş, işe giderken fotoğrafını yollatıp ne giydiğine bakmak istiyormuş da konu sahibi de paşa paşa yapıyormuş. Bi de bankacıymış bunu yapan kadın ki bankalara eğitimli, doğru düzgün insanları alırlar. Yani eğitimli tipler de bunu yapıyorsa atın beni denizlere.

Ben sevgilisiyle tatile de giden, on yıl flört ettikten sonra ancak evlilik kararı almış bir kadın olarak diyorum ki, nişanlımdan ayrılsam bile daha sonra da bu durumlara benim gibi bakmayan adamla görüşmem zaten.

Senin görüşün kadın da erkek de söz atabilir, değil mi? O zaman sen senin gibi insanlarla birlikte ol ve daha ilk görüşmede başın dik ezilmeden söyle bundan sonra, hazmedemeyen çeksin gitsin baştan..

O istediğini düşünmekte özgür, hazmedemiyorsa hazmedemesin, ama senin kendin gibi düşünen insanlarla görüşmen gerek.

Her erkek yargılamayacak inan bana.. Madem böyle aracıyla tanışıyorsunuz insanlarla evlilik niyetiyle, adamları kendi sosyal ortamlarında tanıyamadığın için ve sanırım uzun uzun flört de etmek istemediğinden, en baştan söyleyip sana uymayan çürük çarıkları baştan ayıklayacaksın..

Gerekirse sana talip getirenler baştan söylesin adama, "bir sözden döndü zaten çok seçicidir, içine sinen gerçekten iyi ve anlayışlı bir adamla evlenmek istiyor" desinler. 'Ne var canım söz attıysa, bir görüşelim tanışalım' diyen adamlar da bol bol çıkacak zaten.. Arabulucular seni hiç muhatap etmesinler bu versiyonlarla en baştan.

oooh kendisi söz yaptım diye neler yaşamış kızla
sonra gönül rahatlığıyla bir de terk etmiş
o kız neci pardon da
o kızı kim alsın o zaman
seni de o kızla özdeşleştirdiği için zaten direk yüz çevirmiş paşam
seni de birileriyle bişeyler yaşamış görüyor
kendi tertemiz beyfendi tertemiz eşe layık
böyleleri için var ya giidp o... ile evlenirler inş diyesim geliyor da bana düşmez Allah ından bulsunlar
kurtulmuşsun boşver
Allah seni senin gibi güzel insanlarla karşılaştırsın boşver üzülmene değmez
karşındaki takıntılı ve bencil bunu bil..

Bence boşverin siz böyle birini ya . Ortada büyütülecek yada gerçekten mesele haline gelecek hiç bir durum yok . Boşu boşuna üzmeyin kendinizi ve bu insanla bir daha görüşmeyin bence .

Bosver o salakla ilerlemedigi iyi olmus su CV doldurduk kismini anlamadim yanliz ben ???
Kimseye birsey anlatmak zorunda degilsin bence ve kimsenin seni yargilamaya hakki yok o seni yargilayanlar kendiler ne haltlar yiyorlarda karsilarindakilerinde neler bekliyorlar kim bilir, iki yuzlu riyakar erkek milleti iste.
Akillarina evlilik gelene kadar yatip kalkmadiklarin kadin kiz kalmaz ama evlenmeye gelinde acilmamis gul goncasi gozu erkek gozune degmemis kiz isterler. Iki yuzlu seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…