- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi dilaragusel
-
Aman ne gerek var. Erkeklere dürüstlük yaramaz ki hem mesele konuyu anlatmanda değil anlatış seklinde. Adamın karşısında edilip buzulmussun bi ahlaksızlık yapmissin gibi o da almış ordan yürümüş hasbamNasip deil olmadi mi diyim gecim
Bir akil verin
Nasil tanistiktan basladim anlatmaya
Durustlugumu gorsun diye
Bencede psikoloğa gidin çünkü 3 kere gördüğü biri için "bana şöyle derdi" diye cümleler kurmak,reddedildi diye yataktan başını kaldırmamak ve kendisi toplum tarafından yargılanmak istemeyip,sevgilisiyle tatile giden kızları yaftalamak,normal davranışlar değil
Kaç yaşındasın? Gerçekten... Eğitim durumun ne? Ve ekonomik özgürlüğün var mı?
Bunu nerden buldun çok merak ediyorum. Bu zihniyette salak saçma herifleri bulmak için çok mu uğraşıyorsunuz? Noolmuş söz attıysan? Veya diğer kızlar, onlar sevgilileriyle tatillere gidiyorsa onlara ne olmuş? Senin sözünden kime ne, başka kızların sevgilisiyle tatile gitmesinden sana ne? Allah aşkınıza doğru düzgün insanlarla görüşün. Böyle tiplere selam bile vermeyin. Allah aşkına bu zihniyette, bu karakterdeki heriflere yüz vermeyin de soyları tükensin artık şunların. 2016 yılında artık güçsüz kadın görmek istemiyoruz, artık böyle aptal saptal tiplerdeki erkek müsveddelerini de istemiyoruz, bi zahmet. Ben bu siteye girdiğimde sinirleniyorum artık ciddi ciddi. Bak dün de bi konu gördüm, neymiş efendim sevgilisi konu sahibinin topuklu giymesine bile karışıyormuş, işe giderken fotoğrafını yollatıp ne giydiğine bakmak istiyormuş da konu sahibi de paşa paşa yapıyormuş. Bi de bankacıymış bunu yapan kadın ki bankalara eğitimli, doğru düzgün insanları alırlar. Yani eğitimli tipler de bunu yapıyorsa atın beni denizlere.
Bu tamamen sevip sevmemekle alakali canim. Seven adam cocuklu dul kadinla da evlenir ama sevmiyorsa gozunun ustunde kasin var der terkeder. Senin tam hırboymus. Soz atma degil istersen evlenip bosan, kimsenin seni yargilamaya hakki yok. Herkes cok ahlakli bir tek sen mi ahlaksizsin.. S..et
bu nedir pardon, iş başvurusu mu yapıyorsunuz, eş adayıyla mı tanışıyorsunuz? hiç anlamadım ben. bu işler böyle mi oluyormuş artık
Şaka olmanızı dileyerek başlıyorum yazıya.
Ne oluyormuş nişan atınca.
Ben de nişan attım bu yüzden beni yargılayacak herifin de alnını karışlarım.
Ağzını açamadan yol veririm gider.
Nişanı attıktan sonra tanıştırıldıklarımın içinde hiç nişanlanmamış olanlar da vardı.Alakayı kuramadım ama.
Nişanlımla özel bir şey yaşamadım ama yaşasam da ondan sonrakilere bunun hesabını vermezdim.
Hele hele yeni tanıştırıldığım bir y..ğa asla söylemezdim.
Sen kendin herife o rahatlığı vermişsin.
Sen kimsin de böyle bir hadsizlik yapıyorsun diyebilme kararlılığını gösterseydin o da bu kadar hadsizleşmezdi.
Bir de cv olayına çok güldüm.
Bir de sevgilisiyle tatile giden insanları yargılama ve namuslu mu namussuz mu ayrımına girme hakkını kendinizde nasıl buldunuz çok merak ettim.
Söz attığınız için değil, kusura bakmayın ama damızlık aradığınız için istenmeyen kişi olabilir misiniz acaba? Sadece bu olaydan değil, durumuzun geneline bakarak söylüyorum bunu.
Bu dahiyane(!) Cv fikriyle ne tür insanlar bulunuyormuş bunu tecrübe etmişsiniz zaten. Bir hödükmüş gelip geçmiş, bence sorununuzun temelinde gözünüzü evlilik bürümüş olması var.
30 yaşında, işi gücü olan bir bayana hiçbir şey için olmasa bile maaşı için yaklaşmaya çalışan erkekler olur, sizin söyleminizle o bile olmamış zira olsa zaten o öküzle otururmuşsunuz nikah masasına.
Demek ki dışarıya çizdiğiniz portre pek cezbetmemiş insanları. Belki vücut diliniz, belki kendinizi ifade ediş şekliniz, belki konuşma tarzınız... Bir şekilde insanların size yaklaşmamasına neden olmuş. Bence bunun nedenine odaklanın.
Ben 30umda evlendim. Hiç de niyetim yoktu. Eşimi yıllar önce, tanışmamızdan çok kısa süre sonra evlilik konusu açtığı için terk edip tüm iletişimimi kesmiştim. Yani belki nedenleriniz farklıydı ama o da sizin gibi "evlenmek lazım" kafasındaydı ve o durum bana çooook uzaktı. Ha ne oldu, 8 sene sonra kabul ettim, kendisi bu süre zarfında bir evlilik yapıp sonlandırmış, daha durulmuş, ne bileyim daha "olur" geldi gözüme.
Bunu niye anlattım?
1. İlişkiye bodoslama evlilik üzerinden girmek sağlıklı değil, ters tepebilir.
2. Bir şey kısmetse döner dolaşır illa ki sizi bulur.
Etrafa haber salıp bekar tanıdık sormak nedir "10 senem kaldı" fikriyle? "Bana birini bulun çocuk yapmam lazım" bence bunun meali. Cv olayına hiç girmeyeceğim bile.
Yalnız "millet tatile gidiyor, gezip tozuyor" tarzı bir şeyler yazmışsınız, o olmamış bence. Sizi hiiiç ilgilendirmez, o düşünceniz sizi bu bahsettiğiniz şahısla aynı seviyeye indiriyor.
Lütfen kendinizi sevin.
Siz kıymetlisiniz, hiçkimseye geçmişinizle ilgili açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Canınızı sıkan HOŞT deyiverin, hayat kısa.
Kendinizi sevin, şımartın.
Hayatınıza alacağınız kişinin yaşamınızı daha kaliteli, daha keyifli hale getireceğine emin olun.
Konunuzu okuyunca çok üzüldüm, çok da kızdım size. Kendinize saygı duymuyorsunuz. Siz duymayınca elin oğlu (normal olarak) niye saygı duysun ki size?
Suçun söz atmak değil, kusurmuş gibi başta saklamak ve söylerken de ezik bir hal takınmak.
Ezik olanı ezmeyi sever pislik insanlar bilmiyor musun?
Hayır herkes seni böyle yargılamayacak.
Dünyada düzgün insanlar da var merak etme.
Elbette sesin halin tavrin "ben bi suc isledim sozlenip soz attim affet lutfen" gibiyse insanin oyle dusunmeyecegi varsada dusunur. Kendinde kusur olarak yansittigin bir meseleyi karsi tarafa ters tepti diye sasirmamalisin.
Sesin halin tavrin "Evet sozlendim anlasamadik ayrildik. Artik ne istedigimi ne istemedigimi daha iyi biliyorum. Benim icin de iyi bir tecrube oldu. Bitmesi gereken bi iliskiydi bende ardima bakmadan bitirdim" tarzinda olursa, kendini boyle yansitirsan karsindaki kisi senin ne kadar guclu oldugunu dusunur.
Aksam yemeginde arkadasina bir tatlinin tarifini verircesine rahat olmalisin. Cunku soz atmak tatli yapmak kadar normal bisey. Ha tabi sen bunlari %100 yap giden yine gider. Ozguvensiz erkekler icin net bir cizgidir bu. Baska bir erkekle yasanilan merasimler ustune yuk olur kendilerini kiyaslar sizin gozunuzce. E herkesin kendi tercihi demeniz gerekiyor bu hususta da.
Evlenip bosanip coluk cocuk sahibi insanlar da evleniyor. Rahat olun. Karsiniza elbet uyum sagladiginiz biri cikar. Bu olayi buyutmenin bi anlami yok.
Daha sozun, nisanin ne oldugunu kavrayamayan ataerkil ve cahil bir toplumdan ne bekliyorsunuz?
Cocugun "Hazmediyorum" cumlesini ben hazmedemedim maalesef. Boyle capsiz bir insan icin uzulmeye deger mi?
Yaptiginiz sey yanlis degil, ayip degil, gunah degil. Bu nedenle durusunuz dimdik olmali.
aynen canim hazmediyormusKendinin sakladigi cok seyi var demekki, ondan boyle supheci.. Ne aciklama yapıp duruyosun ki? Herife bak sen herife.. Seni seveni sen de sev ne ya, basitlik akiyo, daha ilk gunden ne oluyoruz_
Kafaya takmaya degmez. Yeni yelkenler acmalisin.
Senin karşına çıkan beyefendi katıksız yobazmış nereden buldun bilmem ama açıklama yapmak zorunda bile değilsin hem bu ne kardeşim 3.görüşmede hemen ciddi bişeyler düşünmek önce arkadaş olmanı tavsiye ederim, ve hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Bunun için psikoloğa gidilmez haa illede gideceksen kendimi sevmek istiyorum ne yapmam lazım diye git...
full gerizekalı bir coıcukmuş
sözü attığın asla kötü insan değilsin aksine akıllısın (konu neydi neden söz attın bilmiyorum hatırlamıyorum )
bu salak herif muhtemelen eline erkek eli değmemişi bırak yanından yakınından erkek sinek bile geçmemiş bir şey arıyor.
bırak kafanı da kaldır yataktan
sadece ilk görüşmende söyleseydin daha iyi olurmuş . bana uymaz görüşmeyelim derdi. 3. grşmeye kadar gitmezdi iş
Her ışte bir hayır vardır. Kimi zaman bu sınavda uzulebilirsin ama bu demek degildirki hep mutsuz olacaksın. Elbet birgün karşına hayırlı bir insan çıkacaktır. Önemli olan bu sınavda şükür etmeyi bilmen ve Allaha sığınıp tevekkül etmen.
O insanlara kötü diyemem çünkü birbirinize yazilmadiginiz için elbet bir bahane oluşmalı ve bu bahane karşıdakinin anlayışı kişiliği kadardır. Şimdi fazla geçmişe takılıp vakit kaybetmeyi bos verip,kısacık hayatta mutlu olmanın yollarını ara. Inan bana dogru yasarsan dengini bulursun ve gecmistekileri de iyiki olmamış diyerek yad edersin. Evlenmek hak olduğu gibi bosanmakta haktır. Söz ve nişanı saymıyorum bile. Ölçülü olduğu müddetçe. Sevgilerimle :)
Cok ama cok yanlis.insanlar kendisi evlenmedigi halde daha once evlenmis hatta cocugu olan biriyle evlenebiliyorlar.soz atmak suc oksun hayret bir sey.benimde basimdan bir soz olayi gecti hemde 6 senelik bir iliski son 1.5 senesi sozluyduk.olmadi ayrildik.kismet degilmis.simdi ki esim bana nisanlanip ayrildigini duyunca acikcasi cok icime sinmedi demisti.o zamanda bu saskinlik tepkimi vermistim.biz konustuk anlattim dinledi.ama ben kendime oncelikle sucluymusum gibi davranmadim.yasandi bitti sonucta. Sucluluk duyacak, ahlaksizlik olarak gorulecek bir durum degil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?