soz attigim icin istenmeyen kisi miyim?

Bu herifle olmadi diye sevin sukret bence oncelikle.. Verilmis sadakan varmis, bastan cikmis yuzu ortaya..
Herkesin kaderi kismeti farklidir.. Boyle hemen olsun dusuncesinde olursan, olur olmaz herkesi degerlendirmeye alir ve boyle uzulursun.. Ne adamlar var, kendi bekar kadin bosanmis ama hic lafi bile olmuyor(ki normali budur).. Erkek dedigin dimdik duracak kadinin arkasinda.. Sen Allah'tan yuregine, yanina eş olacak birini dile ve secici ol biraz.. Onemli olan evlenmis olmak degil; mutlu evlilik yapabilmek Allah' in izniyle..

Ben bunu nasil asabilirim?
Bur kitap yada kisel gelisim kursu
Sifaci gibi bor oneriniz var mi?
Asamiyorum lutfen yardimci olun ki; bu yaziyi okuyanlar da burdan dertlerine care bulsunlar...
Herkese faydasi olsun

Ben su sekilde dusunuyorum
Oyle armutun sapi uzumun copu elemeyim degerlendirim diye
Ama bau gidisle bir okuzle evlenicektim
Olur ya ilk gun bekaret kani gelmez
Bu adam direk bosar rezil ederdi
Allah bu kafalari islah etsin pislikler
Kendileri her p..ku yer bize ise saldiri

Soz-nisan atmis, boşanmış olmayi 'veba/ayip/kusur' gibi gormemekle baslayabilirsin mesela.. Senin de bu meselelere bakisin o heriften farkli degil bence.. "Nasil soyliycem, ne zaman soyliycem" diyip duruyorsun.. Ayip mi var ortada da soylemek icin zaman kolluyorsun?

Sen kendini oyle ezersen karsisinda, o herif her lafi soyleme hakkini gorur kendinde.. Sen kesecektin direkt muhatapligi..

Kendi dul bir kadina erkek bakisi sudur budur o kadar bogu ki beni
Hele eski sozlum de ayni kafa
Takmis dul kadin
Heralde dul kadiarla birlikte oluyorlar ki dusunce bu
Ya benim babam KIZIM BIR YUZUK TAK ADAMIN HAL VE HAREKETLERINE BAK DEDI BANA.
KI ADAM 60 YASINDA KUCUK BIR YERDE DOGDU BUYUDU
BU BUYUKSEHIRDEKILER NIYE KOTU GOZLE BAKIYOR
DEMEKKI BISILER YASIYORLAR PISLIKLER
ICI NEYSE DISA O YANSIRMIS.

Sen kendini oyle ezersen karsisinda, o herif her lafi soyleme hakkini gorur kendinde.. Sen kesecektin direkt muhatapligi..

Ben salak aptal gibi anlasin uzulme bu cok normak desin diye bekledim olmadi
Ilkin hazmetti sonra konustu aklima geldikce ofkem kendime
Neyseki yasadim da kendime gelmem ickn firsat dogdu aslinda
Her olumsuzluk firsat deil mi arkadasim ya
Bende kendimi kafami degistircem ama cevrem sabit dusunce ya bazilari etkiliyoar
Keske herseyi degisebilsem

Ben de bosandim.. O bahsettigin tiplerin tabiriyle 'dul kadin", kendi tabirimle 'bekar kadin'im.. Hatta cevrem 'bekar genc kiz' diye bahsediyor; sukurler olsun ki cahil cuhela dolu degil etrafimda..
Baskalarinin bakisi da degil onemli olan, senin kendine bakisin onemli.. Her seyden once insansin sen.. Kendini aşağılık bi pislik gibi gormekten artk vazgec..

Hala hazmetti diyorsun : ) neyi hazmedecek ya ortada ne var? Boyle hic bi seyi haketmeyen herife vakfetme zaten omrunu..

Helal olsun size ki kendini boyle goren kadinlara hayranim
Baskasinin dusuncesi beni cok etkiyor elimde degil
Direk yapistiriyorlar dul kadin soz atmis kadin bu nedir ya biktim

Canim, bu sıkıntıları yasayinca insan daha bi hassaslasiyor, anliyorum seni.. Ama silkelenip kendine gel diye sert konusuyorum biraz.. Kirilgan olabilirsin icinde ama bu haddini bilmez ve seni haketmeyen bi herif icin uzulmeni gerektirmiyor.. Rabbim karsina çok mutlu olacagin kisiyi cikarsin tez zamanda.. Ama sen once kendini sevmeye bak.. Dik dur.. Allah'in sana verdigi guzelliklerin farkina var ve sukret.. Oyle tiplerin sevgi sadakasina muhtac degilsin cok sukur.. Allah var, gam yok..

sen söz atmaktan bahsediyorsun.
benim ablamın arkadaşı boşandığı 2 ay olmadan hiç evlenmemiş yakışıklı bir çocuk bununla evlendi.
söz atmak nedir ki ya, bence sen o insana takılma.
ayrıca genelde bunu dindar kesin daha çok yapar, peygamber efendimiz (s.a.v) in kendinden büyük evlenip boşanmış bir kadınla evlendiğini bile bile. iki yüzlüler bu tip erkekler. hiç takılmayın

Aslinda siz atmam boyle pislik orumcek kafa erkek beynini elemem icin firsat .dogru mu dusunuyorum?
Yani artik benim lehime bir olay:)))

Sen
Yasadigin sıkıntılardan ders cikar ve yoluna bak.. En guzeli bu.. O sıkıntıya takılı kalmak ve surekli dovunmek bi fayda saglamaz sana.. Daha tecrubelisin; bu açıdan bak..

Dini seyleri bilene dindar denmez; bildiklerini uygulayana denir.. Gecen duydum bu cumleyi,cok hosuma gitti.. Dedigin gibi, kalkar ahkam keserler ama uygulamaya gelince islerine gelmez.. En guzel ornek bize Efendimiz(asm)

Yasadigin sıkıntılardan ders cikar ve yoluna bak.. En guzeli bu.. O sıkıntıya takılı kalmak ve surekli dovunmek bi fayda saglamaz sana.. Daha tecrubelisin; bu açıdan bak..

Canim benim tesekkur ederim
Bazen sert soylemek silkeliyor insani tak tak kafayi yiyecegim inanin
1 sene sonra ilk sans verdigim adam ve tepkisi bu olunca hali ile sarsildim ne yapim elimde deildi
Herkes buna bakar mi diye dusun dusun bittim .haftasonum zehir oldu
Ama asicam dua ile Allah buyuktur cok haklisiniz

O herifle asla muhatap olma artik.. Ne istedigini bilmeyen, kendince sacma cikarimlar yapan birine laf anlatmak icin yirtinmakla iyice yipratma kendini.. Yol ver gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…