söz bile yapılmadan eşyaları almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence çok mantıklı
Alın mobilyacıda dursun.
Ev tutmadan mobilya mı olur denmiş ama mobilya dediğin zaten 2 üçlü 2 tekli koltuk. Ortalama bir masa.
Yalıda oturanlar gibi devasa boyutta mobilya almamayı herkes akıl eder herhalde.
En kötü ihtimalle evi biraz büyük tutarsınız.
Şu anda ekonomi kötü, adamlar satış yapabilmek için fiyatları aşağı çekiyor. Nakit akışı az piyasada. Eşya almanın tam zamanı bence.
Dolar, altın al diyenler olmuş. Şu an ikisi de tavan. Nasıl ekonomi tavsiyesi anlamadım. İkisi de düşebilir. Hiç mantıklı gelmedi bana bu tavsiye.
Düştügü yerden yakalarsa altın her zaman kazandırır. Esya alabılır ama herkes kabul etmıyor ayrıca depo parası ıstıyor ayrıca netten bak demıs yanı esya gelecek netten aldıgı ıcın. Magazaya gıdıp alsa bazen farklı yerlerden begenıyorsun uzun sure bekletmezler tanıdıksa. Ayrıca dugun olacak o olacak bu olacak.

Gelin ata binmişte ya nasip demiş... Ne malum belki aileler analşamayacak bir şey olacak (insallah olmazda) evin eşyası mobilyalara sonra bak beyaz eşya hadi neyse bence acele etme

Bence mobilya da beyaz eşya da şimdi almak daha mantıklı kampanya vs varken. Zaten evlilik yolunda gidiyormuşsunuz, internetten bakın yorumlara alın beyaz eşyanızı, ödemeye başlayın. Ben her şeyimi öyle aldım 5 yıl önce, mobilyalar için de internetten bakıp modeller hakkında fikir sahibi oldum, sonra gidip tak tak tek bir mağazadan aldık çıktık.

Pat diye 20-30 bin liralık yatırım yapamazsınız belki kenara ama borcun altına girebilirsiniz fiyatlar iyice yükselmeden

Bence alsanız daha iyi. Evi görmek eğer artı şeyler alınacaksa önemli. Onun dışında biz bir yatakodası aldım birde salon takımı yemek odası takımı tv ünitesi o kadar. Yok misafir odası vitrin falan alacaksan 3+1 ev lazım.

Düştügü yerden yakalarsa altın her zaman kazandırır. Esya alabılır ama herkes kabul etmıyor ayrıca depo parası ıstıyor ayrıca netten bak demıs yanı esya gelecek netten aldıgı ıcın. Magazaya gıdıp alsa bazen farklı yerlerden begenıyorsun uzun sure bekletmezler tanıdıksa. Ayrıca dugun olacak o olacak bu olacak.
Kurumsal mağazadan alırlarsa eğer mağaza mobilyayı istedikleri zaman sipariş edip istenilen yere vakti gelince kuruluma gönderiyor. Biz farklı bir ilden almıştık yaklaşık 10 ay bekledik. Ev yerleşmeden 1 ay önce şu tarihte mobilyayı getirtin dedik onlarda ona gore ayarladılar. Tasindigimiz gün geldi kurdular. Üstelik dediğim gibi farklı bir ildeydik. Ve berjerlerde çok ufak bi soyulma olmuş, adam demese asla farketmezdim. 1 ay sonra tekrar yeni berjer getirdiler. Aldıkları yerin kurumsal olması önemli.

Biz evlenmeden 9 ay önce beyaz eşya almıştık . Düğüne kadsr ödendi.Beyaz eşyayı kesinlikle alın zten düğün yolundaymışsiniz. Bana kalsa mobilyayı da alın ne olacak. Ama öyle hantal büyük modellerden seçmeyin. Her yere sığabilen bir model seçin
Biz düğün sonrası için kredi çekmiştik. Ödemesi zor oluyor. Bir de ben yok bulaşık makinesi şu kadar programlı yok çamaşır makinesi şöyle. Sıradan bir model alsaydık daha iyi olurdu. Çünkü zten hiç kullanmadım bazı programlarını. Gereksiz masraf.

Bu ne acele
Ölüm var hastalık var ben ocakta düğünüm var hala beyaz eşya bakmıyorsun ne olur olmaz diye
Sizde tarih belli değil acele etmecilik var
Anlamıyorum ben

Erkek arkadaşın öngörüsünde problem var.
Mobilyanın yüzüne kimse bakmaz şu süreçten çıkalım siz kampanyaları görün.
Birde ev tutmadan mobilya alınır mı?
Netten bakıp mobilya alınmaz.
Ben esyalara hatri sayılır paralar vererek aldım.
Şimdi ki aklım olsa chester koltuk almam düğmeleri problem oluyor, gevsiyor.
Yatak odamı gören bayılır ama ben gördükçe ayılıyorum. Şimdi Bambi bazadan başlıklı baza alıp yatak kısmını kesinlikle atacağım.
Bunlar hep tecrübe sakın gidip görmeden iyice karar vermeden almayın.

Mobilyaları alırsanız eviniz olmadığı için mağazada duracaklar ama ekonomi çok iyi değil. Sonradan o mağazaların batmayacağının garantisi yok. En iyisi parayı yatırım yapmak. Dolar olur altın olur.

Bence çok mantıklı
Alın mobilyacıda dursun.
Ev tutmadan mobilya mı olur denmiş ama mobilya dediğin zaten 2 üçlü 2 tekli koltuk. Ortalama bir masa.
Yalıda oturanlar gibi devasa boyutta mobilya almamayı herkes akıl eder herhalde.
En kötü ihtimalle evi biraz büyük tutarsınız.
Şu anda ekonomi kötü, adamlar satış yapabilmek için fiyatları aşağı çekiyor. Nakit akışı az piyasada. Eşya almanın tam zamanı bence.
Dolar, altın al diyenler olmuş. Şu an ikisi de tavan. Nasıl ekonomi tavsiyesi anlamadım. İkisi de düşebilir. Hiç mantıklı gelmedi bana bu tavsiye.
Kesinlikle alın diyorum biraz piyasayı bilen biri olarak seneye herşeyin fiyatı 2/3 katı olacak

normalde söz olucaktı bu Mayısta onu bile erteledik ama eşyayı şimdiden alalım diyo erkek arkadaşım. beyaz eşyalara mobilyalara netten bak diyor. beyaz eşya sorun olmaz gibi modele özelliklere bakıp alırsın da mobilya sıkıntı olmaz mı ev bile tutmadık.

fiyatlarda ilerde çok artış olacağı düşüncesinde olduğu için şuanda uygun olacağı için bu arada.
Almisken bebek odasını da almasinlar

tanıdıkların bi kaçı bu sekilde yaptı daha yolun başında tanıdıkları bildikleri veya herhangi bir beyaz esya magzası ile anlasip modelleri begenip taksit yaptırmışlardı aradan yavas yavas ciksin diye . Evlenecekleri zamana kadar orda duruyor evlenirken farkli model yuksek model fln isterse ustune fark verdikleri olmustu. Maksat ufak ufak taksitle bi yerden başlamış olmaktı . Tabi bu durumu ben hep erkek tarafının ödedigini gördüm. Eger karşı taraf odeyecekse begenin sizce bi sıkıntı olmaz gibi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X