söz bile yapılmadan eşyaları almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:confused: :confused: :confused: benim acı verici hikayem şöyle; emek emek biriktirdigim 20 gramcık altınım vardı. Bir gün altın aniden on lira artınca salak bir hareket olarak gittim 302 liradan bozdurdum.
Hangi kafayla yaptım, kimin gazına geldim gerçekten bilmiyorum.
Kafama tüküreyim.
Ben bozdurduğum gibi altın 330 liralara çıktı! Her gün gözyaşım pıt , şekilde takip ediyordum. Derken aylar sonra bir ara 318e düştü, gittim 'bir gram Zarar ettim ama zararin neresinden dönersek kardir' dedim, 20 gramimi geri aldım.
Daha çok almaya param vardı ama yine bir 'kafama tüküreyim' örneği yaşadığım için dedim ki; 'birkaç güne maaş alacağım. Birleştirip on gram bütün alayım'
Ve ne oldu? Ben maaş alana kadar bir anda yine arttı, şimdi düşecek,aman dusecek derken 385i de aştı:cry:
O gün on altın alacak parayla bugün sekiz gram alamıyorum :KK43:
Durduk yerde zarar edip duruyorum. Zaten cimri bir insanim :)
Bir ümit belki yine düşer diye uyanır uyanmaz kadınlar kulübünden önce altın sayfasına bakiyorum işte, napayim:))
(Hayir , 20-30 gram için bunca kafa yordum, evlenip boy boy bilezik sahibi olanlar ne yapıyorsunuz acaba)
Sen yine 7-8 Gr deme al ..aldığını da unut koy kenara diyeceğim ama yurt dışı seyahat yasagi kalktığı an bozdurursun gibime de geliyor😂

Sen yine 7-8 Gr deme al ..aldığını da unut koy kenara diyeceğim ama yurt dışı seyahat yasagi kalktığı an bozdurursun gibime de geliyor😂
Hiç kıyamam ben sarı kızlarıma:KK200:
Aldığım uçak bileti gidiş dönüş 400 -500 gibi bir rakam oluyor genelde. Couchsurfing sitesiyle bana evini açan cici insanlarda ücret ödemeden konaklıyorum. Taksi vs kullanmıyorum,otobüs-metro-tabanvay. Çok masraf etmeden dönüyorum anavatana:))
Daha da tövbeler olsun bozdurmam:))

Alabilirsiniz mağaza ne zaman isterseniz o zaman gönderiyor zaten. Sadece, mobilyalar eve küçük veya büyük kalabilir.

Alabilirsiniz mağaza ne zaman isterseniz o zaman gönderiyor zaten. Sadece, mobilyalar eve küçük veya büyük kalabilir.
Ben yaşamış biri olarak pek tavsiye edemiyorum. Beyaz eşyanın tamamını erken alıp ödeyelim dedik düğün zamanı gönderilecekken bilin bakalım ne oldu yılların esnafı iflas edip kaçıp gitti. Firmayı aradık ama bayiyle sizin aranızda dendi giden paramız oldu tabi. Küçük bi ihtimal ama belli olmuyor bu işler.

Ceyiz paketleri oluyor hem mobilya hem beyaz esya da ilerde onlara bakarsiniz olmadi
Cok erken dediginiz gibi
Ceyiz paketleri çok kötü oluyor ya. Tamam çok uygun oluyor yüksek meblağli da alsan yine kisiyorlar bir yerinden. Tek tek secmek en güzeli bence. Hele ki bir marka var modalife diye o kadar kötüydü ki ürünleri. Ben çeyiz alışverişi yaparken herhalde bunları hafif taşınır olsun diye sunta yaptılar teshir ürünü ya diye düşünmüştüm adam yok aynısı gelecek deyince hizli adimlarla çıkmıştık 😂😂

Orada da baksan yine büyük küçüklüğünü anlayamiyorsun magazalar çok büyük, ev boşken büyük duruyor. Satin alcaksan evi ona uygun bak derim eğer kiraci isen ikea gibi ama ikea olmayan (ben sevmiyorum) her yere uygun ürünler almani öneririm. Kiyafeti bile internetten 100 kere düşünüyorum. Işık, renk, detay farkı var çünkü mobilyada bu işe kalkisamazdim. Küçük ev aletleri ve beyaz esyalar için mantıklı olabilir

Zaten siparişi verdikten sonra 1-2 ay içinde ancak yapıyorlar. Eğer ki ailelerini tanışıp pek çok şey belli ise bence alınmalı. Fiyatlar çok iyi çünkü. Hem de düğün arası insanın aklı karışıyor şu an tarzınız ortalama bellidir araştırma imkanınız daha rahat olur.
Köşe koltuk almadığınız sürece de hangi ev olursa olsun aynı şeyler alınıyor. 2 üçlü iki berjer

normalde söz olucaktı bu Mayısta onu bile erteledik ama eşyayı şimdiden alalım diyo erkek arkadaşım. beyaz eşyalara mobilyalara netten bak diyor. beyaz eşya sorun olmaz gibi modele özelliklere bakıp alırsın da mobilya sıkıntı olmaz mı ev bile tutmadık.

fiyatlarda ilerde çok artış olacağı düşüncesinde olduğu için şuanda uygun olacağı için bu arada.

Bizde henüz söz yapamadık ama eşyalarımızı aldik beyaz eşya mutfak esyasi vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X