- 13 Mayıs 2017
- 1.653
- 7.342
- 158
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Çok az bir zaman kaldı onu bekliyorum ben de.. beklemem gereken bir zaman zaten, o yüzden deliriyorum yaBu iş ortamından size hayır yok belli ki, kaçıncı sorunuz ve takılmanız oldu. Ayrılıp başka bir yerde çalışmanız mümkün mü?
Kavga et o zaman bağır ses yükselt farkındamısınız siz bazı şeylerin en kavgacı en haklı olmuyor böyle susarak tepenize çıkarmışsıniniz insanları ben yatarken odama erkek bir yabancı gelecek ki kadında gelse rahatsız eder basarım çığlığı kimse kusura bakmasınSinirden yazamıyorum oda meselesi şu, odayı sormuş çocuk galiba o da bak ben burada kalıyorum diye getirdi. Ama öncesinde haber verilebilirdi. Odaya bakmak istiyor diye. Şimdi desem ki ya burası özel oda neden habersiz getiriyorsun bas bas bağırıp kavga çıkaracak odanın yarısı da benim diye biliyorum ben başıma geleceği…hanımefendi siz de sakin olun çıplak değildim sadece yatıyordum ben de farkındayım ama karşımdaki de kavgacı bi tip derdimi anlatıyorum anlamadığını döylüyorum ben de işte size problem o
Teşekkür ederim gerçekten anladığınız için çünkü artık sıyırmak üzereyimBen gerçekten sizin sıkışmışlığınızı buradan hissedebiliyorum, gerekirse bas bas bağıracak hale getirip o çıldırırken yöneticinizi arayın. İçinde bulunduğunuz duruma gerçekten üzüldüm bu arada
Hanımefendi bu kız diğer kavgada beni dövmeye çalıştı biliyor musunuz ama suçlu yine ben oldum ben sıkışıklığımı size anlatamıyorumKavga et o zaman bağır ses yükselt farkındamısınız siz bazı şeylerin en kavgacı en haklı olmuyor böyle susarak tepenize çıkarmışsıniniz insanları ben yatarken odama erkek bir yabancı gelecek ki kadında gelse rahatsız eder basarım çığlığı kimse kusura bakmasın
Ay çok cevap yazdım kusura bakmayın. Kıza hiçbir şey söylemeyin zaten. Direkt rapor edin bunu. Ederken aranızda olan problemlerden ötürü iletişim eksikliğinizin olduğunu da belirtin ama bu yapılanın kişisel alanınıza saldırı olduğunu söyleyin. Böylelikle onun savunmasını da elinden alırsınız. Kıza hiçbir şey belli etmeyin.Yok onu rapor etmem en fazla söyler geçerim yüzlerine tabi ki sinirlendim. Ama oda konusunda napacağım bu arada şunu söylemeyi unuttum. Yaptığı saygısızlıklar yüzünden konuşmuyorum şimdi desem ki çpcuğu odaya habersiz neden sokuyorsun? Sen benimle konuşmuyorsun ki diyecek…
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ama ben bunu rapor ettiğim an iş yüzleşmeye dönüşecek orası da ayrı mevzu. Çünkü diğer sefer böyle olduğunda takım çalışması olduğu için iş direkt yüzleşmeye terapilere döndüAy çok cevap yazdım kusura bakmayın. Kıza hiçbir şey söylemeyin zaten. Direkt rapor edin bunu. Ederken aranızda olan problemlerden ötürü iletişim eksikliğinizin olduğunu da belirtin ama bu yapılanın kişisel alanınıza saldırı olduğunu söyleyin. Böylelikle onun savunmasını da elinden alırsınız. Kıza hiçbir şey belli etmeyin.
Problem sensin.. alıngansın
Çok üzüldüm.Çok az bir zaman kaldı onu bekliyorum ben de.. beklemem gereken bir zaman zaten, o yüzden deliriyorum ya
Ben de ağlayıp sızlayıp öyle yapıyorum. Ve buradaki son günlerimi berbat geçiriyorumÇok üzüldüm.
Haklıyken haksız duruma düşme.
Madem az kaldı.
Sabırlı ol.
Şikâyet edebileceginiz bir yer varsa edin ve mümkünse odanızı değiştirin lütfen ayy hala kaç yaşına gelmiş dağ ayisi gibi insanlarla muhatap oluyoruz nerede büyümüş bu arkadaş mağarada gorillerle falan miHanımefendi bu kız diğer kavgada beni dövmeye çalıştı biliyor musunuz ama suçlu yine ben oldum ben sıkışıklığımı size anlatamıyorum
Anlıyorum ancak dediğim gibi bu dediğiniz kişisel anlaşmazlıklarda olan bir durum. Burada olan çok farklı bu yüzden ne olursa olsun rapor etmenizden yanayım. Ne kadar zamanınız kaldı orada?Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ama ben bunu rapor ettiğim an iş yüzleşmeye dönüşecek orası da ayrı mevzu. Çünkü diğer sefer böyle olduğunda takım çalışması olduğu için iş direkt yüzleşmeye terapilere döndü
Maalesef değil işte. Geçen sefer tartıştım yine suçlu oldum. Susuyorum yine suçluyum. İşin içinden çıkamıyorum…Sessiz kalarak aşılacak şeyler değil. Kavga edince de aşılmayacak bence ama en azından bi tepki ortaya koymuş olursun ve biraz olsun çekinirler. Sen sessiz kaldıkça daima kaybeden taraf olacaksın. Fazlasıyla pasifsin. Ben en ufak rahatsızlığımda terör estiriyorum mesela. Böyle davranmaya başladığımdan beri insanlar daha dikkatli gider oldu. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış, deliden daha deli olmak lazım böylelerine.
2,5 ay… ben geçen seferki meselede koordinatörümüze bildirmek için konu açtığımda çocuk musun dedikleri için ona yansıtmadım. Sadece arkadaşa bir şey olduğunda beni ilgilendiren bana haber verin dedim insan gibi.Anlıyorum ancak dediğim gibi bu dediğiniz kişisel anlaşmazlıklarda olan bir durum. Burada olan çok farklı bu yüzden ne olursa olsun rapor etmenizden yanayım. Ne kadar zamanınız kaldı orada?
Az bir zaman değil iki buçuk ay yalnız. Beni üzmek hiçbir şeyi çözmez demek de aba altından sopa göstermek yalnız. Sizin için o kadar şey yaptım beni üzersen artık yapmam demek istemiş.2,5 ay… ben geçen seferki meselede koordinatörümüze bildirmek için konu açtığımda çocuk musun dedikleri için ona yansıtmadım. Sadece arkadaşa bir şey olduğunda beni ilgilendiren bana haber verin dedim insan gibi.
Ayrıca arkadaşa koordinatörle bu durumu paylaşmak istediğimi söyleyince bizim için yaptığı şeylerin sonucunun bu olduğunu görünce üzüleceğini onu üzmenin de hiçbir şeyi çözmeyeceğini söyledi. Ben sadece kendi kendime deliriyorum
Hayır bunu arkadaş söyledi. Eğer koordinatöre anlatırsak böyle düşünür dediAz bir zaman değil iki buçuk ay yalnız. Beni üzmek hiçbir şeyi çözmez demek de aba altından sopa göstermek yalnız. Sizin için o kadar şey yaptım beni üzersen artık yapmam demek istemiş.
Afedersiniz yanlış anladım, koordinatör niye üzülsün yahu. En fazla kendine kızar bu tip bir insanı nasıl önceden çözemedim diye. Muhtemelen kendisinin haberi bile yok çünküHayır bunu arkadaş söyledi. Eğer koordinatöre anlatırsak böyle düşünür dedi
O mesele geçti gitti kisme bunun üstünde dahi durmadı2.5 ay az bir zaman degil. Acilen durumu birilerine iletin. Geriye kalan zamaninizi zehir etmesinler. Sizi dövmeye çalışmasınıda mutlaka belirtin
Siz tepkinizi ust birimlere yansitmadiginiz icin istediklerini yapabilecek gücü kendilerinde görüyorlar. Nasilsa ciddiye aldiklari bir uyarıcı yok su durumdaO mesele geçti gitti kisme bunun üstünde dahi durmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?