Söz bulamıyorum artık

Ben gerçekten sizin sıkışmışlığınızı buradan hissedebiliyorum, gerekirse bas bas bağıracak hale getirip o çıldırırken yöneticinizi arayın. İçinde bulunduğunuz duruma gerçekten üzüldüm bu arada

Kavga et o zaman bağır ses yükselt farkındamısınız siz bazı şeylerin en kavgacı en haklı olmuyor böyle susarak tepenize çıkarmışsıniniz insanları ben yatarken odama erkek bir yabancı gelecek ki kadında gelse rahatsız eder basarım çığlığı kimse kusura bakmasın

Teşekkür ederim gerçekten anladığınız için çünkü artık sıyırmak üzereyim

Hanımefendi bu kız diğer kavgada beni dövmeye çalıştı biliyor musunuz ama suçlu yine ben oldum ben sıkışıklığımı size anlatamıyorum

Ay çok cevap yazdım kusura bakmayın. Kıza hiçbir şey söylemeyin zaten. Direkt rapor edin bunu. Ederken aranızda olan problemlerden ötürü iletişim eksikliğinizin olduğunu da belirtin ama bu yapılanın kişisel alanınıza saldırı olduğunu söyleyin. Böylelikle onun savunmasını da elinden alırsınız. Kıza hiçbir şey belli etmeyin.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ama ben bunu rapor ettiğim an iş yüzleşmeye dönüşecek orası da ayrı mevzu. Çünkü diğer sefer böyle olduğunda takım çalışması olduğu için iş direkt yüzleşmeye terapilere döndü

Hanımefendi bu kız diğer kavgada beni dövmeye çalıştı biliyor musunuz ama suçlu yine ben oldum ben sıkışıklığımı size anlatamıyorum
Şikâyet edebileceginiz bir yer varsa edin ve mümkünse odanızı değiştirin lütfen ayy hala kaç yaşına gelmiş dağ ayisi gibi insanlarla muhatap oluyoruz nerede büyümüş bu arkadaş mağarada gorillerle falan mi

Sessiz kalarak aşılacak şeyler değil. Kavga edince de aşılmayacak bence ama en azından bi tepki ortaya koymuş olursun ve biraz olsun çekinirler. Sen sessiz kaldıkça daima kaybeden taraf olacaksın. Fazlasıyla pasifsin. Ben en ufak rahatsızlığımda terör estiriyorum mesela. Böyle davranmaya başladığımdan beri insanlar daha dikkatli gider oldu. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış, deliden daha deli olmak lazım böylelerine.

Anlıyorum ancak dediğim gibi bu dediğiniz kişisel anlaşmazlıklarda olan bir durum. Burada olan çok farklı bu yüzden ne olursa olsun rapor etmenizden yanayım. Ne kadar zamanınız kaldı orada?

Maalesef değil işte. Geçen sefer tartıştım yine suçlu oldum. Susuyorum yine suçluyum. İşin içinden çıkamıyorum…

Anlıyorum ancak dediğim gibi bu dediğiniz kişisel anlaşmazlıklarda olan bir durum. Burada olan çok farklı bu yüzden ne olursa olsun rapor etmenizden yanayım. Ne kadar zamanınız kaldı orada?
2,5 ay… ben geçen seferki meselede koordinatörümüze bildirmek için konu açtığımda çocuk musun dedikleri için ona yansıtmadım. Sadece arkadaşa bir şey olduğunda beni ilgilendiren bana haber verin dedim insan gibi.
Ayrıca arkadaşa koordinatörle bu durumu paylaşmak istediğimi söyleyince bizim için yaptığı şeylerin sonucunun bu olduğunu görünce üzüleceğini onu üzmenin de hiçbir şeyi çözmeyeceğini söyledi. Ben sadece kendi kendime deliriyorum

Az bir zaman değil iki buçuk ay yalnız. Beni üzmek hiçbir şeyi çözmez demek de aba altından sopa göstermek yalnız. Sizin için o kadar şey yaptım beni üzersen artık yapmam demek istemiş.

Hayır bunu arkadaş söyledi. Eğer koordinatöre anlatırsak böyle düşünür dedi
Afedersiniz yanlış anladım, koordinatör niye üzülsün yahu. En fazla kendine kızar bu tip bir insanı nasıl önceden çözemedim diye. Muhtemelen kendisinin haberi bile yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…