Babam abim vs devamlı soruyolar bı haber varmı diye bende bundan rahatsız oluyorum artık acaba aramalarimi gerekir diyeDaha iki hafta olmus. Neden bu acele?
Bu islerin aceleye gelmesine gerek yok bence. Onlarin da surekli sormasi tuhaf. Ne meraklilarmis sizi evden gondermeyeBabam abim vs devamlı soruyolar bı haber varmı diye bende bundan rahatsız oluyorum artık acaba aramalarimi gerekir diye
Ailesini ezmis gibi olmazminiye haber bekliyorsunuz ki? erkek arkadaşınla ayarla. ailelere bildirin.
Annemle annen konusur diyo. Abisi uzakta onun geldiği bı tarih olmasi gerekiyo o yuzdenİyi de siz bunu erkek arkadaşınızla konuşmadınız mı?
Biz belirledik ailelerimize söyledik. Bana bu tür şeyler çok saçma geliyor.
Neden kendisi karar verip , bildirecek kadar özgüvensiz mi?Annemle annen konusur diyo. Abisi uzakta onun geldiği bı tarih olmasi gerekiyo o yuzden
Erkek arkadaşınızla konuşun durumu söz tarihini falan konuşmak öyle his olmaz annesini çağırıp sizin konuşmanız doğru değil. Siz en fazla erkek arkadaşınızla konuşabilirsiniz .erkek arkadaşınız ailesiyle görüşsün ailelere bir araya gelir kararlastirir ve ya siz kendi aranızda bi tarih belirlersiniz ailelerle görüşürsünüz sonra onlar birbiriyle görüşür. Bizde aileler kendi arasında konuştu tarih belirlendi öyle olduHerkese iyi gunler. Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışma oldu 2hafta sonrada biz iadeyi ziyareti gittik aradan 2 hafta geçti ama hiç bı ses soluk yok erkek evinde söz günü konusulmadi zaten. Yarın annesini ben oturmaya davet etmek istiyorum konuşulması için bizim davet etmemiz ayipmi karşılanır acaba. Erkek arkadaşıma annesi söze iki ay var diyormuş bize bunu henüz söylemedi nişan ayrı olucak salonun şimdiden tutulması gerekiyo ama gün belli olmadan tutamiyoruz açıkçası çok kafam karıştı bı akıl verirmisiniz
Annemle annen konusur diyo. Abisi uzakta onun geldiği bı tarih olmasi gerekiyo o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?