- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
Senin çağırman uygun düşmez bence.Kendileri sizi arayıp söylemesi gerekiyor.Siz gelin söz hünü kesin diyemezsiniz.Hiç yakışıkalmaz.Herkese iyi gunler. Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışma oldu 2hafta sonrada biz iadeyi ziyareti gittik aradan 2 hafta geçti ama hiç bı ses soluk yok erkek evinde söz günü konusulmadi zaten. Yarın annesini ben oturmaya davet etmek istiyorum konuşulması için bizim davet etmemiz ayipmi karşılanır acaba. Erkek arkadaşıma annesi söze iki ay var diyormuş bize bunu henüz söylemedi nişan ayrı olucak salonun şimdiden tutulması gerekiyo ama gün belli olmadan tutamiyoruz açıkçası çok kafam karıştı bı akıl verirmisiniz
Daha 2 hafta olmus bismillah ayrica bu tarihe erkek arkasinla sen karar vericeksin.haa ailesi tum maddi olanaklari onlar sunucaksa tabi anne babasida karisabiliyoHerkese iyi gunler. Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışma oldu 2hafta sonrada biz iadeyi ziyareti gittik aradan 2 hafta geçti ama hiç bı ses soluk yok erkek evinde söz günü konusulmadi zaten. Yarın annesini ben oturmaya davet etmek istiyorum konuşulması için bizim davet etmemiz ayipmi karşılanır acaba. Erkek arkadaşıma annesi söze iki ay var diyormuş bize bunu henüz söylemedi nişan ayrı olucak salonun şimdiden tutulması gerekiyo ama gün belli olmadan tutamiyoruz açıkçası çok kafam karıştı bı akıl verirmisiniz
Siz ikiniz konuşun ailelere tebliğ edin. Biz böyle yapıyoruzHerkese iyi gunler. Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışma oldu 2hafta sonrada biz iadeyi ziyareti gittik aradan 2 hafta geçti ama hiç bı ses soluk yok erkek evinde söz günü konusulmadi zaten. Yarın annesini ben oturmaya davet etmek istiyorum konuşulması için bizim davet etmemiz ayipmi karşılanır acaba. Erkek arkadaşıma annesi söze iki ay var diyormuş bize bunu henüz söylemedi nişan ayrı olucak salonun şimdiden tutulması gerekiyo ama gün belli olmadan tutamiyoruz açıkçası çok kafam karıştı bı akıl verirmisiniz
Bence de anneniz davet etmesin. Kızlarını dünden vermeye razılar diye düşünebilirler. Biliyorum kulağa itici geliyor ;ama emin ol düşünüyorlar. O yüzden naz yapan taraf siz olun. Geleneksel gitmekte fayda var.annesi nisanlina 2 ay var diyorsa o sorsun neden ne yapilacak diye. Onun sana söylemesi senin annesini çağırman kadar komik bir durum olamaz bence.
bide böyle durumlarda erkek acele eder, kız evi naz evi demişler. Cagirmanizi asla tavsiye etmem
Arkadaşın içine kurt düşürmek istemem ama damat bey annesini fazlaca dinleyen biri gibi.Neden kendisi karar verip , bildirecek kadar özgüvensiz mi?
Bana çok geri kafalı bir durum geldi ya.
Yıl oldu 2019 hala gelenek- görenek diye kendimizi heba ediyoruz.
ilerde de umarım bu anneye sorma durumu devam etmez.
Aslında biz annesini öyle oturmaya çağırıyoruz gün konuşmak için değil annesi açarsa konuşucaz biz asla acamayiz
Bana da aynen böyle geldi.Arkadaşın içine kurt düşürmek istemem ama damat bey annesini fazlaca dinleyen biri gibi.
Sanki annesi de oğlunu "bu mevzuları ben annesiyle konuşurum, siz aranızda halletmeyin " diye tembihlemişti gibi hissettim. Ne bileyim, bir erkek " bu mevzuları annem annenle konuşur "diye düşünebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?