Söz olmadan nişanı hesabına gerek yok haziranda söz olacaksa aieylülde nişaN olur misal bulursunuz yer merak etmeyin danat adayına demediniz mi 2 ay sonra olacağını biz ne zaman öğreneceğiz?Erkek arkadaşıma annesi söze iki ay var diyormuş bize bunu henüz söylemedi nişan ayrı olucak salonun şimdiden tutulması gerekiyo ama gün belli olmadan tutamiyoruz
Yine de çağırmasaniz daha iyi olur.Sonuçta sizden muhakkak ki haberdarlardı.Aslında biz annesini öyle oturmaya çağırıyoruz gün konuşmak için değil annesi açarsa konuşucaz biz asla acamayiz
Aileleri tanıştırırken aklınızdan ne geçiyordu?Herkese iyi gunler. Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışma oldu 2hafta sonrada biz iadeyi ziyareti gittik aradan 2 hafta geçti ama hiç bı ses soluk yok erkek evinde söz günü konusulmadi zaten. Yarın annesini ben oturmaya davet etmek istiyorum konuşulması için bizim davet etmemiz ayipmi karşılanır acaba. Erkek arkadaşıma annesi söze iki ay var diyormuş bize bunu henüz söylemedi nişan ayrı olucak salonun şimdiden tutulması gerekiyo ama gün belli olmadan tutamiyoruz açıkçası çok kafam karıştı bı akıl verirmisiniz
Hiçbir fikrim yok gerçekten. Ailemi vs çok sevdiler çok iyi anlaştılar bir sorun yok gibi gorunuyo ama ben arada kaliyorum. Ne zaman gelicekler diye sorduklarinda 2ay sonra bile diyemiyorum çünkü belli değil konuşulmuş birşey yok gerçekten ne yapacağımı sasirdim2 hafta çok erken senin araman uygun olmaz ama 2 ayda biraz uzak gibi. Görücü usulü değil ki biraz zaman geçsin araştıralım soruşturalım olsun, sonuçta sizin bir ilişkiniz var.
Acaba k.v adayı ve aile gönülsüz mü? Sürüncemeye bırakıyor, erkek arkadaşında sana söyleyemiyor.
Peki aileler niye tanıştı? Siz mi ısrar etmiştiniz? Onlar bekleyelim diyor muydu?Hiçbir fikrim yok gerçekten. Ailemi vs çok sevdiler çok iyi anlaştılar bir sorun yok gibi gorunuyo ama ben arada kaliyorum. Ne zaman gelicekler diye sorduklarinda 2ay sonra bile diyemiyorum çünkü belli değil konuşulmuş birşey yok gerçekten ne yapacağımı sasirdim
Aileleri erkek arkadaşımla ikimiz artık tanistiralim dedik bigun belirledik o gün geldiler daha sonra onlar bizi çağırdı öyle gelişti bide söyle bişey dicem o an pek takmadim ama sonra düşününce üzüldüm annesi babanlar ne düşündü vs diye sordu sevdiler dedim bizde çok sevdik dedi. Laf arasında aceleye geldi tanışma dediPeki aileler niye tanıştı? Siz mi ısrar etmiştiniz? Onlar bekleyelim diyor muydu?
Ailelerin tanışmasına karar verdiğinizde biz evleneceğiz demiş oluyorsunuz aslında. Erkek arkadaşınız hazır olmayabilir mi? Ailesini ikna etmek için tanışın evlilik için acele etmeyeceğiz demiş olabilir mi? Tanışmanın aceleye geldiğini düşünüyorlarsa muhtemelen bizi sıkıştırdınız böyle oldu demek istemişlerdir.Aileleri erkek arkadaşımla ikimiz artık tanistiralim dedik bigun belirledik o gün geldiler daha sonra onlar bizi çağırdı öyle gelişti bide söyle bişey dicem o an pek takmadim ama sonra düşününce üzüldüm annesi babanlar ne düşündü vs diye sordu sevdiler dedim bizde çok sevdik dedi. Laf arasında aceleye geldi tanışma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?