- Konu Sahibi TRENDY1234
O zaman sevgiliniz bir yalancı bir öyle diyor bir böyle..Hayır daha sonra bu krediyi ailesinin ödediğini söyledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sevgiliniz bir yalancı bir öyle diyor bir böyle..Hayır daha sonra bu krediyi ailesinin ödediğini söyledi
Eski konunuzu paylaşmışlar orda da gördüm, sevgilinize, hazır olunca, arsayı satınca gel demişsiniz ayrılmışsınız, bir de yanılıyorsunuz çok seviyorum diyorsunuz bana. Ben hiç sevgi göremedim sizde, tamamen madde odaklı, mekanik gibisiniz.
Daha iyisini, daha zenginini bulsa bu iki sene içinde kırk kere adamı terk edip başkasına giderdi ama bulamamış muhtemelen.Tamamen evlilik odakli.
Daha iyisini, daha zenginini bulsa bu iki sene içinde kırk kere adamı terk edip başkasına giderdi ama bulamamış muhtemelen.
Şöyle hesaplıyoruz onu; 170 boy 50 kilo için 100 gram altın. Artan her cm ve eksilen her kilo için bir gram artırıp, eksilen her cm ve artan her kilo için bir gram eksiltiyoruz. Renkli göz için ekstra 10 gram, küçük el ayak için ekstra 10 gram, doğal sarı saç için ekstra 10 gram ekliyoruz.Ya benimde bir arkadaşa fiyat belirlemem lazım.
100 gram ediyorsanız eğer;
Kaç modelsiniz? Değişen parça var mı? Sağlık sıhat yerinde mi? Boy kilo göz rengi vs alabilir miyim? Bir arkadaşa 80 gram altın demiştik ama ucuza gitmesin. Her şeye zam geldi. Peynir, benzin, ekmek. Kadına da enflasyon oranında zam gelmeli bence.
Evliliğe ikna edebildiği sadece bu herif var elindeyok bence daha iyisini, daha zenginini aramiyor. Oyle olsa dugun icin babasini bekleyen bir adamla evlilik hayali kurmazdi. Nefes alsin yeter ki evlilik olsun diyor.
Kadın kadının kurdudur demişler siz tam bu tarife uyuyorsunuzEvliliğe ikna edebildiği sadece bu herif var elinde![]()
Evet kadın düşmanıyım ben. Kendini para mal mülk için aşağılayan her kadına düşmanım.Kadın kadının kurdudur demişler siz tam bu tarife uyuyorsunuz
Allah kız çocuğu olanları bildiği gibi yapsın. Hep onlar piyasayı yükseltti. Hele bazılarında 5 6 kız birden var. Yine de çok altın istiyorlar. Yan evin kızı 150 gram altına gitti. Bende ona göre belirledim. O 150yse ben 160 olmalıyım. İstiyorlar ki bedavaya verelimŞöyle hesaplıyoruz onu; 170 boy 50 kilo için 100 gram altın. Artan her cm ve eksilen her kilo için bir gram artırıp, eksilen her cm ve artan her kilo için bir gram eksiltiyoruz. Renkli göz için ekstra 10 gram, küçük el ayak için ekstra 10 gram, doğal sarı saç için ekstra 10 gram ekliyoruz.
Bu hesaba göre 108 gram ediyorum ben![]()
Kadın kadının kurdudur demişler siz tam bu tarife uyuyorsunuz
Hoaydaaa benim adama altın borcum çıktı bu hesaba göreŞöyle hesaplıyoruz onu; 170 boy 50 kilo için 100 gram altın. Artan her cm ve eksilen her kilo için bir gram artırıp, eksilen her cm ve artan her kilo için bir gram eksiltiyoruz. Renkli göz için ekstra 10 gram, küçük el ayak için ekstra 10 gram, doğal sarı saç için ekstra 10 gram ekliyoruz.
Bu hesaba göre 108 gram ediyorum ben![]()
Şimdi daha tanismadn pazarlık yapıyorlar diye kizmissiniz ama siz daha tanışmadan pazarlik yapmış olmamış misiniz?Ailemle görüştüm tanışma için gün belirledik.babası ne istiyorlar demiş oda 100 gr altın ve bu eşyalar demiş babası sadece 100 milyar para veririm gerisine karışmam demiş annem duyunca küplere bindi doğal olarak gelmeden tanışmadan bu ne pazarlığı diye doğal olarak vazgeçtiğimi söyledim
Bu yaşında evlenmek için babasının eline bakan adamdan hayır gelmez. Tabii ki sizi bırakmak istemeyecek, her şeyi yapmaya hazırsınız, memursunuz maaşınızı eline sayacağınızı düşünüyor, adam yarı asalak gibi görünüyor buradan bakınca. Ayrıca öyle bir ailenin içine girmemeniz de en mantıklısı. Siz bu ilişkiyi komple bitirin bana kalırsa.Merhabalar iki yıllık sevgilimle evlilik kararı aldık.Bir sene önce bu kararı almamıza rağmen babasının maddi imkanları yüzünden bekliyorduk.köyde bir arsası vardı onu satıp düğününüzü yapacağım dedi.2 ay önce arsa satıldı.bu arada sevgilim asgarı ücretin bir miktar üzerinde maaş alıyor kirada oturuyor ve birikmiş parası yok o yüzden babasından destek beklemek zorunda kaldık.Benim kendi evim var devlet memuruyum ve eşyaların yarıdan çoğunu aldım.yapacakları altın ve ev eşyasının yarıdan az kısmı düğünde istemedim sadece nikah olacaktı.
Ailemle görüştüm tanışma için gün belirledik.babası ne istiyorlar demiş oda 100 gr altın ve bu eşyalar demiş babası sadece 100 milyar para veririm gerisine karışmam demiş annem duyunca küplere bindi doğal olarak gelmeden tanışmadan bu ne pazarlığı diye doğal olarak vazgeçtiğimi söyledim aldığı yüzüğü geri verdim.ben senden asla vazgeçmeyeceğim dedi bende sorunlarını hallet öyle gel dedim iki senedir görüşüyoruz artık ya evlilik olsun yada bitsin diyorum.
Bu arada ben daha önce evlenip ayrıldım.sevgilim aileme söylemedim diyor ama biz şüphe duyuyoruz hani bu konudan dolayı mı babası yokuşa sürüyor diye.Sevgililim babasının elinde yüklü miktar para var bu arada.
Görüştüğümüz iki sene boyunca sevgilim gel aileme gidelim dedi fakat ailesinden böyle bir talep gelmedi yani onlar davet etmeden kendim gidecektim bunu istemedim ve gitmedim.bundan bir ay önce bir akrabalarının düğünü vardı sevgilimin babası kız arkadaşını da al beraber gelin dedi.evine bile değil akrabanın düğününe çağırması doğru gelmedi bana ve gitmedim.şimdi bu olaydan dolayı bana kızıyormuş.