Söz haftası ayrılık

40 yasindasiniz, ikinci evliliginiz yani evlilik surecleri konusunda tecrubelisiniz, devlet memuru olan bagimsiz bir kadinsiniz, evlenmeye karar verdiniz ve bu profildeki kadinin annesi dunurlerle altin pazarligi mi yapti? Dogru mu okudum?

Bu sitede artik sasirmam dedikce sasiracak bir sey cikiyor.

Merhabalar iki yıllık sevgilimle evlilik kararı aldık.Bir sene önce bu kararı almamıza rağmen babasının maddi imkanları yüzünden bekliyorduk.köyde bir arsası vardı onu satıp düğününüzü yapacağım dedi.2 ay önce arsa satıldı.bu arada sevgilim asgarı ücretin bir miktar üzerinde maaş alıyor kirada oturuyor ve birikmiş parası yok o yüzden babasından destek beklemek zorunda kaldık.Benim kendi evim var devlet memuruyum ve eşyaların yarıdan çoğunu aldım.yapacakları altın ve ev eşyasının yarıdan az kısmı düğünde istemedim sadece nikah olacaktı.
Ailemle görüştüm tanışma için gün belirledik.babası ne istiyorlar demiş oda 100 gr altın ve bu eşyalar demiş babası sadece 100 milyar para veririm gerisine karışmam demiş annem duyunca küplere bindi doğal olarak gelmeden tanışmadan bu ne pazarlığı diye doğal olarak vazgeçtiğimi söyledim aldığı yüzüğü geri verdim.ben senden asla vazgeçmeyeceğim dedi bende sorunlarını hallet öyle gel dedim iki senedir görüşüyoruz artık ya evlilik olsun yada bitsin diyorum.
Bu arada ben daha önce evlenip ayrıldım.sevgilim aileme söylemedim diyor ama biz şüphe duyuyoruz hani bu konudan dolayı mı babası yokuşa sürüyor diye.Sevgililim babasının elinde yüklü miktar para var bu arada.
Görüştüğümüz iki sene boyunca sevgilim gel aileme gidelim dedi fakat ailesinden böyle bir talep gelmedi yani onlar davet etmeden kendim gidecektim bunu istemedim ve gitmedim.bundan bir ay önce bir akrabalarının düğünü vardı sevgilimin babası kız arkadaşını da al beraber gelin dedi.evine bile değil akrabanın düğününe çağırması doğru gelmedi bana ve gitmedim.şimdi bu olaydan dolayı bana kızıyormuş.
Amannnn boş işler boş şeyler eşya para mara falan evlenince pişman oluyor insan boş şeyler için okdr yıpranmaya gerek yok kabul edin gidin ztn evlenmsn boşanmsn adam seni o şekilde kabul etmiş daha ne istiyorsunuz anlamadım

Amannnn boş işler boş şeyler eşya para mara falan evlenince pişman oluyor insan boş şeyler için okdr yıpranmaya gerek yok kabul edin gidin ztn evlenmsn boşanmsn adam seni o şekilde kabul etmiş daha ne istiyorsunuz anlamadım

Evlenip bosanmak ayip mi ki adam o sekilde kabul etmis oluyor? Minnet duymalisiniz diyeceksiniz neredeyse ki zaten yazdiginizdan bu cikiyor. Evlenmek kadar bosanmak da normal bir durum.

Nasıl bir düşünce bu ya, bir de kadınsınız

Merhabalar iki yıllık sevgilimle evlilik kararı aldık.Bir sene önce bu kararı almamıza rağmen babasının maddi imkanları yüzünden bekliyorduk.köyde bir arsası vardı onu satıp düğününüzü yapacağım dedi.2 ay önce arsa satıldı.bu arada sevgilim asgarı ücretin bir miktar üzerinde maaş alıyor kirada oturuyor ve birikmiş parası yok o yüzden babasından destek beklemek zorunda kaldık.Benim kendi evim var devlet memuruyum ve eşyaların yarıdan çoğunu aldım.yapacakları altın ve ev eşyasının yarıdan az kısmı düğünde istemedim sadece nikah olacaktı.
Ailemle görüştüm tanışma için gün belirledik.babası ne istiyorlar demiş oda 100 gr altın ve bu eşyalar demiş babası sadece 100 milyar para veririm gerisine karışmam demiş annem duyunca küplere bindi doğal olarak gelmeden tanışmadan bu ne pazarlığı diye doğal olarak vazgeçtiğimi söyledim aldığı yüzüğü geri verdim.ben senden asla vazgeçmeyeceğim dedi bende sorunlarını hallet öyle gel dedim iki senedir görüşüyoruz artık ya evlilik olsun yada bitsin diyorum.
Bu arada ben daha önce evlenip ayrıldım.sevgilim aileme söylemedim diyor ama biz şüphe duyuyoruz hani bu konudan dolayı mı babası yokuşa sürüyor diye.Sevgililim babasının elinde yüklü miktar para var bu arada.
Görüştüğümüz iki sene boyunca sevgilim gel aileme gidelim dedi fakat ailesinden böyle bir talep gelmedi yani onlar davet etmeden kendim gidecektim bunu istemedim ve gitmedim.bundan bir ay önce bir akrabalarının düğünü vardı sevgilimin babası kız arkadaşını da al beraber gelin dedi.evine bile değil akrabanın düğününe çağırması doğru gelmedi bana ve gitmedim.şimdi bu olaydan dolayı bana kızıyormuş.
Yine kendi alinip satilacak bir mal olarak goren bir kadin. Demek degeriniz 100 gr altin arti esyalar. Bundan asagisina kendimi sattirmam diyorsunuz?!

Evlenip bosanmak ayip mi ki adam o sekilde kabul etmis oluyor? Minnet duymalisiniz diyeceksiniz neredeyse ki zaten yazdiginizdan bu cikiyor. Evlenmek kadar bosanmak da normal bir durum.
Herkesin düşüncesine saygı duyun lütfen herkesin düşüncesi farklı ve Özgürdür.,..

Şu ailelerin yakasından bi düşün yaa!!!
100 gram altına ne pazarlığı yapıyorsunuz, anlamadık ki. Niye evinizi %50 %50 kuruyorsunuz ki? Bunları düşünüp dert edeceğinize erkeğinizin kalitesini dert edinin. Gerçekten erkek mi, adam mı diye.

Allah kız çocuğu olanları bildiği gibi yapsın. Hep onlar piyasayı yükseltti. Hele bazılarında 5 6 kız birden var. Yine de çok altın istiyorlar. Yan evin kızı 150 gram altına gitti. Bende ona göre belirledim. O 150yse ben 160 olmalıyım. İstiyorlar ki bedavaya verelim
Kız çocuğu temel haktır 🤭 devlet bu işe el atsın 1 den fazla kızı olandan extra vergi alsın 😂

Şöyle hesaplıyoruz onu; 170 boy 50 kilo için 100 gram altın. Artan her cm ve eksilen her kilo için bir gram artırıp, eksilen her cm ve artan her kilo için bir gram eksiltiyoruz. Renkli göz için ekstra 10 gram, küçük el ayak için ekstra 10 gram, doğal sarı saç için ekstra 10 gram ekliyoruz.

Bu hesaba göre 108 gram ediyorum ben 😂
E 100 gram ediyorum ben. Eşimle bir konuşmam lazım. Parayı veren... Ah Nasrettin Hoca. 😂

Siz bence dusuncenizi kendinize saklayin o zaman size saygi duyarim.
Sonuçta ben kadına yönelik kötü bir muamelede bulunmadm bizim burda boşanmak ayıp o yüzden o kelimeyi kullandım ki ilk evliliğinde ne yaşadığını bilmiyorum evlenp bosanan kişileri az çok insan kabul etmiyor çok gördüm etrafımda o yüzden öyle bir cümle kullandm asla kötü niyetle demedm ben bütün kadınların mutlu olmasını istiyorum bende dahil

100 gr altın istiyorum nedir ya utanmıyor musunuz kendinize değer biçerken ?

Neden siz kendi evinizi kendiniz düzmüyorsunuz? İlla hemen evlenmeniz mi gerekli? 1 sene birikim yapın, borca girin. İnsanlar 100 bin lira vermişler bu dönemde daha ne yapabilirler? Yaşlı başlı insanlar elindeki parayı da vermişler zaten. En sinir olduğum şey tüm yükü aileye yıkmak.
Kardeşim bu sene evlendi, hiçbir birikimi olmadan ve bizim borcumuz varken. Ve aniden söyledi, bu sene ben evleneceğim diye. Kendi birikimi yok, sabit bir işi yokken. Düğünü borç içindeyken yine biz yaptık. O kadar zorluk yaşadık ki anlatamam. Ailem kaç yaşında insanlar, annem hala temizliğe gidiyor, babam inşaatta çalışıyor. Bu insanlar 60 yaşlarındalar. Lütfen aileleri de düşünün biraz.

Bizim buralarda ayıp namus meselesi de o yüzden öyle dedim burda bizde boşanmak yok
Nere orası uzayda mı yaşıyorsunuz? Aksi halde sizin oralardan kimseyle muhattap değiliz çok şükür hala var olduklarına inanamıyorum.

Back
X