• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz için hangisi uygun ?

Söz için hangi elbise uygun olur ?

• 1

OY: 156 76,8%
  • 2

OY: 30 14,8%
  • 3

OY: 17 8,4%

• Ankete Katılan
    203
1 güzelmiş ama biraz fazla spor, genelde dışarı çıkarken de bu tarz giyinenler oluyor. Ama içlerinden en çok onu beğendim, ayakkabıyla takıyla daha abiye-şık yapabilirsiniz.

3 ün renginde 2 numara var mı peki? Bu da güzel bi seçenek olur bence

2 cok abiyelik, olmaz eve.
3 cok klasik bi model, misal senin kuzenin o gun giyebilir ama gelin sen oldugunu dusunursek cok sade olur.
1 cok cok guzel, super. Bayildim.
Keske benim olsaaaa.

Allah devamini getirsin, insallah cok mutlu olirsunuz canim :)

2 diyorum cunku 1 numarayi evinize gelen misafir bir bayan da giyebilir. Sizin bir tık önde olmaniz ve biraz agir durmaniz lazim..

doğru diyosun ama hani söz olduğu için çok abartı mı olur dedimo_O

Hayir aksine cok hos olur. Hem o ladar abarti degil ki. Tabiki senin bir albenin olmali. Sozlenecek kisi sensin. Nişan kiyafeti giymiyorsun ki gayet sade hos bir elbise. Kesinlikle bunu giymelisin. 1.si cok cocuksu ve misafirlige giderken giyilecek bir sey. Renkleri de basit.

1 diyorum. Gerçekten çok cici. Zaten sözde öyle çok abiyemsi ağır giyinmek bana saçma geliyor.

1 güzelmiş ama biraz fazla spor, genelde dışarı çıkarken de bu tarz giyinenler oluyor. Ama içlerinden en çok onu beğendim, ayakkabıyla takıyla daha abiye-şık yapabilirsiniz.

3 ün renginde 2 numara var mı peki? Bu da güzel bi seçenek olur bence
2 numara nın renkleri bunlar

2.webp

1.webp

Hayir aksine cok hos olur. Hem o ladar abarti degil ki. Tabiki senin bir albenin olmali. Sozlenecek kisi sensin. Nişan kiyafeti giymiyorsun ki gayet sade hos bir elbise. Kesinlikle bunu giymelisin. 1.si cok cocuksu ve misafirlige giderken giyilecek bir sey. Renkleri de basit.
2 numara nın diğer renkleri nasıl peki yukarda ekledim

Back
X