• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz için hangisi uygun ?

Söz için hangi elbise uygun olur ?

• 1

OY: 156 76,8%
  • 2

OY: 30 14,8%
  • 3

OY: 17 8,4%

• Ankete Katılan
    203
Ben 2 diyorum. 1 çok günlük. Ayrıca 3üçbir zaman kimse giymesin yani. Rengi berbat bordo mu mor mu belli değil bulanık. Ve dikiş hataları çok fazla. Kolları döne döne gelmiş.

Ben 2 diyorum. 1 çok günlük. Ayrıca 3üçbir zaman kimse giymesin yani. Rengi berbat bordo mu mor mu belli değil bulanık. Ve dikiş hataları çok fazla. Kolları döne döne gelmiş.
öyle mi diyorsun hiç farketmedim , 1 günlük dimi ya o_O

3 ün siyahı ve bu rengi de var

Ekran Alıntısı.webp

öyle mi diyorsun hiç farketmedim , 1 günlük dimi ya o_O

3 ün siyahı ve bu rengi de var

Eki Görüntüle 1804006
Siyah bile olsa artık site mi mağaza mı bilmiyorum ordan alma bence. Modeli beğendiysen diktirebilirsin. Fotoğrafta çok belli zaten kolu yanlış takmışlar.

2 çok uygun geldi bana. Hayırlı olsun

bu bir numaraya yakın bir kombin yaptım ben. balık etek gibi bir etek, üstüne hafif popomu kapatacak gömlek aldım..
eğer 1numarayı seçeceksen altına bol etek değil biraz daha dar kesim olunca o gömlek daha güzel duruyor. o gömleğe benzer ablamda var..

Bak bak bak @pembebogurtlen sözleniyormuşta elbise bakıyormuş:KK16:Ben 2 diyorum canımcım 1.elbise çok tatlı renk olarak iç açıcı ama desenleri kötü bence 2.model çok şık giydiğinde çok abiye durmuyorsa farklı renkleri de değerlendirilebilir:cool:Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah:KK68:

2 numara çok güzel. ama 2 numarayı sözde giyeceksen nişanda ne giyicen :KK53: nişan ev demi olacak dışardamı?

Siyah bile olsa artık site mi mağaza mı bilmiyorum ordan alma bence. Modeli beğendiysen diktirebilirsin. Fotoğrafta çok belli zaten kolu yanlış takmışlar.

2 çok uygun geldi bana. Hayırlı olsun
anladım çok teşekkürler :KK16:
bu bir numaraya yakın bir kombin yaptım ben. balık etek gibi bir etek, üstüne hafif popomu kapatacak gömlek aldım..
eğer 1numarayı seçeceksen altına bol etek değil biraz daha dar kesim olunca o gömlek daha güzel duruyor. o gömleğe benzer ablamda var..
hımm öyle mi teşekkürler canım:KK16:
Bak bak bak @pembebogurtlen sözleniyormuşta elbise bakıyormuş:KK16:Ben 2 diyorum canımcım 1.elbise çok tatlı renk olarak iç açıcı ama desenleri kötü bence 2.model çok şık giydiğinde çok abiye durmuyorsa farklı renkleri de değerlendirilebilir:cool:Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah:KK68:
hehehe tenk yu :KK45: 2. modelin diğer renklerini de ekledim 4. sayfada nasıl semce

amin canım çok sağol:KK60:
Bunu da nisana sakla:KK48:

hahha aynen :KK53:

2 nisanlik gibi, 3 çok siradan, 1 zarif
Nerden alıyorsun,kuzenimin kiz kinasina dusunebilirim 1i, hem sade hem şık

anladım çok teşekkürler :KK16:

hımm öyle mi teşekkürler canım:KK16:

hehehe tenk yu :KK45: 2. modelin diğer renklerini de ekledim 4. sayfada nasıl semce

amin canım çok sağol:KK60:

hahha aynen :KK53:

Laciverti daha güzel bence bir de söz nişan bir aradaysa 2.numara ama nişan evde olacaksa bu modeli nişana sakla derim hatta dışarıda bile giyilebilir çok şık:KK200:

Back
X