- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
2 numara nın diğer renkleri nasıl peki yukarda ekledim
Vaaav super renkler bayildim. Ikiside cok hos..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 numara nın diğer renkleri nasıl peki yukarda ekledim
öyle mi diyorsun hiç farketmedim , 1 günlük dimi yaBen 2 diyorum. 1 çok günlük. Ayrıca 3üçbir zaman kimse giymesin yani. Rengi berbat bordo mu mor mu belli değil bulanık. Ve dikiş hataları çok fazla. Kolları döne döne gelmiş.
Vaaav super renkler bayildim. Ikiside cok hos..
bir de aklımın köşesinde bu var ama çok mu abartmış olurumBen 2 diyorum. 1 çok günlük. Ayrıca 3üçbir zaman kimse giymesin yani. Rengi berbat bordo mu mor mu belli değil bulanık. Ve dikiş hataları çok fazla. Kolları döne döne gelmiş.
Siyah bile olsa artık site mi mağaza mı bilmiyorum ordan alma bence. Modeli beğendiysen diktirebilirsin. Fotoğrafta çok belli zaten kolu yanlış takmışlar.öyle mi diyorsun hiç farketmedim , 1 günlük dimi ya
3 ün siyahı ve bu rengi de var
Eki Görüntüle 1804006
Bunu da nisana sakla
anladım çok teşekkürlerSiyah bile olsa artık site mi mağaza mı bilmiyorum ordan alma bence. Modeli beğendiysen diktirebilirsin. Fotoğrafta çok belli zaten kolu yanlış takmışlar.
2 çok uygun geldi bana. Hayırlı olsun
hımm öyle mi teşekkürler canımbu bir numaraya yakın bir kombin yaptım ben. balık etek gibi bir etek, üstüne hafif popomu kapatacak gömlek aldım..
eğer 1numarayı seçeceksen altına bol etek değil biraz daha dar kesim olunca o gömlek daha güzel duruyor. o gömleğe benzer ablamda var..
hehehe tenk yuBak bak bak @pembebogurtlen sözleniyormuşta elbise bakıyormuşBen 2 diyorum canımcım 1.elbise çok tatlı renk olarak iç açıcı ama desenleri kötü bence 2.model çok şık giydiğinde çok abiye durmuyorsa farklı renkleri de değerlendirilebilir
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
![]()
Bunu da nisana sakla![]()
Bu cok guzel nisaninda bunu giyersin bence
öyle mi dersin2 numara çok güzel. ama 2 numarayı sözde giyeceksen nişanda ne giyicennişan ev demi olacak dışardamı?
anladım çok teşekkürler
hımm öyle mi teşekkürler canım
hehehe tenk yu2. modelin diğer renklerini de ekledim 4. sayfada nasıl semce
amin canım çok sağol
hahha aynen![]()
yok canım söz nişan ayrı olacakLaciverti daha güzel bence bir de söz nişan bir aradaysa 2.numara ama nişan evde olacaksa bu modeli nişana sakla derim hatta dışarıda bile giyilebilir çok şık![]()