- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Hayırlı olsun,annenle baban ikna oldumu bir araya geliyorlar mı eski konunda okumuştum sorayım dedim,elbise içinde elbise nasıl yürümekte zorlanır mısınız,ayağanız takılacak kadar uzun mu,bir ara elbise giydiğimde uzun gelmişti sokakta takılıp düşmüştüm etek kısmına ayağım takıldıKızlar nasip olursa söz nişan bir arada yapacağız evde olacak. Aldığımız elbise uzun bi elbise çünkü aileler mütasıp bide rahat edebilmem için uzun bir abiye tarzı bişey aldım.Dışarda yapamayacağız ama şimdi de derdim evde kahveleri götürürken inşallah takılmam o elbiseyle korkum o tecrübeli arkadaşlardan yardım.Sizce nasıl hareket etmeliyim. O elbiseyle. Çok da beğenerek aldım
Hayırlı olsun şimdiden imkanınız varsa kahveleri getirirken dizaltı elbiseler var onlardan giyin.Yüzük takılmadan da değiştirip nişanlığınızı giyebilirsiniz.Bi yakınımız öyle yapmıştı.Kızlar nasip olursa söz nişan bir arada yapacağız evde olacak. Aldığımız elbise uzun bi elbise çünkü aileler mütasıp bide rahat edebilmem için uzun bir abiye tarzı bişey aldım.Dışarda yapamayacağız ama şimdi de derdim evde kahveleri götürürken inşallah takılmam o elbiseyle korkum o tecrübeli arkadaşlardan yardım.Sizce nasıl hareket etmeliyim. O elbiseyle. Çok da beğenerek aldım
Gelinlik provasında söylemişlerdi gerçekten işe yarıyorEteği tekmeleyerek yürürseniz düşmezsiniz :) bu arada şaka değil ciddiyim ben hep öyle yaparım
Ayni ben, gelinligimde ve nisanligimdada öyle yürüdüm. Cevremdekiler hayret ettiEteği tekmeleyerek yürürseniz düşmezsiniz :) bu arada şaka değil ciddiyim ben hep öyle yaparım
Zaten çok masraf yapılıyo böyle zamanlarda ikinci bi elbise iyi fikir değil bana göre.Kızlar nasip olursa söz nişan bir arada yapacağız evde olacak. Aldığımız elbise uzun bi elbise çünkü aileler mütasıp bide rahat edebilmem için uzun bir abiye tarzı bişey aldım.Dışarda yapamayacağız ama şimdi de derdim evde kahveleri götürürken inşallah takılmam o elbiseyle korkum o tecrübeli arkadaşlardan yardım.Sizce nasıl hareket etmeliyim. O elbiseyle. Çok da beğenerek aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?