Söz nişan bir arada

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Kızlar nasip olursa söz nişan bir arada yapacağız evde olacak. Aldığımız elbise uzun bi elbise çünkü aileler mütasıp bide rahat edebilmem için uzun bir abiye tarzı bişey aldım.Dışarda yapamayacağız ama şimdi de derdim evde kahveleri götürürken inşallah takılmam o elbiseyle korkum o tecrübeli arkadaşlardan yardım.Sizce nasıl hareket etmeliyim. O elbiseyle. Çok da beğenerek aldım

Hayırlı olsun,annenle baban ikna oldumu bir araya geliyorlar mı eski konunda okumuştum sorayım dedim,elbise içinde elbise nasıl yürümekte zorlanır mısınız,ayağanız takılacak kadar uzun mu,bir ara elbise giydiğimde uzun gelmişti sokakta takılıp düşmüştüm etek kısmına ayağım takıldı

Keske bunlari dusunerek alsayfiniz kiyafetinizi. Normalde belki takilip dusulecek elbise degildir ama o heyecanla hersey olabiliyor malesef. Cok endise ediyorsaniz bir kiyafet daha alin rahat servis yapabilecrginiz. Sonra kahveler icilirken degistirirsiniz kiyafetinizi.

Hayırlı olsun şimdiden imkanınız varsa kahveleri getirirken dizaltı elbiseler var onlardan giyin.Yüzük takılmadan da değiştirip nişanlığınızı giyebilirsiniz.Bi yakınımız öyle yapmıştı.

Benim de ikisi bir arada olmuştu . Kahveleri götürürken giydiğim elbise farklıydı . İsteme olunca gidip üzerimi değiştirip farklı bir elbise giymiştim .siz de öyle yapabilirsiniz.

Ben bir arada yaptim. Sadece esiminkini ben goturdum kucuk tepsisinde. Digerlerini kardeslerim kuzenlerim dagitti. Esimle aramizda 25 cm olunca bende bi 15 cm topuklu giymistim cunku

Zaten çok masraf yapılıyo böyle zamanlarda ikinci bi elbise iyi fikir değil bana göre.
Altına hangi ayakkabıyı giyecekseniz onu da yanınıza alın terziye gidin ona uygun kestirirsiniz
Bi arkadaşta belirtmiş uzun elbise gerçekten tekmelenir yürürken kural bu :))

Birsey olmaz merak etme. Boyle dusunerek keyfini kacirma bos yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…