• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Saçı ve çiçek Hk

girlinnyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
38
Merhaba arkadaşlar.

İstanbul Şişlide oturuyorum. Bu haftasonu sözüm var. Saçımı, tırnağımı ve kaşımı yaptırabileceğim uygun fiyatlı (yani absürt fiyatları olmayan) ve kaliteli iş yapan bir kuaför arıyorum. Önerebilir misiniz?

Bir de söz çiçeği için erkek arkadaşım uygun fiyatlı bir yer bulamadı, 3500 liralara çıkıyor 2 saate solacak çiçek.

Önerilerinizi bekliyorum:( teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba arkadaşlar.

İstanbul Şişlide oturuyorum. Bu haftasonu sözüm var. Saçımı, tırnağımı ve kaşımı yaptırabileceğim uygun fiyatlı (yani absürt fiyatları olmayan) ve kaliteli iş yapan bir kuaför arıyorum. Önerebilir misiniz?

Bir de söz çiçeği için erkek arkadaşım uygun fiyatlı bir yer bulamadı, 3500 liralara çıkıyor 2 saate solacak çiçek.

Trentyolda çok güzel söz çiçekleri var artık insanlar yapay gül alıyor hemde uygun fiyata bir arkadaş bundan almıştı hem çok uygun hemde çok guzel

Eklentiler

• Screenshot_2026-03-31-08-30-11-907_trendyol.com.webp
    Screenshot_2026-03-31-08-30-11-907_trendyol.com.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 100
Trentyolda çok güzel söz çiçekleri var artık insanlar yapay gül alıyor hemde uygun fiyata bir arkadaş bundan almıştı hem çok uygun hemde çok guzel
Ayy çok teşekkür ederim. Yapay fikri bana da güzel geldi.

Söz çiçeği dediğiniz istemeye gelirken getirecekleri gül mü? Onun fiyatını neden size söylemiş ki? Erkek tarafı gider çiçeğini yaptırır getirir. Neden parasını söylüyor size?
Her şeyimizi kendimiz hallediyoruz maddi olarak özellikle. O da bana atıyor hangisini alayım beğeniyor musun diye. Kırmıyorum ben de.

Söz çiçeği yapay olmaz benim bildiğim. İstemeye gelirken yapay çiçek mi gelirmiş… Söz çiçeği demeden büyükçe bir buket yaptırsın, kız arkadaşımın doğumgünü desin. Gondol çikolata kaç lira acaba, ya da hala var mıdır ☺️

Yapay çiçekler dandik duruyor. Gül yerine uygun fiyatlı çiçeklerle yaptırsın, ebatını küçültsün, daha uygunu mutlaka vardır. Ayrıca bunu düşünmek size mi düştü? Bırakın sevgiliniz alsın ne alıyorsa. Bazı şeyler sürpriz olmalı, büyüsü kaçmamalı.

Yaşınız daha çok küçük. Biz de eşimle kimseden maddi beklentide olmadık, her şeyi ama her şeyi en ufak çöpe kadar kendi bütçemizle hallettik(ki ben o sene çalışmıyordum) yıllar geçti hala eksiklerimiz var hala ev eşyalarım bile dört dörtlük değil tam olarak ama söze gelecek çiçek falan bunlara kadar bütçeniz sıkıntıda. İsteme çiçeğinde bile maddi olarak düşünmeniz gerekiyorsa bu dahi sizi ilgilendiriyorsa evlenmeyin şimdi. Baba evinde çok algılamıyor olabilirsiniz kendi evinize geçtiğinizde 7/24 hayat boyu borçları çere çöpe verilecek her parayı ıncık cıncık düşünmek o evliliği feci yıpratır. Keşke gerçekten anlattıklarımızı anlayabilseniz ama o yaşlarda malesef anlamıyorsunuz sonra da çok üzülüyorsunuz.

Bizde her seyi esimle birlikte yaptik ama boyle seyleri bana asla sormazdı bazi seylerin gercekten büyüsü kacmamali ya . Sac makyaj olarakta biz burdan öneririz hoşuna gitmeyebilir instagramdan bakip fiyat alabilirsiniz daha iyi olur sizin için

Merhaba arkadaşlar.

Kuaförü keşke önceden ayarlasaydınız bu tarz şeylerde önceden randevu alınıyor genelde ben de aynı süreçteyim çiçek çikolata 3000 tuttu bizim yapay çiçek bu arada eminönü taraflarında da uygun fiyata bulabilirsiniz

Yapay çiçekler dandik duruyor. Gül yerine uygun fiyatlı çiçeklerle yaptırsın, ebatını küçültsün, daha uygunu mutlaka vardır. Ayrıca bunu düşünmek size mi düştü? Bırakın sevgiliniz alsın ne alıyorsa. Bazı şeyler sürpriz olmalı, büyüsü kaçmamalı.
Artık hep yapay çiçek oluyor ve görüntü olarak da kötü durmuyor ama sürpriz olmalı konusunda size katılıyorum

Burada mevzunun neyi nerede nasıl ucuza halledilebilir olması gerektiğini düşünmüyorum. Gerçekten bütçeniz sıkıntılıysa evlenmeyin ablacım. İlk aydan yanlışlıkla çocuk da yaparsınız sabiye bez paranız yetmez oturur bebeğinle ağlarsın. Otur evinde ya.

Yani bazen yoksa yoktur, erkektir bulsun buluştursun kafasını da tam anlamıyorum. Her şeyi birlikte hallediyorlarsa da fiyat bilinmesinden daha doğal bir şey yok.

Söz nişan dersen kuaförler dünya kadar para alıyor, evde yapılacaksa zaten öyle aşırı profesyonel işlere de gerek yok. Evinin yakınlarında düzgün bir kuaför bul, mua’sı ayrı saçı yapanı ayrı olsun. Yakınımın düğünü var, saç makyaj yaptıracağım de. Elbisene uygun bir saç belirle.

İnşallah her şey gönlünüzce olsun.

Yapay gülden ziyade böyle renkli renkli Çiçeklerim olduğu daha tatlı buketler oluyor. Sevgilin de nişan isteme demesin, güzel bir buket yaptırsın.

Merhaba arkadaşlar.

Amaan gönülller bir olsun.Eşim istemeye gelmeden önceki gece mesajlaşıyorduk.Ertesi güne kahvaltı planları yapıyorduk Bir anda kahvaltı planından vazgeçti.Yarın ailenle tanışmaya geleyim dedi.Sabah da mesaj attı en iyisi istemeye gelelim dedi.Ve bayramın 3.günü pazar günüydü.Hiçbir mağaza açık değildi.Zar zor bir mağaza buldum gittim elbise aldım.Kuaförler kapalı.Tanıdık birini ikna edip dükkanı açtırdık.Çiçeği çikolata yı kendi beğenmiş fotoğraf attı beğendin mi diye.Yeter ki huzurlu ve mutlu olun.Tebrik ederim çok mutlu olun inşallah 🙏🌸

Yaşınız daha çok küçük. Biz de eşimle kimseden maddi beklentide olmadık, her şeyi ama her şeyi en ufak çöpe kadar kendi bütçemizle hallettik(ki ben o sene çalışmıyordum) yıllar geçti hala eksiklerimiz

Yani bazen yoksa yoktur, erkektir bulsun buluştursun kafasını da tam anlamıyorum. Her şeyi birlikte hallediyorlarsa da fiyat bilinmesinden daha doğal bir şey yok.

Söz nişan dersen kuaförler dünya kadar para alıyor, evde yapılacaksa zaten öyle aşırı profesyonel işlere de gerek yok. Evinin yakınlarında düzgün bir kuaför bul, mua’sı ayrı saçı yapanı ayrı olsun. Yakınımın düğünü var, saç makyaj yaptıracağım de. Elbisene uygun bir saç belirle.

İnşallah her şey gönlünüzce olsun.

Yapay gülden ziyade böyle renkli renkli Çiçeklerim olduğu daha tatlı buketler oluyor. Sevgilin de nişan isteme demesin, güzel bir buket yaptırsın.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Düzgün bir öneri sorusu sordum ne yaşımın küçüklüğü kaldı ne maddi durumumun olmadığı. Bu platformdaki insanlar bir garip gerçekten nasıl böyle yorumlar yapabiliyorlar anlamıyorum. Allaha şükür ikimiz de mühendis maaşı alıyoruz çalışıyoruz. Tabii ki evlenme durumumuz var, o fahiş fiyatları vermekte bizi zorlamaz. Fakat vermek istemiyorum bilinçli olarak çünkü biliyorum ki 5000 tl ye satılan çiçeğin maliyeti 500 tl bile değil. Soygunculuk bu. Neyse, bilinçli yorumunuz iiçin teşekkürler şimdiden. Asıl bırak düşünme harcasın diyenler evliliklerinde ciddi sorunlar yaşıyor bence.

Back
X