• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Saçı ve çiçek Hk

Açıkçası son cümleniz benim de içimden geçen cümle başka şeyler için de.., fakat kalp kırmamak için bu süreçte susmayı tercih ettiğim şeyler oluyor. Güzel özetlediniz:) ben de avrupa seyahatiyle balayı yapmak ve en güzel otelde kalmak ne iyi restoranda romantik yemek yemeye para harcamak istiyorum. Benim de önemsediğim şey bu çiçekten ve benzeri şeylerden ziyade :)
Aynen yapacağı 3500 tllik harcamayı sana soran cimri adamla bu hayallerin gerçekleşir

Bu konunun parasıyla birlikte konuşulması çok rahatsız edici. İsteme çiçeği demez başka bir şey için alır gibi yapar yine de alır. Ben niye fiyatını öğreniyorum ya da daha az olsun diye çaba gösteriyorum?

Katılmıyorum bazıları çok güzel
O güzellerin bile yapay olduğu belli ya. Kadifemsi dokusu var eyvallah falan ama kardeşim zehirledi galiba beni. (Mimar) Evde o çiçekleri dekor olarak kullanmayı mimari facia olarak görüyorlar. Olacaksa gerçek çiçek olmalı. Evin havasını, insanın mentalini bile bir anda değiştiriyor. (Yapay çiçek, isteme sonrasında evde kullanılıyor dendi diye bu yorumum.)

Biz de esimle her seyi kendimiz yaptik ana bu yola cikmadan once biraz birikim yapmak sart, esimin 2.arabasi vardi mesela onu satacakti ha sattirmadim o ayri.
Cicek cikolataya ben hic karismadim, imkaninca alsin dedim. Basit cikolata kutularindan bile olurdu. Ama kendisi ozenmis isimli vs bisey yaptirmis.
Aslinda cogu uyenin demek istedigi bu ister 500 tl olsun ister 1000 tl olsun ama bu biraz surpriz olunca guzel oluyor. Dusunulmek, ozen gosterilmek oluyor.
Size soylemesi su kadar para demesi nahos..

O güzellerin bile yapay olduğu belli ya. Kadifemsi dokusu var eyvallah falan ama kardeşim zehirledi galiba beni. (Mimar) Evde o çiçekleri dekor olarak kullanmayı mimari facia olarak görüyorlar. Olacaksa gerçek çiçek olmalı. Evin havasını, insanın mentalini bile bir anda değiştiriyor. (Yapay çiçek, isteme sonrasında evde kullanılıyor dendi diye bu yorumum.)
Ben böyle şeylere hiç takılmadığım için saçma geliyor bana canlı takıntısı. Verilen paraya değmiyor yani. Eninde sonunda kuruyup atılacak zaten 🤷🏻‍♀️

Buarada sac makyaj icin de evdeyse soz, mahalle arasinda bir yere gidecegine evde yap.
Ben oyle yaptim gayet guzel oldu😂 makyaja elim cok yatkindir arkadasim da sac konusunda harikadir. boyle bir yakinin varsa sac makyaji evde yaptir gitsin.
Ucuk fiyatlar isteniyor hem de degmiyor bana gore.

Ben böyle şeylere hiç takılmadığım için saçma geliyor bana canlı takıntısı. Verilen paraya değmiyor yani. Eninde sonunda kuruyup atılacak zaten 🤷🏻‍♀️
Millet onu kurutup çerçeveletiyor bir de. Duvara asıyor. Ben de niye o günden hatıra kalması gerekiyor, onu anlamam. Fotoğraflar, videolar var zaten anı diye. 😑

Millet onu kurutup çerçeveletiyor bir de. Duvara asıyor. Ben de niye o günden hatıra kalması gerekiyor, onu anlamam. Fotoğraflar, videolar var zaten anı diye. 😑
Afrika’dan ldhdudhve çiçeği mi getirtiyorlar acaba da hatıra niteliği taşıyor bilemiyorum 😂

Bu hatıra olaylarını hiç anlamıyorum ben herşeyi atıyorum aksine kocam saklıyor 🤦🏼‍♀️ taa 20 yıl önceki otobüs biletlerini saklamış ilk kez biyere birlikte gidiyoruz diye pfff öyle kocaya böyle kadın şoku :70:

Afrika’dan ldhdudhve çiçeği mi getirtiyorlar acaba da hatıra niteliği taşıyor bilemiyorum 😂
Bilsem. Bazı şeyler anı olarak geçmişte kaldığı için güzel. Bu çiçekler de öyle. Ne yapayını isterim, ne kurutulmuşunu. Hele kurutulup duvara asılanı. Eltim de yaptırmıştı. Çirkin, evle uyumsuz vs. diyemedim. Aslında evin enerjisini alırmış, bi araştır bak dedim. Araştırmış, çıkardı attı skdkdk.

Bu hatıra olaylarını hiç anlamıyorum ben herşeyi atıyorum aksine kocam saklıyor 🤦🏼‍♀️ taa 20 yıl önceki otobüs biletlerini saklamış ilk kez biyere birlikte gidiyoruz diye pfff öyle kocaya böyle kadın şoku :70:
🪵🪵🪵

Sen de biraz fazlasın.

ben nikah cicegimi cingeneden kendim sectim, nikah günü de esimle yaptik.
sonbahar renklerine uygun, gelinligim gibi vintage esintili , sade bir canli çicek istiyordum. istedigime yakin butceme uygun canli cicek bulamadim. cok tarz yerlere de bosa verecek param yok. esimle videolar izleye izleye anlamistik zaten mantigi, kakara kikiri ugrasip yaptik
1000134431.webp

ben cok memnun kaldim, hem kendi emegimiz oldugu icin ayrica sevdim.
tavsiyem izleyin bol bol video, icinize sinen bir model bulunca birkac cingene gezin, secin, araya okaliptus yapraklari, beyaz tomurcuk dallari falan da ekleyin dolu gorunsun ve yapin:)
makyaj icin de gratis beauty var nisantasinda, ben oraya gittim 😅 fiyatini söylesem gülersin ama kadin bir saat ugrasti, ben begenene kadar silip silip yapti - cok memnun kaldim. zaten kendimi cok begenirim - tum yuzu degistiren porselen makyaj vs bana komik gelirdi. o yuzden hosuma gitti.
ama gratiste makyaj malzemelerini sen alip gidiyorsun, ayni nisantasinda yol ustunde ismini unuttugum baska kozmetikler var onlar bir tik daha pahali ama malzemeler de onlardan. secip begenip alabilirsin.
sac icin de ne dusunuyorsun bilmiyorum, kirik fön vs istiyorsan her kuafor yapar.
acikcasi bos beles seyler icin para harcamak bana gereksiz geliyor. Esimle param yok degil var, ama "paramiz varsa tatile cikalim" modunda oldugumuz icin hic boyle gereksiz seylere masraf yapmayiz

Hafta sonu sözünüz var ve hangi kuaföre gideceğiniz belli değil mi? Bu rahatlıktan istiyorum ben de.

Söz çiçeği ne? Erkek tarafı getirmiyor mu onu?
hahahaa ayni rahatlik bende de vardi, nisan icin persembe yola cikacaktim, elbise kargodan pazartesi geldi :) olmasa b.ku yemistim:))
gittigim sehirde ne kuafor bilirim ne birsey, kuzenimin kardesi yillar once bir kadina gitmis guzelmis isim verdi sabahtan ciktik once esime berber buldum sonra kendim gittim
oldu bitti😂😂
nikah gunum bile bazi aksakliklardan dolayi 11 gun once belli oldu. o 11 gunde yurtdisindan gelecekleri ayarladik, davetiye yapip bastirdik, dagittik, nikah sekerlerimizi yaptik, damatlik sectik, ben gelinligime terzi buldum 3 gün önce, kuaforu vs ayarladik 😂
yetisti oldu da bitti.
hic stres olamam en guzel gunumde

Ben de mesela böyle hatıra diye evi müzeye çevirmeyi sevmiyorum ya. Canllı çiçek gayet hoş durur bir hafta evde, fotoğraflarda da ömür boyu durur.
Evde yapay çiçek çok kitch geliyor bana

hahahaa ayni rahatlik bende de vardi, nisan icin persembe yola cikacaktim, elbise kargodan pazartesi geldi :) olmasa b.ku yemistim:))
gittigim sehirde ne kuafor bilirim ne birsey, kuzenimin kardesi yillar once bir kadina gitmis guzelmis isim verdi sabahtan ciktik once esime berber buldum sonra kendim gittim
oldu bitti😂😂
nikah gunum bile bazi aksakliklardan dolayi 11 gun once belli oldu. o 11 gunde yurtdisindan gelecekleri ayarladik, davetiye yapip bastirdik, dagittik, nikah sekerlerimizi yaptik, damatlik sectik, ben gelinligime terzi buldum 3 gün önce, kuaforu vs ayarladik 😂
yetisti oldu da bitti.
hic stres olamam en guzel gunumde

Bizim de nişana bir hafta kala nişan tarihi belirlememiz. Nişan makyajım da çok korkunçtu 😂 asla bakmıyorum. Ama hep şunu düşünüyorum ne nişan ne düğün bir şey hatırlamıyorum vallahi. Ne ara başladı bitti, ben düğün insanı değilim daralıyorum. Sevene çok önemli. Türlü türlü insanız sonuçta, nişan mekanındaki çiçeğin yaprağına kadar düşünen de var bizim gibi aman hallolsun da nasıl olursa olsun diyen de. Çok göreceli işler.

Eşim bana çiçeğin fotoğrafını atmıştı uygun mu diye, ben de tamam demiştim. Bir üsteki üye gibi bende istersen Karşıyaka çarşının girişindeki çingenelerden bak falan demiştim gülse gül 😂 o çiçek sepetinden almıştı sanırım. Çikolata da o zaman nedense bu cam gibi kutulardan bulamamıştım züccaciye tarzı yerlerden. Dolap üzerinden bir satıcıdan aldım, biraz hızlı kargo olsun diye dil döktüm. Gene Karşıyaka çarşıda tadım diye bir çikolatatacı vardı, aldık kutumuzu gittik seçtik çikolataları, ben süslemeyi de gösterdim sağolsun yaptılar o şekilde. Parasını eşim verdi.

Yani öyle illa süpriz olsun aman ben fiyatını bilmeyeyim. Ne bileyim bir hayatı paylaşacağız, bu tarz basit şeyler mesele değil bence.

Ha eşiö asla cimri değil, cimri olan taraf görece benim. Bazen bana bize fakir hayatı yaşatıyorsun diye kızıyor 😂 daha yurt dışına da çıkamadık. Ama önceliklerimiz biraz farklıydı ev aldık, düğün dernek derken para bitti. İnşallah çıkarız.

Eşim benden bir şey esirgemez ben de ondan esirgemem. Her şeyimiz ortak, doğru yanlış bilemem zaman ne gösterir de bilemem. Şu an böyle mutluyum.

Ben de mesela böyle hatıra diye evi müzeye çevirmeyi sevmiyorum ya. Canllı çiçek gayet hoş durur bir hafta evde, fotoğraflarda da ömür boyu durur.
Evde yapay çiçek çok kitch geliyor bana
Müzeye çevirmek benim de hoşuma gitmez ama kuruyacak çiçeklere binlerce lira vermeyi de istemem. İsteme günümdeki çiçekleri masa süsü yaptım gelin çiçeğimi de hiç kullanmadığım oturma odasındaki sehpaya koydum. Güzel bi hava kattı odaya. Onun dışında çiçek yok zaten evimde. Zevk meselesi tabii bunlar.

Back
X