- 26 Mayıs 2016
- 73
- 126
- 8
- 36
- Konu Sahibi kivircikeda
-
Slm kizlar sekiz yillik evliyim dort yildir sigara kullaniyorum esim bu konuda cok kati kesinlikle icmemi istemiyor. Ama ben her dafasinda soz verip issiz bulunca iciyorum bu gece gene enselendim. Normalden aksi bir tepki verdi asiri kizmadi ama ben soz verdigim icin suclu hissediyorum yuzune bakamiyorum. Birde esim once tepki vermese bile bunu burnumdan getirecek biliyorum yardim edin
Yuhh kendi kullanıyor sen neden bırakıcakmışsın peki ne saçma bırakılacaksa 2niz bırakmalısını zolurmu öyle şeyCanim haklisin ama kendide kullaniyor bayanda hos bir davranis degilmis
Slm kizlar sekiz yillik evliyim dort yildir sigara kullaniyorum esim bu konuda cok kati kesinlikle icmemi istemiyor. Ama ben her dafasinda soz verip issiz bulunca iciyorum bu gece gene enselendim. Normalden aksi bir tepki verdi asiri kizmadi ama ben soz verdigim icin suclu hissediyorum yuzune bakamiyorum. Birde esim once tepki vermese bile bunu burnumdan getirecek biliyorum yardim edin
Canim haklisin ama kendide kullaniyor bayanda hos bir davranis degilmis
vala ben de eşime bıraktırmaya çalışıyorum ama ben içmiyorum kendisi içtiği zaman da kendisinden tiksiniyorum bunu da açıkça dile getiriyorum.İste bende bunu anlamiyorum. O kullaniyor diye bendemi kullanacakmisim ama bende yaptigim cok guzel bir sey demiyorum zararlarinin farkindayim ama olmuyor iste yapamiyorum
Adam şimdi ne dese haklı. Hem söz vermişsin hem de aynı yatağa girdiğin insan sigara kokuyor. İçmeyen insan, içen birinin yanında çok zorlanıyor.
Eşim biz nişanlıyken bıraktı azaltarak yoksa aramızda ciddi bir geçimsizlik sebebi olurdu sigara ve izmarit kokusu.
Bence sağlık bakanlığının sigara bırakma birimlerinden yardım al. Tabi önce senin istemen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?