- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi kivircikeda
-
eşi içiyormuş ama. bayana yakışmıyor diye konu sahibinin bırakmasını istiyormuş.
Canim haklisin ama kendide kullaniyor bayanda hos bir davranis degilmis
istanbulda mı yasıyorsun. benım bır tanıdıgım kı kadın tıryakı sıgara bıraktırma merkezıne gitti bıuraktı. suan agzna srmuyor. 3 gun ust uste gıdıyorsun ve bırakıyosun . bakırkoyde bı yermiş bı arastr ıstersen.Slm kizlar sekiz yillik evliyim dort yildir sigara kullaniyorum esim bu konuda cok kati kesinlikle icmemi istemiyor. Ama ben her dafasinda soz verip issiz bulunca iciyorum bu gece gene enselendim. Normalden aksi bir tepki verdi asiri kizmadi ama ben soz verdigim icin suclu hissediyorum yuzune bakamiyorum. Birde esim once tepki vermese bile bunu burnumdan getirecek biliyorum yardim edin
ay sevsinler yakışmıyormuşCanim haklisin ama kendide kullaniyor bayanda hos bir davranis degilmis
Slm kizlar sekiz yillik evliyim dort yildir sigara kullaniyorum esim bu konuda cok kati kesinlikle icmemi istemiyor. Ama ben her dafasinda soz verip issiz bulunca iciyorum bu gece gene enselendim. Normalden aksi bir tepki verdi asiri kizmadi ama ben soz verdigim icin suclu hissediyorum yuzune bakamiyorum. Birde esim once tepki vermese bile bunu burnumdan getirecek biliyorum yardim edin
Canim haklisin ama kendide kullaniyor bayanda hos bir davranis degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?