söz yüzüğü

Bizde taktık aşkımLa...Askere gitmeden 1 Hafta önce Hem evLenme tekLifi etti hem de Tek taş pırLantamı taktı...O günü asLa unutamam ....Bu yüzüğü aLLahım hep takmayı nasip eder işaLLah...

Bizde takmıştık biricik kocacımla sevgiliyken :asigim: ilk çıkmaya başladığımız günü yazdırmıştık 2.senemizde takmıştık halada duruyor:asigim: arasıra bakıp o günleri anıyoruz çok hoş bir şey bence evlenince çok güzel bir anı olarak kalıyor

bizde taktık.. gümüş yüzük kendi aramızdaydı ama sonradan ailelere söyledik genede kendi aramızda yani.. resmiyet olsun yada olmasın

iyi ki takmışız çok hoş ve anlamlı bence .. modeli çok kalın deil incede deil sade sayılır..

Son düzenleyen: Moderatör:
eşimle bizde takmıştık içine ilk yanyana geldimiz günün tarihini yazdırmıştık biz eşimle internette tanıştık ve ilk iki ay sadece internette görüştük ve 11.12.2007 tarihinde ilk defa yan yana gelmişitk o gün cok güzel ve cok özeldi hiç unutamam eşimi cok seviyorum su anda 5 aylık evliyiz ve 3 aylıkta hamileyim bebişimizi bekliyoruzzz ....

Ne güzel, nazar değmesin sizlere...Herkes takmış ne güzel.. Biz takmadık, onu kimin düşnmesi gerekiyor onu da bilmiyorum!:çok üzgünüm:

Ne güzel, nazar değmesin sizlere...Herkes takmış ne güzel.. Biz takmadık, onu kimin düşnmesi gerekiyor onu da bilmiyorum!:çok üzgünüm:

canımcım birlikte düşünün tabi erkeğin düşünmesi makbul olur ama herşeyin hayırlısı

şimdi takmazsınız sonra aile arasında takarsınız:1rolleyes:

biz de taktik ama soz manasinda degil.. farkli zamanla birbirimize hediye yuzuk aldik.. herkes sozlendiniz mi diye soruyor ama aklimiza dahi gelmedi bizim.. hediye olarak taktik biz.

CADIARZU

erkek dusunsee suprızz yapsa dıyoruzz..ne guzel olurdur dıyoruzz ...
ama onlar bızım gıbı ınce dusunemıyoo

:1hug: Evet canım, bakalım kısmet...Ama bence de erkeğin düşünmesi daha makbul çünkü ben konusunu bile açamam..:)
canımcım birlikte düşünün tabi erkeğin düşünmesi makbul olur ama herşeyin hayırlısı

şimdi takmazsınız sonra aile arasında takarsınız:1rolleyes:

Yani canım..:sm_confused:Ayrıca; bunun ince düşünmeyle ilgisi olduğunu da sanmıyorum.Belki düşünüyorlardır da, bazı şartlardan dolayı yapamamışlardır...:)

CADIARZU

erkek dusunsee suprızz yapsa dıyoruzz..ne guzel olurdur dıyoruzz ...
ama onlar bızım gıbı ınce dusunemıyoo

biz 2 senedir çıkıyoruz ama takmadık.. bana da özenti gibi geliyor..
sadece sevgilim mecburi hizmete giderken gümüş bi yüzük taktı kendine ki orda sağdan soldan kimse bulaşmasın diye.. onu da ben teklif etmemiştim kendisi akıl etmiş.. hatta şaşırmıştım da..

SÖZ YÜZÜĞÜMÜ :uhm: artık o kadar basitleştiki önceden aileler arasında yapılan bişidi şimdi sevgililer kendi arasında yapıo bi bağlayıcı tarafıda yok ayrılan yine ayrılıyo bana göz boyamaktan başka bişi gibi gelmio lisedeki bebeler bile takıo ne kadaar basitleştiyse sözlenme hali...evlenmeyi düşünen kişi adam gibi gelir ister sonra ne takıosa takar..2,5 senedir kendisi desede ben istemedimi söledim:umursamaz: zaten yüzük takmayıda pek sevmiyorum kafamçokkarıştı

kızlar sevgilinizle yada sevgiliyken aranızda söz yüzüğü taktınızmı?modeli nasıldı?

taktım canımın içi:kedi:07.12.2006 dı 3 sene geçti, nerdeyse adamda rehavetemi kapıldı ne gerçeğini bir türlü göremedik geziyoz gümüz halkalı bakalım nereye kadar:gitme:

sevgılımle 24/12/2005 cıkmaya basladık aıleler tanıstı aılcek gıdıp gleıyoruz ama aramızda yuzuk faln takamadık bana cok sacma gelıyo neymıs efendım armısda yaptık bu ne yaa ee gercek aıleler karıstıgı zman da sozlendın yuzuk taktın oncekı aranızda sozlendıgınız yuzuk ne oldu yada ne olcak kenara koy hatra oda farklı guzelllıgı olur ama gereksız sacma gleıyo bence kalben sozlenmıssın zaten yuzugun aranızda ne anlamı varmı

bizimde 1 yılı geçti yüzük takalı.o teklif etti.ozmnlar istemeye gelen giden hbr yollayan çok oluyodu. ee doğal olarak bnmkide bozuluyodu yani.AÖF sınavına giderken bucadan almıştık. baya kalın ağır bi yüzük olsun dedi. hemen göze çarpsın dedikaydirigubbakcemile3 evdekilere söyledik bunu.onlarda çok sevindiler. çünkü durumumuz o dönemde istemeye müsait değildi.askerliği var ve işi yok die çekiniyolardı,ki hala öyle, yıllardır bi arada olmamıza rağmenkaydirigubbakcemile3 arnatuvuz,inatlar işte, illa iş olsun istiyo bizimkiler diyo. bnm bildiğim kız tarafı ister bunu. neysem bence önemli olan takmış olmak için o yüzüğü takmak değildir. doğru, lise öğrencilerinde bile var ama anlamını bilerek takmak daha önemli. onu taşıyabilmek daha önemli.

eskı sevgılım takmak ıstemıstı ben takmamıstım
bu ılıskımde hıc bahsı gecmedı
zaten aılem bılıyor onu tanımaya calıstıgımı
soz yuzugunu de onun aılesı ıle benım aılem eger tanısırlarsa evlılık dusunursek ılıskımız ıcın resmıyet olugunda takılcak dıye dusunuyorum hıc konusulmadı bıle bu konu

Ayrca tatlım,lise son sınıfta okuyorum üç yıldır altın alyans ve tek taş takıyorum.Onun ailesinde herkes,benim ailemde babam hariç çoğu kişi biliyor.Evet istemeye gelmek için onlarda sabırsızlanıyorlar ama benim okul problemim var.Genel konuşmazsan ve bebe(!) kelimesini kullanmazsan çok sevinirim.Yazmış olduğun mesajdan da gayet net anlaşılıyor ki;akıl yaşta değil başta şekerim sengözlerimebaksanab

altın bir alyans almıştı bana
evlenirken değiştirmedik
çok kıymetli çünkü okuyordu o zamanlar
birde pırlantadan bahseden arkadaşlar var
toz kadar bir pırlanta taş 800 tl
zenginmiş valla sizinkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…