söz yüzüğü

kesinlikle katılıyorum benimde yaşım küçük... ve birde geç gittim eğer normal gitseydim şuanda lise 3 te okuyordum...
ama bende (temmuzda 1 yıl olucak) yüzük var
hemen lise bebesi demek yanlış !
eğer bi lise bebekliği varsa LİSE OKUYAN HERKES BEBEKLİK YAPMIŞTIR...

AYRICA DA biz kendimizi gönülleri eğlensin diye çıkmıyoruz ki...
elbet o istemedir şudur budur günler gelicekk! ama şimdiden bi belkide ciddilik için bu

ben yaşım büyük diye asla savunmuyorum ama yaşadığım bazı küçükte olsa olaylardan olgunlaştığımı düşünüyorum bi 30 yaşındaki insan gibide düşünmüyorum kasteddiğim şey bu değil...
yaş önemli değil önemli olan AKIL KAFANIN İÇİNDEKİ BEYİNİN DÜŞÜNME ŞEKLİDİR olgunlaşma olgunluktadır.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
pırlanta yüzügüm var söz yuzugu olarak..

ee bıde alyansım tabii..

bu arada lise bebesı kelımesının sonuna kadar arkasındayım..

bende lisede kendıme bebe dense kızardım ama bebesiniz üzgunüm..

bebe hangi mannada söyleniyo bunu lütfen açıklayın
eğer bahsettiğiniz 100 öğrencinin yarısı olan deli dolular mı ..
sizin belliki değil ama diğer arkadaşın?

Son düzenleme:
ben şuana kadar terbiyesizlik yapmış biri değilim bu sitede yaptıysamda gelip biri söylesin..
yapmamda bu msjı yazmamam bile gerekir ama yanlış tanınmaktan çekiniyorum laf söylemeyilaf atmaları hiç sevmem yapmamda ama bugün nolduysa böle oldu
kimsenin kalbini kırmak falanda istemem

herkes lise okuyor yaptığı doğru bulunan ve doğruluğundan kesin emin olduğunu yaptığında 100 kişinin 100 üde afferin demezki en azından 1 i çıkar karşı ama bunu bu şekilde dile getirmemeli!

Son düzenleme:
kızlar tamam tepki göstermekte haklısınız da
çok erken be kuzumm
aceleniz nee
gerçekten o yaşlarda insanlar gerçekleri görmekte zorlanıyorlar

bebe hangi mannada söyleniyo bunu lütfen açıklayın
eğer bahsettiğiniz 100 öğrencinin yarısı olan deli dolular mı ..
sizin belliki değil ama diğer arkadaşın?

bebeden kastım daha doğru karar veremeyen anlamında dedim :1closedeyes: bilmem anlatabildimmi :uhm:bizde o zmnlar bebeydik ne var bebe lafında nie bu kadar abarttın anlamadım..taam sen büyüksün bebe deilsin senimi kırcamkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Yok takmadık ne ben istedim ne de o...

Ben tektaş yüzüğü de gereksiz bulanlardanım. sevmiyorum. sonuçta tercih meselesi, zevk konusu, bana estetik gelmiyor, neyse konumuz bu değil :)) :dance:

Alyans bence evliliği ifade eder, sadece evlilik halinde kullanılmalı diye düşünürüm...
Eğer 'söz' denilen olayın yüzüğü varsa, o da bir tercihtir...

Her erkek sevdiği kadına takı hediye edebilir ve bu bir yüzük olabilir en doğal bir şey...
Ama alyans formunu nişan veya nikah olmadan takmak istemem...

a.s. :dance: :tomato:

öncelikle şunu belirtiyim taktım ama pişmanım ne gerek varrrr...
küçük yaşta sözlü gibi hissetmeye başlıyonn özgürlük uçuyo azıcıktannn...çok gereksizz kızlaraa tavsiyem aile arası olmadan takmayın kızlar.....

benimde takmıştık ama bizde şöyle oldu ünide teklifler filan geliyo bişeler duyuyoduu sırf ben boş değilim anlamında zorla geçirmişti parmagıma bir gümüş yüzük..

sonra evlilik teklif edince altın tek taş...

sonraaa sözlenince pırlanta...

sonra nişanlanıncaa aynı pırlanta alyansss...

evlenince bakalım yakuttt isterim ):):):)))) :roflol:

Belli bir olgunluğa erişmiş insanlar tanımadıkları insanlar hakkında yorum yapmazlar.Hele genelleme hiç yapmazlar.Kimsenin içini ilişkisini kişiliğini bilemezsiniz.Bilmeden de yorum yapamazsınız.18 yaşındayım yaşınızı bilmiyorum belki de sizden çok küçüğüm ama sizin yaptığınız gafları hiçbir ortamda yapmam.Önce bi ölçün tartın ondan sonra konuşun ve size tavsiyem herkesi aynı kefeye koymayın.Zira komik duruma düşüyorsunuz..

biz de ilk kendi aramızda takmıştık ama gümüş değildi bizimki. yüzüğün kenarları sarı altındı ortasında kalın bir şerit beyaz altındı :asigim: içinde de isimlerimiz yazıyordu. aileler arasında sözlendiğimizdde de aynı yüzükleri taktık. anlamı vardı o yuzuklerin başka almak istemedik :1rolleyes:

CADIARZU

erkek dusunsee suprızz yapsa dıyoruzz..ne guzel olurdur dıyoruzz ...
ama onlar bızım gıbı ınce dusunemıyoo

ben ima etmiştim ona o da anladı saolsun a.s ama ben ima ederken gümüş yüzük ima etmiştim o altın istedi ama iyi de oldu gerçek sözü yapınca bu yüzükleri kullandık yine :asigim:

tatlım bizde çıkmaya başladığımız zaman gümüş takmıştık daha sonrada bana altın tek taş yüzük almıştı taşı küçük ama pırlantaydı hala saklarım ikisinide yarın resim koyarım...

ben sevgilim yani nişanlım 6-7 aydır çıkarken bütün arkadaşları nişanlı,sözlü diye özenip bana sözlenelim mi kendi aramızda dediğinde pek istememiştim.ne gerek var,ailelerimiz de buna şahit olmalı bence diye düşünmüştüm ozamanlar.sonra aradan 2-2buçuk sene daha geçince,hem zaman geçiyo,hem artık o mezun oldu,iş güç sahibi,hemde benim üniversitem bitiyo,artık bişeyler yapmanın zamanıdır diye düşündük.ama onun ailesi pürüz çıkardı ve alyanslarımızı kendimiz seçip yaptırmıştık.içinede ilk çıkmaya başladığımız tarihi yazdırmıştık.ailelerimiz tartıştı gereksiz yere.birbirimizi sevdiğimiz halde ağlaya zırlaya ayrıldık,sonra o kadar mücadelelerle yürüttüğümüz ilişkimize,sevgimize,emeğimize kıyamayıp,birbirimize sarıldık yeniden.anladıkki aile ailemiz,saygı duyuyoruz ama,bizimde sevgimiz kıymetli,bir daha kaybedersek,tekrar birbirimizi bulma ihtimalimiz yok.taktık yüzüklerimizi ömür boyu parmağımızda taşımak üzere inşallah!bende etraftan gelen tekliflerden rahatsız oluyorum,evlenmek isteyenler,talip olanlar oluyo.en azından nişanlı kız derler.
sevginizin gerçekliğine inanıyorsanız takın canım yüzüğünüzü,ne var bunda.zaten benimde ilişkim 19 yaşındayken başlamıştı.daha zaman var önünde.doya doya yaşa ilişkini.

gümüş yüzük takıyorduk bizde ama her yerde ve her zaman dağil çünkü ailelerimizin kendi kararımızı alırken onları ezdiğimizi düşünmelerini istemedik sadece tek girmemiz gerekn karşı cinsin çok olduğu ortamlarda takıyoruk

Kendimi bildim bileli sağ elimin yüzük parmağında hep bir yüzük taşırım alyans şeklinde.. Sevgilim olsa da olmasa da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…