Söz Zamanı

Şimdilik sadece söz yapıyorlarmıs zaten bana göre sakıncası yok bi yüzük takmanın okul bitince de evlenirsiniz.

aynısı değil ama bi benzer şeyi bnde yaşamıştım
sevgilim evlilik istemişti, 21 yaşındayım ben
şimdi üni.2 sınıfım 3. sınıfta bi yüzük takılır dedim okul btincede evlilik dedim
karşı tarafı kırmadan kendinden de ödün vermedn halledin sorunu
hakkınızda hayırlısı olsun

Arkadaşın kaç yaşında, o okulunu bitirmiş mesleğini eline almış ve askerliğinide yapmışsa belki.. ama değilse, ailen karşı çıkmazmı bir güvence olmadan ciddi işlere kalkışmaya ?

Bence de çok erken. Yani ne aceleniz var onu anlayamadım?
Sevgiliniz bekleyemeyeceğini falan mı söyledi?

Sen kaç yaşında sözlendin la aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Bence okulun olduğu için daha birinci sınıftasın erken tabi:1closedeyes:

beni karıştırma aklinialirimsmile yaptık yanlış biz o yüzden diyorum ya erken diye tecrübe konuşuyor burda biz yaptık bi yanlış başkaları yapmasın diye yazdım zaten erken diye.:delphin:

Merhabalar,
Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim. Seneye Eylül sonu gibi, aile arasında söz yapmayı düşünüyorum. 20 yaşında olacağım. Sizce çok mu erken ?
Farklı bakış açılarına ihtiyacım var.
:çok üzgünüm:

durumumuz aynı...bende bu sene 2. sınıfa geçtim ve önümüzdeki yaz yüzük takalım diyoruz.ama ben okulun son senesinde evli olacağım sanırım :kedi:
açıkçası bazen yürütebilirmiyim diye düşünmüyor değilim ama aileme,sevgilime ve onun ailesine bakınca mutlu oluyorum.çünkü yapıcı insanlar ve sorumluluğumu paylaşıyorlar...güvenim sonsuz,inşaAllah böylede devam eder...
sanada tavsiyem önce kendine sonrada eş adayına güvenin tamsa neden olmasın...ama bu sorumluluğu alıp alamayacağını iyi düşün CADIARZU

Back
X