Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynısı değil ama bi benzer şeyi bnde yaşamıştım
sevgilim evlilik istemişti, 21 yaşındayım ben
şimdi üni.2 sınıfım 3. sınıfta bi yüzük takılır dedim okul btincede evlilik dedim
karşı tarafı kırmadan kendinden de ödün vermedn halledin sorunu
hakkınızda hayırlısı olsun
Arkadaşın kaç yaşında, o okulunu bitirmiş mesleğini eline almış ve askerliğinide yapmışsa belki.. ama değilse, ailen karşı çıkmazmı bir güvence olmadan ciddi işlere kalkışmaya ?
beni karıştırma aklinialirimsmile yaptık yanlış biz o yüzden diyorum ya erken diye tecrübe konuşuyor burda biz yaptık bi yanlış başkaları yapmasın diye yazdım zaten erken diye.
Merhabalar,
Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim. Seneye Eylül sonu gibi, aile arasında söz yapmayı düşünüyorum. 20 yaşında olacağım. Sizce çok mu erken ?
Farklı bakış açılarına ihtiyacım var.
:çok üzgünüm:
durumumuz aynı...bende bu sene 2. sınıfa geçtim ve önümüzdeki yaz yüzük takalım diyoruz.ama ben okulun son senesinde evli olacağım sanırım :kedi:
açıkçası bazen yürütebilirmiyim diye düşünmüyor değilim ama aileme,sevgilime ve onun ailesine bakınca mutlu oluyorum.çünkü yapıcı insanlar ve sorumluluğumu paylaşıyorlar...güvenim sonsuz,inşaAllah böylede devam eder...
sanada tavsiyem önce kendine sonrada eş adayına güvenin tamsa neden olmasın...ama bu sorumluluğu alıp alamayacağını iyi düşün CADIARZU